הפחד מהמוות כשאני מממשת את האמצעי ולא את המטרהאור שמחה
אני חושבת שאת לא צריכה לחשוב על זה עכשיובעוז וענווה!
בע"ה עוד יהיו הרבה שנים טובות ושמחות...
זה גם לדעתי כן המטרה, מה שעכשיו אז המטרה היא שאני אעשה את הכי טוב שאני יכולה.. זה לא רק אמצעי...
אבל לא כדאי להכנס לסרטים.
זה לא סרטים.זה פחד טבעי תקשיבי-אור שמחה
נכון, אני מבינה את מה שאת אומרתבעוז וענווה!
אבל התפקיד שלנו הוא להתמקד במה שנמצא עכשיו ולהוסיף במציאות העכשווית טוב, בלי לחשוב על מה יהיה מחר..
צריך להאמין ולבטוח בה' שיזכה אותנו...
צודקתאור שמחה
זה פחד טבעי אבללחייך
יש לזה שני צדדיםכיפת ברזל-סרוגה
יש את הצד של לא לפחד כי הסיכוי ממש נמוך ואם מספיק נשמרים בדרכים אז כמעט כלום לא יכול לקרות.
אבל יש גם צד שני של "אל תאמין בעצמך עד יום מותך" אז צריך כל הזמן לכבד ולשמוח ולחשוב אם זה מה שאני רוצה לעשות עם החיים שלי.
לי דווקא יש לפעמים מחשבה הפוכה.............
אבל בכל מקרה אני סומכת על ה' שיעשה את הדברים הכי טובים בשבילי. אם אני אחיה זה הדבר הכי טוב, ואם אני אמות זה גם הדבר הכי טוב.
וזה נכון שצריך לנצל כל שניה בחיים, כי החיים הם הדבר הכי יקר שיש! כל מצווה שעושים נותנת שכר לנצח נצחים! אבל צריך לזכור שגם לדברים הקטנים יש ערך עצום ולא רק לדברים הגדולים.
זה טוב מצד אחדכיפת ברזל-סרוגה
אבל מצד שני זה צער גדול לכל המשפחה והחברים להרבה/כמה שנים
זה נכון.............
חברה אנחנו בדור הגאולה !!!!!!!!!חסיד חסיד
על הגאולה כתוב :"וייבלע המוות לנצח"!!!!!
זה נאמר על הגאולה השלמהכיפת ברזל-סרוגה
אך לצערנו היא קצת מתעכבת
הרבי אומר שהגאולה כבר הגיע מזמן!!!!!!!!1233770
והתפקיד שלנו זה לפתוח את העינים
שועליםכיפת ברזל-סרוגה
עוד מהלכים בו
(ולצערנו עניין המוות עוד בתוקף)
מי זה הרבי?.............
הרבי מליובאוויטש, רבי מנחם מנדל שניאורסון זצ"לבעוז וענווה!
הרבי האחרון בשושלת חסידות חב"ד
יש כמהכיפת ברזל-סרוגה
שלבים בגאולה (קיבוץ גלויות, ביאת משיח בן יוסף,משיח בן דוד, בית מקדש ותחית המתים)
ואנחנו עברנו את חלקם אבל לצערנו עוד לא את כולם.
גם לי זה קורה מלא פעמים, שאלתי פעם מורה שלי והיא ענתה לי שאחת מהגלובוס
התפקיד שלך בעולם זה כל רגע ורגע לעשות את מה שמוטל עלייך באותו הרגע (כמה פעמים כתבתי רגע
) בצורה הטובה ביותר שיש, ולכן אם מה שאת צריכה לעשות עכשיו זה להיבחן לבגרויות ואת עושה את זה הכי טוב שאת יכולה את מממשת את הייעוד שיש לך בעולם באותו הרגע ומימלא (ככה כותבים את זה?) המטרה מתממשת.
אווץ' אני מזדהה בטירוף!טל מורי
די, את לא מבינה, אני כל הזמן במחשבות האלה ופשוט פחדתי לכתוב על כזה דבר, לא נראה לי שעד עכשיו משהו ענה תגובה מאד ספציפית, עזרה לך איזו תגובה? אם כן תגידי לי איזו..
נכון כל אחד והתפקיד שלו1233770
תשובהבחיפושיםם
הי אור שמחה
ווי אני ממש מבינה אותך, וגם לי זה קרה הרבה שחשבתי על מוות, והכנסתי לעצמי פחדים כאלה...
אז דבר ראשון כל הכבוד לך שאת בנאדם חושב. שחושב על המשמעות של החיים... לא כולם זוכים לחשוב על דברים כאלה. וחבל כי אז החיים ממש מתבזבזים לאנשים כאלה... כי הם פשוט חיים בלי לחשוב..
אני חושבת שאת צריכה לחשוב הרבה על משמעות החיים ועל כמה שצריך לנצל את החיים כי הם זמניים וכו'.
אבל זה לא טוב להתעסק יותר מדי בקטע של המוות. כי אין מה לעשות אנחנו אנשים חיים ובתור אנשים כאלה העיסוק לא עושה לנו טוב. בסופו של דבר רוב האנשים לא מתים, במיוחד בגיל צעיר... ואם יש כאלה שכן נפטרו חס וחלילא, זה לא אומר שאנחנו גם נמות עוד מעט. ולפחות את לא צריכה לחיות בפחד שעוד מעט זה יקרה לך. העיסוק רק עושה לנו עצוב, מותר לחשוב על זה אבל לא להתחיל לשקוע בזה. מקווה שהייתי מובנת.. הכתיבה שלי די מבולגנת![]()
וגם בגלל שזה ימות המשיח אז צריכים לקוות לחיים נצחיים1233770
תודה לכולם ו-אור שמחה
שאלה מצוייינתתתחיים של משמעות
השאלה כעת היא איך מתמודדים עם זה. איך עובדים ומתקדמים עם המחשבות האלו.
פחד הוא טבעי אבל בכדי להתגבר עליו ניתנה לנו האמונה בה'.
את צודקת תכלס לאף אחד אין ערבון אם הוא יקום מחר בבוקר או שלא יפגע בפיגוע תאונה דרכים רח"ל ל"ע.
אז אפשר להשאר כל היום בבית ולחיות בפחד. אבל אנחנו יהודים והקב"ה אמר לנו בתורתו. תעבוד אותי ותזכה לשפע רוחני וגשמי. אנחנו ממשיכים את החיים בהתקדמות, בהתחזקות, בעוצמה גדולה!! בלי פחד, בלי חולשה, אלא מתוך אמונה גדולה בה' יתברך שברא אותנו שהוא אוהב אותנו ועושה רק טוב בשבילנו. ויאריך ימינו בטוב לעובדו בלבב שלם.
נכון בלי אמונה החיים מפחידים מאד. מדכאים. עם אמונה וביטחון החיים שמחים שלווים ומאושרים ומלאים בעשייה וכל טוב.
צריך לעשות הכל מתוך קרבת השם, ואז תמיד יש ערך להכל!!.עף על עצמואחרונה
אבל אם המטרות של האדם זה לממש ענינים מסוימים שלא כחלק מרצון ה', אז יש לו מקום לפחד - כי כרגע הוא לא מממש את זה,
בקיצור - מי שהמטרה העיקרית שלו זה קרבת השם, וגם כשהוא עוסק בענינים שהם לא רוחניים, כמו להביא פרנסה או ללמוד בגרות וכדו', הוא מכוון שזה למטרת עשיית רצון ה', כגון שע"י הפרנסה יכול ללמד תורה ולקיים מצוות - אבל התורה והמצוות הם העיקר, וכן על זה הדרך.
אזיי האדם שמח וללא פחד,תודה לאל.
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGiniאחרונה
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים
taken בדרייב מי יכול לשלוח ליyonatan123
סרטים בדרייב לפרטי מי יכול לשלוח דחוףףףףףףףףyonatan123אחרונה
אני חייב להרגע קצת מהמתח מי יכול לעזור ולשלוח קישורים בדרייב לאחד או כולם מהנ"ל יבורך:
ג'ייסון בורן (סדרת סרטים)
חטופה
אינדיאנה ג'ונס
ג'יימס בונד
מת לחיות
רמבו
שליחות קטלנית
משימה בלתי אפשרית
למלא את החלל-הסרטיעלי 1731
למישהו יש את הסרט בדרייב לשלוח לי?
תוד!
לקראת פורים הבעל"טהולך דרכים