בס"ד
טוב... איך לתאר את זה... בואו נגיד שהדבר האחרון שרציתי לעשות זה לכתוב בפורום את מה שעובר עלי, אני אדם ששונא שהשיחות הרציניות דרך מסכים, אבל היום תכלס, כל מי שהכי חשוב לי, כבר לא לידי, אם בכלל בר שיחה...
אני לא אומלל כמו שזה נשמע, ממש לא, החיים טובים, אין על מה להתלונן, אבל בואו נגיד, אני אדם של אקשן וחייב שיהיה משהו... והיום אני חסר מעשים... באמת שאני מרגיש שאני לא עושה כלום... כאילו יש לימודים בגרות מחר וזה אבל אין לי כוח ללמוד... (בסוף אני אעשה את זה בעזרת ה)...
כאילו תכלס אני לא יודע להגדיר את הבעיה, זה כן סוג של בדידות אבל לא זה, זה יותר... הבעיה שאין לי בעיה... שהכל תותים... זה הורג אותי ברמות...
אני קם בבוקר וכבר לא חושב, אני כמו רובוט יותר ויותר, בעבר כל תנועה שלי הייתה מחושבת, היום אני לא מוצא למה, אני מרגיש שאני מתייבש (ואני לא מדבר על זה שאני מרגיש שהפלאפון מייבש לי את השכל)...
קיצר אני כתבתי הודעה ממש מבולגנת ואין לי שמץ אם מישהו יצליח להבין....
ובהצלחה לעצמי בבגרות מחר...
מסתבך יותר מידי עם עצמינספח
תשמע צדיק!פשוט אמת.
רבי נחמן מברסלב מדבר המון המון על התחדשות בתוך המציאות הקיימת.
שצריך להתחדש בדברים הקטנים..
הדור שלנו תמיד מחפש אקשן, מחפש ריגושים וחויות מיוחדות.
והרבה פעמים בגלל זה שוכחים לראות כל הפשטות המיוחדת של היום-יום.
ועוד נקודה- תשב עם עצמך, תחשוב, תתבונן על מה אתה רוצה מעצמך באמת, איך אתה רוצה לראות את עצמך, מה ההגדרה שלך לעשייה משמעותית וכו..
בהצלחה צדיק.
לגבי התחדשות...נספח
זה די בא בייחד, הקטע של התחדשות, אני ניסיתי לעלות את הספורט שלי בהרבה, ניסיתי להתחיל ללמוד מה שלא עשיתי שנים... (מכיתה ט עד עכשיו למעט בבגרויות) ותזונה נכונה, וניסיתי לעזור לאנשים כמו שהייתי עושה בעבר אבל הכל מתפספס לי... זה לא ממש נותן תחושה טובה...
תחשוב למה זה לא נותן לך תחושה טובה.פשוט אמת.
כי אני רואה את העולם כמהותונספח
העולם הוא שקר ואומלל ופשוט, אין מה לעשות, אנחנו אחרי הכל המדיח כלים של הנשמה, אז בילויים לא מעניינים אותי, מה שמעניין אותי זה לעזור לאנשים, ובזמן האחרון זה לא הולך.
חוץ מלעזור לאנשיםפשוט אמת.
מוסיף משמעות.
המוןנספח
אז בפשטות-פשוט אמת.
בהצלחה.
תודה על הרעיוןנספח
לגבי זה שהעולם הוא שקרדוסית וגאה בזה
אני לא חושבת שהעולם הוא שקר. רובו אפילו מאוד טוב זה נכון שיש מיעוט רשעים גם אם הוא מאוד דומיננטי הוא עדיין מיעוט.
אני לא חושבת שאם תעשה משהו בפועל זה מה שישנה אלא יותר העבודה פנימית שלך עם עצמך להסתכל על החצי הכוס המלאה ואני מאמינה שזה יביא בפועל לשינוי והצלחה בדברים שניסת לשנות כי אם אתה מסתכל על העולם בצורה שהעולם הוא עולם של שקר ועולם אומלל יהיה לך מאוד קשה לקבל מוטיבציה לעשות דברים ותהיה כל הזמן עצוב ותרגיש בודד ואני מניחה שעם זה יבוא גם מקום של כעס כלפי עצמך של למה אני לא קם ועושה משהו...
שורה תחתונה תנסה להעביר את המבט ממקום של ביקורת על העולם למקום אמיתי של כמה טוב לי.
שקר לא בגלל הסיבה הזאתנספח
בס"ד
אני לא אתחיל לחרפן ואת ההסבר הארוך, אבל תכלס, כל הרצונות שלנו, התחושות, זה אשליות, זה דברים חומריים, תפקודים שונים של הגוף, כך שהעולם הזה שקר, אבל מי אני הקטן? חז"ל אמרו : "עלמא דשיקרא"
זה המציאות שהעולם הזה הוא שקר, והוא מקום שבוא יש קשיים והתמודדויות ודברים מאמללים, עבודה בשדה זה אומללות, זה קשה זה לא נעים... נכון יש פירות בסוף, אבל תכלס זה לא נעים.
העולם הוא אמת!!!!!!!!!!!חסיד חסיד
רק צריך לקלוט את זה שהכל מכוון מלמעלה בהשגחה פרטית מיוחדת בשבילך!!!!!!
זה כבר דבר ממש מדהים!ה-אנונימית
אתה יכול גם לפתח כשרונות שלך, דברים שאתה אוהב לעשות...
בהצלחה בבגרות מחר! במה היא? סתם מעניין אותי...
תודהנספח
בס"ד
הבגרות באזרחות...
לגבי להתנדב, אני התנדבתי עד לא מזמן, פשוט בכל התנדבות קיימת יש בעיה, בכל העמותות... זה מסובך והפרטים לא לציבור הרחב... אבל התנדבתי ופרשתי השנה...
אוישה-אנונימית
כן..נסיכה של הקבה
רבי נחמן כותב שכל יום הוא צריך להיות מבחינת האדם התחלה חדשה... ושלא יהיה היום של היום כמו היום של מחר... כי זה מראה שבעצם לא התקדמתה בעבודת ה' שלך.. אבל אני מבינה למה הוא התכוון כי לפעמים רק כשמרגישים דברים פיזים אז חושבים שמתקדמים ושקורה משו... קשה לנו להסתכל בתוכנו ולעבוד על הרוחניות שלנו באמת. אבל זאתי בעצם העבודה שצריכה להיות לנו בחיים... שנזכה!!![]()
שנזכהנספח
תתחיל לגרום לעצמך לאקשן!!!!!חסיד חסיד
למשל תלך ללמוד חוג של קפוארה!!!!!!! שזה ימלא לך את היום סמוך עלי!!!!!!!
אם אין לך איך ללמוד קפוארה אז פשוט תתחיל לעשות כושר!!!!!
20 שכיבות שמיכה ברצף X3 ו 20 כפיפות בטן X3 בהצלחה!!!![]()
שנאור אחוי'ה תנסה את ספר התניא!!!!!חסיד חסיד
וואי מזדהה ממשהייתי חוזרת
האמת שעשיתי את זה ואני עושה את זה יותר ויותר... זה לא מועילנספח
וואי האמת גם לי היה פעם ככהמשהו איתי כאן
ואז משהי אמרה לי תקשיבי, אולי תשני תגישה שלך?
תפתחי דף חדש, תסתכלי על העולם בצורה אחרת אפילו סתם לעשות משהו חיצוני כמו להסתפר או לשנות סגנון לבוש משהו כזה אבל גם בפנים לשנות וזה שיא העזר לי
בהצלחה![]()
תודה, אנסהנספח
בכייףמשהו איתי כאןאחרונה
הייי, בהצלחה עכשיו בבגרות באזרחות!!!! אם זה באזרחות??!!אורי$
תודה, היה ממש טוב אם שואלת..נספח
איזה כיף!ה-אנונימית

למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניקאחרונה
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים
taken בדרייב מי יכול לשלוח ליyonatan123
סרטים בדרייב לפרטי מי יכול לשלוח דחוףףףףףףףףyonatan123אחרונה
אני חייב להרגע קצת מהמתח מי יכול לעזור ולשלוח קישורים בדרייב לאחד או כולם מהנ"ל יבורך:
ג'ייסון בורן (סדרת סרטים)
חטופה
אינדיאנה ג'ונס
ג'יימס בונד
מת לחיות
רמבו
שליחות קטלנית
משימה בלתי אפשרית
למלא את החלל-הסרטיעלי 1731
למישהו יש את הסרט בדרייב לשלוח לי?
תוד!
לקראת פורים הבעל"טהולך דרכים
לקראת פורים לקחנו כמה אגדות עם קלאסיות וגיירנו אותם לגירסה ביינישית-קומית,
מוזמנים להנות
https://a7.org/?file=20260224123426.pdf
יפהאשת מקצוע
שכוייעח עצום. עבודה חשובה מאדההרהמורניקאחרונה
ונצרכת לכלל ישראל
(ובוודאי שלפרט ישראל)
אםההרהמורניק
אם יש לך היילקס או דאצ'יה זה יפה אבל אתה לא יכול לשבת פה איתנו לקפה.
בניין זה עבודה לרציניים זה לא תחביב אולי תתחיל לבנות איזה מגדל בתל אביב.
#יש לי סילברדו#
אני שוב לא חדשההרהמורניק
אבל מה הסיפור???????????????????????????????????????
למה אין פה כלום?????????????????????????????????????????????????