שאלה שמעסיקה את מוחינטושה? האמנם?
למרות שאני לא בטוחה שתוכלו לענות לי תשובה שתספק אותי, אני אשמח לשמוע את הרעיונות שלכם.

לשמחתי הרבה אניחושבת שדי עברתי את שלב הבלבול שאם אלוקים קיים או אם להיות דתיה או שאם יהיה ל חבר, אבל כן יש שאלה שכבר תקופה מנקרת לי במוח

למה לפעמים אני מרגישה שאלוקים שונא אותי?
ועכשיו בטח יהיו החכמים שיאמרו "ה אוהב את כולם, גם אותך" כמה קלישאתי, אז תנו לי להסביר.
אם ה אוהב אותי כל כך למה כל דבר שאני מבקשת קורה הפוך? ואני לא מדברת על דברים נשגבים וגבוהים שאי אפשר להבין נסיונות שמיים, אלא דברים של מה בכך, ה תעשה שאני אקום מחר מוקדם לבצפר, קמה בעשר. ה' תעשה שיהיה לי קל במבחן, המבחן הכי קשה אבר. ה' תעשה שאני אצליח להמשיך להאמין שאכפת לך ממני תן לי סימן, שום כלום וממשך ככה.

אני לא מבינה מה הוא רוצה ממני, באמת, לא זוכרת מתי היתה הפעם האחרונה שביקשתי ממנו משו וזה קרה...

יש רעיון למישהו איך להתעודד?
וואי מבינה אותך ממש .דודה שוקו
בעיקרון-
גם אני הרגשתי ככה וגם אני לפעמים חושבת ככה, העניין הוא שמה שאני הבנתי זה שאני לא היחידה בעולם, אני אחת ממכלול של אנשים, ויש סיבה לכל דבר.
אני לא יודעת אם אותך זה מעודד אבל אני הרבה פעמים חושבת על זה שדבר מוביל לדבר - לא קרה משהו שרציתי אבל ההשפעה של זה לטווח הרחוק ולסביבה היא משהו חיובי, משהו שאי אפשר לראות באותו הרגע ורק כשמתסכלים אחורה רואים איך כל הנקודות התחברו.

אני חושבת שהתקופות הכי קשות הן התקופות שהכי חיברו אותי לקב"ה, כי בסופו של דבר (וזה משהו ששמעתי מהרב אבינר אם אני לא טועה), אדם שממשיך להתאמץ להבין מה ה' רוצה ממנו הוא אדם שבתהליך של עליה, כי הכי קל לשקוע ולהגיד "רע לי אז אני נשאר ומעדיף להתדרדר". הקושי האמיתי הוא הרצון לשנות ולהאמין למרות הכל.
בהצלחה! אם באלך ממש מוזמנת לדבר איתי בפרטי.
וואלה מענייןנטושה? האמנם?
הקטע הוא שזה דווקא עכשיו, בתקופה שאני הרבה יותר מתאצת, הרבה יותר מנסה לדקדק במצוות, מה עוד אני צריכה לעשות בשביל להרגיש אותו קרוב? עד מתי אני עוד אצתרך לחכות?
אני מניחה שזה סוג של ניסיון שאת עוברתדודה שוקו
לדעתי העניין הוא פשוט להתעקש על הקרבה הזאת, ולהתפלל .
אני הרבה פעמים פשוט פותחת את הכל, ובמצבים כמו שאת מתארת אני באמת מתוסכלת ופורקת הכל על הקב"ה, ודווקא מהנקודות האלה אני תמיד צומחת בחזרה.

עוד דבר שאני מציעה לך- אני משתדלת להגיד תודה גם בשיא העצבים ובשיא התסכול, להגיד "תודה על זה, ותודה שרע לי עכשיו. אני לא מבינה עכשיו למה זה טוב אבל אני יודעת שבסוף זה למטרה טובה"
אצלי איכשהו אחרי הדברים האלו המצב מסתדר..
ה' עכשיו מנסה אותך הכי הכי!!חסיד חסיד

אל תשכחי שבני ישראל עברו 40 שנים של יסוריים במדבר בגלל איזה הבטחה עלומה!!!!!!

צ'גידי תודה לה' שלפחות את בדור הגאולה!!!!{שהרי הגאולה כבר הגיע}

ואת לא צריכה לעמוד בניסיון של 40 שנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חושב🤔 🤔✔✔

בהצלחה במבחן!!!!!

אבל להם התרחשו ניסים גלויים מדי יום.הגיגים בע"מ

היום זה לא ככה.

בגדול מבין את ההרגשה,אבל נראה לי שנקודת המוצא שלך לא מדוייקתאני צב ללא בית
אין לי זמן עכשיו להרחיב אבל רק נקודה בסיסית בינתיים למחשבה.
הקב"ה זה לא תכנית כבקשתך, ניידת החלומות, או מטה קסמים. העבודה היא אצלנו. במיוחד הדוגמאות שנתת שהם דברים שבבחירה ושליטה של האדם לגמרי.(לקום בבוקר, לשלוט טוב בחומר למבחן, להאמין....)
אמונה אמיתית בה' זה להאמין בהשגחה כללית וגם השגחה פרטית מדוייקת לטובתי. שכל מה שקורה גם אם אני לא מבין זה מדוייק ולטובה.
^^ סחטיין!בעוז וענווה!

לדעתי:הגיגים בע"מ

נכון אנחנו תמיד מתייחסים לה' בתור אבא שלנו?

אז בוא ניקח את זה צעד קדימה.

כשתינוק נולד אז הוא זקוק לעזרה תמידית, הוא לא יכול לעשות כלום בעזרת עצמו. והוא אפילו לא צריך לבקש במילים, רק צועק ומייד דואגים לו.

ולאט לאט ילד גדל, ואז הוא מבקש דברים לעיתים יותר רחוקות, להרבה דברים הוא יכול לדאוג לבד. ורק דברים שהוא לא יכול לבד הוא מבקש מההורים, וגם להם הם לא תמיד מסכימים.

וככה גם היחסים של ה' עם העולם, ועם ישראל בפרט. בעבר היו מתרחשים ניסים גלויים לעיתים הרבה יותר קרובות. היו גם נביאים, ובית מקדש, וגם תפילות התגשמו לעיתים קרובות יותר.

את כל זה היום אין לנו. אבל מצד שני אנחנו יכולים יותר לדאוג לעצמנו. יש לנו היום טכנולוגיה הרבה יותר מפותחת.

ולדעתי זה מה שנקרא ירידת הדורות, כי זאת אכן ירידה מהצד של קירבה לה', גם עם בכיוונים אחרים זאת עליה.

ולכן זה לא שה' שונא אותך, פשוט אי אפשר להישאר לנצח בשלב הינקות, צריך להתבגר,  וגם עם מבחינות מסוימות זה קשה מבחינות אחרות זה הרבה יותר טוב.

ממש קשה לקבל את זה..בת של השם

כי זה בעצם כמו להגידבת של השם

שה' לא לגמרי איתנו, הוא קצת עוזב.. ופחות עוזר ודואג.. ואנחנו צריכים יותר לדאוג לעצמינו..ובעצם אין ממש השגחה פרטית..

(ח"ו)

אבל ה' הוא איתנו.הגיגים בע"מ

הרי לא יכולנו לפתח את כל הטכנולוגיה הזאת בלי עזרתו של ה'.

ולכן דווקא כשמכוונים שעון מעורר כדי לקום בזמן לבית ספר זאת העזרה של ה'.

ובנוגע להשגחה פרטית, ברור לכל אחד שלא יכולה להיות 100% השגחה פרטית. כי אם זה היה נכון אז לא הייתה לנו בחירה חופשית.

אני חולקת אליך.............
אני חושבת שיש 100 אחוז השגחה פרטית, וזה לא סותר את הבחירה החופשית. איך? את זה אני לא יכולה להבין, זה גדול על השכל שלי, אבל זה באמת כן מסתדר.
נכון, גם אפשרות.הגיגים בע"מ

ההשגחה הפרטית היא 100 אחוז בהכל,בת של השם

רק בעניין עבודת ה' יש לנו בחירה חופשית (אבל גם זה מושגח)

אין טעם להתווכח בקביעותהגיגים בע"מ

בלי נימוקים, ואין לי כח עכשיו לנמק את דעתי, אני אסתפק בלציין שדעתי בנושא הזה קרובה לדעתו של הרמב"ם.

זה משל שלא ממש אפשר להבין!!!!!!חסיד חסיד

למה אתה מתכוון?הגיגים בע"מ

כאב מאהבהאי דונט נואו
אני לא יודעת אם תתחברי לזה, אבל בעיקרון אני מאמינה שה' יודע מה טוב לנו ואם הוא לא נתן כנראה לא היינו צריכים לקבל- כי כל הכאבים שאנחנו מקבלים ממנו הם מאהבה ובגלל שאנחנו קטנים אנחנו לא מצליחים לקבל את זה,כמו אמא שמכריחה את הילד שלה לקבל חיסון למשהו כדי שהוא לא יהיה חולה והילד צועק ובוכה שהוא לא רוצה זריקה כי זה יכאב לו אבל מעבר למה שהוא רואה הזריקה תכאב לו טיפטיפה ובכאב ריגעי והמחלה הרבה יותר..הדוגמה לא כזה משהו מקווה שהבנת
אהבתי(:דודה שוקו
אבל ה' לא יכול ליצור מציאות שבה אין צורךהגיגים בע"מ

בשום צער, ולו מזערי?

שאלה טובהבת של השם

גם אני לפעמים שואלת את עצמי את זה..

אבל לפי מה שהבנתי, במצב המתוקן של העולם זה כן צריך להיות כך.כלומר בגאולה זה יהיה. אבל לצערינו הרב אנחנו עוד לא שם..עצוב

הואאי דונט נואו
הוא יכול הכל אם הוא רוצה אבל בתכלס אם ממשיכים עם הרעיון הזה,כשהילד יגדל הוא יכיר תודה לאמא שלו על החיסון הזה שהוביל לזה שהוא לא יהיה חולה..אני חושבת שאם נלחמים בעולם הזה אז יהיה טוב בעולם הבא ואם לא נלחמים אז רע גם פה וגם שם.הקטע של להלחם זה נשמע אולי על דברים ממש גדולים אבל תכלס זה על כל קימה מהמיטה לעוד יום.
צר לי.הגיגים בע"מ

אבל אני לא מבין איך זה עונה לשאלה שלי.

רעיון שכתוב בספרי חסידות חב"ד!!!!!חסיד חסיד

דבר ראשון: ה' לא עושה ליהודי ניסיון שהוא לא יכול לעמוד בו!! כמו שכתוב בגמרא "אין הקב"ה בא בטרוניא עם בריותיו"!!

דבר שני:כל ניסיון קטן או גדול הוא כדי להגביהה את המעלה של שורש הנשמה שנמצא למעלה מתחת לכיסא הכבוד!!!!!

אם זה לא מספיק לך את יכולה לפנות אלי ב'אישי' ואוכל לתת לך עצות פנימיות יותר!!!!!!!

חזקת אותילחיים

גם לי הייתה תקופה כזאת.............
אני זוכרת שאפילו דווקא במבחנים שהתפללתי לפניהם לה' שיעזור לי, דווקא בהם לא הצלחתי. זה גרם לי למצב שבוא אני מפחדת להתפלל כדי לא להיכשל...
למה ה' עושה את זה? יכולות להיות הרבה סיבות... אולי כי לא התפללת מספיק, או שזה באמת הדבר שטוב לך, או שזה ניסיון, או שהתפילה שלך התקבלה והמצב השתפר לעומת מה שהיה אמור להיות לפני התפילה...
אבל זה פחות חשוב. יותר חשוב זה להבין שיש ערך לתפילה גם אם הבקשה לא נענתה כמו שרצינו. כי בתפילה אנחנו בעצם מראים לה' שאנחנו בוטחים בוא, ומאמינים שהכל בה ממנו. וגם דרך התפילה אנחנו גם מתקרבים עוד יותר לקב"ה.
הקב"ה הוא אבא שלךפו הדוב

וכל מה שהוא עושה הוא עושה לטובתך גם אם את לא רואה את זה עכשיו  

לבדרך אליואי דונט נואו
זה נראה לי עונה על השאלה שלך
אולי תתייג בפעם הבאה, כדי שזה יעשה לי התראההגיגים בע"מ

ואיזו שאלה?

הקב"ה הוא גם מלך שלך, למרות שהעובדה הזאת קצת פחות פופלריתהגיגים בע"מ

היום.

ולמה הוא לא יכול לעשות משהו שיהיה טוב גם עכשיו וגם בעתיד?

הרי הוא כל יכול.

בדיוק למדתי בתושבעReminder
משהו שאולי יעזור לך..
מאמר אחד הסביר שלהאמין שהכל יהיה לטובה והכל יסתדר לטובתי זה לא טוב כי אלוקים לא חייב לנו,
מה שכן צריך להאמין זה שהכל מאלוקים, ומה שהוא עושה זה מהרצון שלו
אני לא בדיוק זוכרת את השם של המאמר אם את רוצה אני יכולה לחפש

ועוד משהו- צריך גם לעשות השתדלות...
לעשות דברים בשביל שזה יקרה.
אא לבקש לקום מוקדם וללכת לישון באמצע הלילה, צריך גם לעשות משהו בשביל זה, כמו לישון מוקדם או לשים שעון מעורר.

אבל ה' לא רוצה שיהיה לנו טוב?הגיגים בע"מ

הוא רוצה אבל לא חייבReminder
ולא הכרחי שזה יקרה
זה המאמר

אבל המשמעות של לרצות משהו זה לעשות את זה אם אתה יכולהגיגים בע"מ

וה' יכול.

שמעתיכיפת ברזל-סרוגהאחרונה

שאבא של נחשון וקסמן הי"ד (חייל שנחטף ונרצח) לאחר ההלוויה כששאלו אותו איך כל התפילות לא עזרו הוא ענה: "לאבא מותר להגיד לא" אולי יש לו חשבונות אחרים ואולי זה ישפיע על דברים אחרים במשך היום.

והכי טוב פשוט להסתכל על כל הדברים היפים והטובים שהקב"ה עושה לנו ולומר תודה.

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך