למה כשאנחנו רוצים להרוג את כל הערבים לא משווים את זה למה שהיטלר יימח שמו עשה לנו?
(שאלה רטורית, ברור שיש לי תשובה, אני רוצה לראות מה יגידו פה..)
למה כשאנחנו רוצים להרוג את כל הערבים לא משווים את זה למה שהיטלר יימח שמו עשה לנו?
(שאלה רטורית, ברור שיש לי תשובה, אני רוצה לראות מה יגידו פה..)
ולהשמיד את העם היהודי
ואנחנו רוצים לכבוש ולהשמיד את העם הערבי.
ב"ה
זה בערך להשמיד 99% מהפלשתינאים
ב"ה
למשל חיים כמו מלכים. המרוקאים במרוקו והיהודים במרוקו ביחסים ממש טובים. הם לא שונאים את היהודים.
ב"ה
צריך לארגן מסיבה...
קודם כל, זה תלוי למי את עונה... (מי שאל):
1. למישו דתי, מאמין, יש לי תשובה חד משמעית, ההבדל בינינו, הוא שאני צודק! הם לא... יש לי גם הוכחות... אבל אני לא חייב לאפחד כלום, ואני לא צריך להוכיח שאני צודק (רגע, אל תברחו... יש לי גם תשובה מספקת... עוד מעט...), אבל, אני יכול להוכיח... אני לא חייב, אבל אם אתה מבקש, אז אני מוכן....
2. למישו חילוני, או אולי: למישו שיש הווא אמינא לומר שבאמת הוא חושב שאנחנו דומים, יש לי תשובה, אבל היא ארוכה.....
הנאצים, היו גזענים. הם באו במטרה לכבוש, לשעבד, ולהשמיד עם שלם... אנחנו לא באנו במטרה נגדם... אנחנו אפילו לא כ"כ מגיבים על מה שהם עושים לנו... ודאי שאנחנו לא טובחים בהם! אנחנו אפילו לא מתייחסים אליהם רע! המדינה שלנו מתייחסת למחבלים יותר טוב מאשר למתיישבי א"י.... בעיה שלהם שהם מסכנים... אנחנו נותנים לרשות שלהם כסף, אבל היא מעדיפה לממן בו פיגועים, ולא אוכל לנתיניה....
אז קודם כל, אנחנו לא עושים להם שום רע!
טוב, זה כבר ארוך... אבל יש המשך.... בהודעה הבאה...
אנחנו באנו הביתה... לא באנו לגרש אותם, זה הם התחילו לריב.... רק חזרנו הביתה אחרי טיול שאולצנו לצאת אליו של 2000 שנה וגילינו אורחים בלתי צפויים שגרו פה חודש, והחליטו שזה הבית שלהם... אפילו לא אמרנו להם ללכת! נתנו להם חדר בדירה שלנו... (אז יצאנו אהבלים...)
חוצמזה, מתי בפעם האחרונה שמעת שיהודי בא לערבי, וירה בו כי "הוא ערבי" או כי "הוא לא היה כשיר לעבוד" או לויודע למה....
(הייתי מת להרוג אותם! אבל רק בגלל שהם החדירו בי כזו שנאה כלפיהם... שאני כבר לא יכול לצאת ממנה... אבל, אני לא הורג אותם, כי אני יודע שזה לא נכון, ולא אמיתי להרוג אותם!)
צריך רק להחזיר אותם הביתה... לאחת ממדינותיהם הרבות.... לסיים להם את הטיול....
טוב, זה לא הכל... והתשובה שלי הרבה יותר משכנעת מזה...
אבל אי אפשר לכתוב את כל המהלך בפורום..... תבדקו מה אומרים על גזענות..... אנחנו בכלל לא רעים לערבים, אנחנו פשוט יותר מדי טובים כלפיהם.....
והם לא "היו פה לפנינו"! אנחנו היינו פה, הלכנו להפסקת צהריים, וכשחזרנו הם הופיעו פתאום, ואמרו ש"לא הייתם פה, אז עכשיו זה שלנו".....
תשובה טובה..
(קראתי הכל........ חיחי..)
אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר
ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ
מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?
ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד
ממש יועיל לי
אתה צודק לא ידעתי אני חדש
איך אני מוחק
בואו נחיה אותו
למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?
גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7
גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,
וגם עם שלושת הנערים הי"ד
זה חדש יחסית
עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית
(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?
כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?
פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"
כל הפרטים, להאזנה>>
קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>