1. בשבועות האחרונים אנחנו מנסים להעביר את הבת שלי לחדר שלה, למיטה שלה (11 חודשים), ניסינו באיזי כי לא רציתי להעמיס עליה גם גמילה מהנקה וגם מעבר חדר. היו ימים שנרדמה יופי היו שפחות ולא התעקשנו. בימים האחרונים בעלי שם אותה במיטה, שר לה, אומר איתה קריאת שמע ויוצא מהחדר. (אני באותו זמן כנראה מקיאה איפשהו, או שרועה במיטה).
היא לא בוכה, היא מדברת לעצמה, סוקרת את החדר ואחרי כמה דקות נרדמת לבד.
השאלה היא- האם זה בסדר? היא לא צריכה שיהיו לידה עד שתרדם? (בגילה) אני לא מזניחה אותה או משהו?
חשבתי שאם היא בסדר עם זה למה להרגיל אותה אחרת, אני צודקת? או שכן צריך להיות לידה?
2. נכנסתי להריון בהנקה מלאה בלי לקבל מחזור מהלידה, ככה שאין תאריך וסת אחרונה. באולטרסאונד הרופא חישב גיל הריון יותר מוקדם בשבוע ממה שחשבתי. יש לי כמה אינדקציות שזה לא הגיוני: 1. אם אני בשבוע שהרופא קבע, הבחילות התחילו לי שבוע פלוס לפני איחור (ואין כאן מקום להגיד שהכל בראש כי לא חשבתי על הריון, גם אם חשבתי שזיהתי ביוץ די שכחתי מזה וזה בכלל לא היה לי בראש, פתאום התחלתי להרגיש בחילות ותחושות חולשה בדיוק כמו בהריונות) 2. שוב אם זה השבוע, אז בשונה משתי ההריונות הקודמים הבטא שלי היתה ממש גבוהה (1500 אחרי יומיים איחור, כשבשתי הריונות קודמים התחלתי בבטא סביב ה-30 ביום איחור) 3. אני חושבת שזיהתי ביוץ, וזה היה בוודאות שבוע קודם.
השאלה- מישהי מכירה כזה דבר? עד כמה יכולה להיות טעות? אשמח לשמוע סיפורים ותובנות מניסיונכן.
תודה 

מקווה שלא פתחתי פה...

לא ידעתי אם גם במסגרת פרטית זו בעיה