שלום לכולם... יש לי משהו לומר לכם משהו מהלב ...אנונימי (פותח)
אני עוקב אחרי הפורום תקופה מסוימת (בערך ארבע חודשים...) וראיתי פה הרבה שרשורים שמדברים על קשר בין נער ונערה כביכול קשר של אהבה. חשוב מאוד לומר שאני לא בא להעביר ביקורת על אף אחד בכלל לא. אני אומר את הדברים האלה ממקום של כאב וצער ופשוט חבל לי על אנשים שנכנסים למקומות שאחר כך קשה להם לצאת מהם.
(זה כתוב בלשון זכר אבל זה לגבי כולם).ילד צעיר בגיל 15 פתאום מכיר מישהי בדרך לא דרך....(בסניף,במחנה,בפורום,או סתם מהשכונה או מהמושב) ופתאום פעם ראשונה בחייו הוא מרגיש אהבה!! וזה מעיף אותו למקומות מטורפים שהוא לא שולט בהם בכלל והוא לא יודע איך להתמודד עם הרגש הנפלא הזה ואין לו יכולת באמת לקבל את הרגש הזה לגמרי כי הוא עדיין צעיר..זה כמו כלי שנמצא בשלבי הכנה, אי אפשר להשתמש בו כי הוא לא מוכן,
ואם בכל זאת נשתמש בו הוא יעשה נזק למה שמשתשים בו וגם לכלי עצמו..... הנקודה היא שפשוט חבל להגיע למקומות שאתה לא מסוגל להתמודד איתם כי זה גורם צער מטורף!!! שאי אפשר להתמודד איתו כמעט.... ואחר כך אתה מצטער שלא היית חכם ושחשבת לפני.חברה גם אני עברתי קצת סרטים בחיים ונראה לי שהדבר שהיה הכי קשה לי להתמודד איתו היתה האהבה היא הביאה אותי למקומות שאי אפשר להכיל ממש כאילו אתה בגן עדן.... אבל שאתה חוזר למציאות
אתה מתרסק לגמרי ומה שאתה רוצה זה או לחזור למקום שהיית בו (שזה בלתי אפשרי!) או לא ליהות בעולם......
רבונו של עולם שהוא גם אבא שלנו לא עושה שום דבר בעולם סתם וב"ה יש אנשים שמבינים יותר טוב ממני ויודעים בדיוק מה טוב לנו ולנפש שלנו. חברה זה מציאות שלנוער בגיל העשרה לא טוב להיות בערבוביה זה פשוט מציאות.....
כמה שיש אנשים שזה נראה להם קשה ומוזר ודוסי...... כאילו מה אחי.... זה כיף לדבר עם בנות הם מבינות ומרגישות וזה כיף שיש מיש שאוהב (רק אותך!). וגם בנות.....זה כיף שיש חבר שאוהב ודואג ומבין, הרבה יותר טוב מהחברות שלי שמתנהגות כמו ילדות בנות 4 והוא אוהב רק אותי ודואג לי ועוד ועוד.....
זה קשה לי לדבר ככה אבל אנשים עוברים סרטים מטורפים סתאאם!! כי הם הכירו מישהי נחמדה וזורמת... מה נראה לכם? חבל חבל חבל על דברים זמניים של כיף שאחר כך יכאיבו  כאבי טופת. כמעט כל האנשים שחוו אהבה בגיל צעיר היו מעדיפים לא להיכנס לזה מהתחלה אבל לא היה להם מספיק שכל והבנה לא לגשת לזה מהתחלה אם בן אדם מאמין בה'  שיסתכל אם שזה צכלס מה שהוא רוצה שיהיה מציאות שחברה דתיים יגדלו בערבוביה גם אם זה נראה לכם שלכם ש לא עושה נזק זה משפיע בפנים וגם מזיק לטווח ארוך מצטער אם מישהו נפגע ממני לא התכוונתי אמרתי את זה בשביל אנשים שנמצאים במצבים כאלה שיחשבו פעמיים. הרבה הצלחה ושמחה לכולם....
וואי אני ממש מסכימה איתך....חזק...אנונימי (פותח)
100% נכון אנשים לקרוא ולהפנים.....לב שבור
הרבה פעמים האמת כואבת...
~תודה לכם!!אנונימי (פותח)
בס"ד

ללב שלם!!

רציתי לומר לך תודה!!...באמת כתבת דברים נפלאים...בשבילי בדיוק!!

אין לי מילים להודות לך...

וגם לך לב שבור..תודה!
ואווווווווו.......גדול..... אשריך!!!....-עין שלישית
הרבה יכולים ללמוד ממה שכתבת ולהפנים וזה ממש יכול לעזור להם  בעז"ה!!!!!!!!!!!!...

אהבתי, הפנמתי, חיזק אותי..סמיילי!אחרונה
לא שזה נוגע לי אישית, אבל בכל זאת- זה חיזק את העמדה שלי..

אז גם ממני תודה.. ;)
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך