אני אופה הרבה בצקי שמרים מכל הסוגים.
לאחרונה המאפים הפסיקו לתפוח לי כלפי מעלה אלא 'לצדדים'.
בחלות זה לא נראה יפה אבל לפחות טעים,
אתמול הכנתי לחם (בדר"כ עושה אחת לשבוע ככה שיש לי כבר ותק) ושוב יצא שטוח-
כמו פיתה שמנה. (וטעימה!)
יכול להיות שיש בעיה בתנור?
להנמיך/להגביה טמפרטורות?
או-
(כל מיני דברים שאולי אני מזייפת בהם)
כשקר אני מתפיחה בתנור שחומם לפני ל50 מעלות. עלול להשפיע?
כמות גדולה מדי של שמרים? (אני תמיד 'בערך' ולארג'ית אז זה אפשרי)
או רעיון אחר.
מתחיל להיות מתסכל
חוץ ממה שאני מביאה לשבת חלות לחמותי ואני קצת מתפדחת מהלוק החדש...
יצא קצת ארוך אז סליחה על החפירה..
)
)

