הכרתי מישהי בפייסבוק.
עשיתי צעד ראשון והיא זרמה..מפה לשם יצאנו תקופה יחסית ארוכה..9 חודש..
היה לנו קשר מדהים כלכך..עברנו כלכך הרבה דברים,צברנו המון חוייות,אהבנו אחד את השני..באמת..!!אמרנו את זה גם אחד לשניה..היינו שמחים ומאושרים מאוד אחד בשני..ועל זה שזכינו להכיר בדרך לא דרך כלכך..פשוט היה לנו מקסים וכיף יחד.
לא היו לנו בעיות או דברים כאלה..וגם אם כן..צלחנו אותם ביחד..החברים סביבנו שמחו בקשר שלנו..בקיצור..היה קשר אוהב מיוחד וטוב..
ככל שהזמן התקדם ועבר התחלנו לדבר על העתיד על חתונה וחיים ביחד..וזה הרגיש לנו מאוד נכון והרגשנו מאוד שלמים עם זה ושלמים אחד עם השניה..אמרנו את זה אחד לשני..והקרובים אלינו הריחו שזה קרב ובא.ראינו אותנו ביחד.
לפני שבועיים..בלי שום התראה או סימן..היא החליטה והרגישה שצריך להיפרד.
לאחר כמה שיחות טלפון מרגשות! והודעות בינינו..נפגשנו והיא אמרה את מה שאמרה ונפרדנו..
התשובה שקיבלתי היתה "אני לא מרגישה שלימה עם זה" ו "הלב שלי מרגיש לי לא טוב.."
לא ידעתי מה לעשות?מאיפה זה בא פתאום?פשוט משום מקום..
כמה ימים לפני זה עוד עשינו שבת ביחד ובמוצאש יצאנו להופעה וגם תיכננו את המשך השבוע..פשוט הכל היה מושלם ורגיל..
אני סטודנט והיא התחילה פסיכומטרי לפני כמה ימים ..דיברנו גם על זה ושלא יהיה קל..אבל זה לא מנע מאיתנו משו..תמיד אמרנו שביחד נתגבר על הכל..גם על הלימודים ומה שמסביב..והמשכנו לדבר על העתיד ועל חתונה..
אני עצוב כלכך..קשה לי מאוד..אני לא מפסיק לחשוב על זה..
למה?מאיפה זה בא פתאום?מה היה לא בסדר?
באמת שהיה לנו טוב ביחד..!!
מה אפשר לעשות?איזה דרכים עוד יש?זה בגלל הפסיכומטרי?לחץ מהמסביב??מזה יכול להיות?איך פתאום הכל התהפך..ממש בין רגע..
אני אוהב אותה מאוד ומוכן לעשות הכל בשבילה ובשביל הקשר שלנו..היא חשובה לי מאוד..
תודה