כמה תהיות לאחר פינוי עמונה בפעם ה3מעוז...

דבר ראשון אהלן קוראים לי מעוז פרייליך, אני גר בבית אל, לומד בישיבת חרשה, שישיסט.

לפני קצת יותר משבוע פינו בעמונה שני מבנים שהעלו לשם כמה שבועות קודם. זה היה ביום חמישי בבוקר (השוטרים עלו באזור 4.5 בבוקר להר והפינוי עצמו בבית של הבנות התחיל באזור 6 ואצל הבנים ברבע לשבע) אני אישית הגעתי לשם ברביעי בלילה עם עוד כמה חברים מהישיבה. בפינוי עצמו היו באזור ה300 איש (זה נחשב הרבה יחסית להתראה הקצרה והלא רשמית שפרסמו). 

באזור השעה 4.30 בבוקר העירו אותי ואמרו שהשוטרים עכשיו בעפרה ישר כולם התארגנו מהר והיתה קבוצה של חברה שירדה כדי לעכב את השוטרים. בתגובה השוטרים ירו לעברנו: פצצות תאורה, רימוני גז, רימוני הלם וכדורי מטול (כדור שאינו מסוכן אבל כואב מאוד). בשלב מסוים השוטרים הגיעו ללמעלה וכולם נכנסו לתוך הבתים (היה בית בנים ובית בנות) אני כמובן הייתי בבית של הבנים לכן אני לא יודע מה הלך בבית של הבנות. השוטרים הגיעו ללמעלה באזור 5.30 ומאז עד 6.45 היינו נעולים בתוך הבית, בזמן שהיינו נעולים בבית השוטרים ריססו לנו כמויות של גז פלפל לבית. כל הנערים שהיו בתוך הבית התחילו להשתעל/להקיא. בשעה שבין כיתור הבית לבין הפריצה לתוכו החליטו השוטרים גם להפחיד אותנו ולכן זרקו אבנים על גג הקראוון (זה עושה רעש חזק משום שהגג עשוי מפחונים) וירו להנאתם רימוני הלם ליד הבית. ב6.45 השוטרים פרצו דרך החלונות ונכנסו לבית, מיד אח"כ פרצו גם את הדלת. אותי פינו יחסית בהתחלה. שהשוטרים פינו את חבר שלי שישב לידי תפסנו ידיים השוטר אמר לנו לעזוב אחד את השני, אמרתי לו "לא" אז השוטר בתגובה נתן לי אגרוף ליד, כמובן שעזבתי אח"כ את היד של חבר שלי. השוטר כנראה לא ראה בטוב את זה שהתנגדנו ועקב כך שהיה מצלמות ולא יכל לעשות לי כלום הוא רק התקרב אלי ולחש לי באוזן קללה גסה. כשהשוטרים פינו אותי אז הם סובבו לי את היד עד שהיה קליק, כנראה השוטר חשב ששבר לי את היד אז הוא עזב את היד ופשוט תפס לי את היד השנייה והתחיל לגרור אותי על הרצפה שהייתה מלאה גואש ולכלוך עד שסמוטריץ ראה את זה התערב וגרם לשוטר לעזוב אותי לחצי דקה. מיד אח"כ 4 שוטרים הרימו אותי לעבר הטיולית. כשהעלו אותי לטיולית אז אמרו שאין כבר מקום ולכן הורידו אותי עם עוד מישהו. ישבנו מתחת לטיולית וכשהשוטרים באו לקחת אותנו לעבר הטיולית השנייה תפסנו ידיים והתנגדנו. השוטר כנראה לא ראה זאת בטוב ובמקום להסתבך שוב בלשחרר לנו את הידיים נתן לי ברכית לעבר האשכים (https://www.inn.co.il/News/News.aspx/390716)  אח"כ כבר לא יכלתי להתנגד והעלו אותי לטיולית אחרת. בדרך השוטר שנתן לי את הברכית אמר לי בתגובה לצעקות שלי עליו שזה היה לו "תענוג" לעשות את זה. כמובן שאני תובע את השוטר הנ"ל.

עכשיו כמה שאלות:

1 סתם מעניין אותי מה אתם חושבים האם נכון היה ללכת לעמונה?

2 בערוץ 7 פירסמו את הסרטון ( קישור https://www.inn.co.il/News/News.aspx/390716) ובתגובות היו הרבה שכתבו מצד אחד שהשוטר צריך לעמוד לדין ושהנער מסכן אבל מצד שני היו גם הרבה שכתבו שמגיע לו וכו'. האם הם צודקים?

3 בעמונה מתוך כל הח"כים היה שם רק את בצלאל סמוטריץ, איפה כל השאר היו? הרי גיניתם את הפינוי אז למה הגעתם לתמוך? ככה אתם רוצים שנצביע לכם.

4 בכל העלוני שבת לא ראיתי פרסום אחד (חוץ מברשות הדיבור בעולם קטן) שקשור לעמונה. למה זה כבר לא מעניין אותנו א"י? למה פרשנות של אם אבי גבאי ובני גנץ ירוצו ביחד כמה מנדטים יהיה להם יותר מעניינת אותנו מהנושא הזה?

נשמח לתגובות של מה דעתכם על הנ"ל.

נ.ב. תודה רבה לחברה מנוער עמונה שצילמו את הסרטון, אם מישהו יודע מה השם של מי שצילם את זה אני ישמח שישלח לי כדי שאני יוכל להודות לו.

וואי צדיק אשריך, זכית למסירות נפש על ארץ ישראל.בעוז וענווה!
עבר עריכה על ידי בעוז וענווה! בתאריך ז' בשבט תשע"ט 14:48

וכאב לך בשביל זה.

לדעתי נכון מאוד ללכת ולמחות על הפינוי שקורה בארץ ובמדינה שלנו

ולעשות כל מאמץ אפשרי כדי שלא יקרה..

אתה צודק לגמרי במה שכתבת. ברור שהם לא צודקים והשוטר שעשה את זה צריך לקבל את המגיע לו. זה ממש לא בסדר.

גם מסכימה איתך לגבי הח"כים, באמת חוץ מסמוטריץ' יש מין הרגשה כזו שלאף אחד שם למעלה בכנסת וכו לא באמת אכפת מהדברים האלה.. סמוטריץ' הוא איש אמת ולא מפחד. בגלל זה אני קוראת להצביע בבחירות הקרובות למפלגת האיחוד הלאומי.

לגבי הסעיף האחרון אתה גם ממש צודק, יש תחושה כאילו "התרגלנו" לזה כבר. למרות שזה מזעזע רצחחח להתרגל לכזה דבר, זה נוראי. הלוואי שנזכה כולנו להתעורר ולראות את האמת ולהוסיף צדק.

"חזק ונתחזק בעד עמנו ובעד ערי אלוקינו וה' יעשה הטוב בעיניו".

..לעבדך באמת!
אני רוצה להגיב על זה.. אבל אין לי כ"כ פניות עכשיו.

אולי הם יוכלו לענות לך
@הדובדבן שבקצפת@זמרת מיוחדת@האש בוערת@גבעוננח@שמוליק פיין@וכלמיני
נכון להפגין אבל זה לא ממש עוזר ויוצר חילול השם!!!!!!חסיד חסיד

ע.י.צ'יאלאחרונה

להפך, זה קידוש ה'. להראות בפרהסיא כמה ארץ ישראל חשובה לנו, ומה נעשה בשבילה.

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימוןאחרונה

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך