בס"ד
הי, אני בהריון ב"ה +1 קטנטן.
העניין הוא במבחינה תעסוקתית לא הצלחתי להתברג למקצוע שאותו למדתי. למדתי הוראה -(אך עם חוסר רצון ורק כי זה היה זמין לי) ולא הצלחתי ךהתברג רק בגלל קשיי משמעתץ
העניין הוא שלפני בערך 8 שנים, לפני שהתחתנתי, רציתי בכלל ללמוד קלינאות תקשורת -מאוד רציתי. אבל הפסיכומטרי שלי היה רק 620 בערך. לא הצלחתי להתקבל לכמה מוסדות ואז ויתרתי על החלום שלי והלכתי ללמוד הוראה. מהלימודים מאוד נהניתי אבל יצא שכל שנה עבדתי במקום אחר....
כעת אני בצומת דרכים בחיים. מתלבטת אם לשכנע את בעלי שאלך ללמוד תואר קשה כמו קלינאות-עם שני ילדים ובעל שעובד כמהנדס (עד עכשיו חיכינו שיסיים את הלימודים ואני הייתי המפרנסת (בדוחק)) ועכשיו סוף סוף הוא עובד ואולי עדיף לתת לי ללמוד מקצוע שתמיד רציתי וזה יעזור בפרנסה, או לוותר על הרצון ללמוד. כעת אני עוסקת בעבודה קטנה ולא מכניסה בכלל, וחבל....ואנחנו כמובן רוצים מאוד להביא עוד ילדים כמה שיתאפשר לנו....
קלינאיות תקשורת- מה אתן אומרות? שווה להשקיע במקצוע הזה? והאם אפשר לעבוד במקצוע הזה בשעות הבוקר? אני לא רוצה לעבוד אחר הצהרים -אני לא מתכוונת לפגוע בילדים שלי בשביל משרה ולא משנה כמה יהיה לי נעים לעבוד בה.
אשמח מאוד לעזרת כל מי שמכירה את התחום או אפילו אמהות שעובדות בפרא רפואי בכללי.... תודה לכולם
) כדי לקבל תנאים כמו של מורים.