יום אחרי שהגענו לבית החדש שלו חיכינו 4 שנים במתח והרבה עצבים כשדברים נתקעו בדרך.. ואני יושב כאן ובוכה.
לאמא שלי היו דמעות בעיניים כמה דקות לפני שסגרנו את הדלת של הבית (בשבילי הוא לא הישן..)
22 שנה בדיוק..ועכשיו מבית שהוא פשוט בית .. עברנו למשהו מלאכותי ריק מנשמה ... אני מתגעגע כל כך לפשטות ..22 שנה..אני מקלל כל יום שאמרתי לאמא שלי שאני שונא את הבית ואני מחכה לעבור..תמיד ששאלתי אמא שלי הסתכלה עלי במבט שאומר ״שוב אתה שואל ..?״ כאילו לא היתה שלמה עם זה בכלל.. כל הזכרונות של הימי הולדת המצבים הנעימים והפחות .. זה הבית .. בית ישן ופשוט ..אני מתהלך כאן בבית החדש ויורדות לי דמעות..כמעט התפרצתי בבכי מקודם אם לא שאני יודע שאם אני אבכה כולם ישמעו בגלל השעה ...
הבתים החדשים כל כך מלאכותיים אין בהם נשמה כלום..סתם קירות חדרים דלתות..זה לא הבית......
אני מפנטז שאולי ההורים שלי יחליטו לעשות ריסט .. למרות שזה בכלל גם לא תלוי בנו..מי ימכור לנו אותו בכלל? קנו אותו להשקעה..
הפשטות,החוויות,הקשיים ,הנשמה...הכל אבוד...גם אם נרצה בתאוריה לחזור מי שקנה את הבית להשקעה בטח ישנה אותו.. יהרוס את הפשטות שלו..הלוואי שהייתי יכול לחזור לאחור ולגרום להורים שלי להשאר באותו מקום..נכון, לא היה מעלית וזה 4 קומות ..
אבל זה הסיבה ? מעלית? בגלל זה הרסנו 22 שנה..? עצוב לי..
אם קראתם עד כאן תודה