אחרי שסיימתי, נזכרתי שאמרו לי שזה עושה הרבה גזים... וזה ממש לא נעים. יש אורחים (בנים)...
נכנסתי לגוגל ואני רואה את זה
ארטישוק ירושלמי - ירק עם אופי
>
התגובות שם קורעות...
קיצור נשפכתי מצחוק... דמיינתי אותנו אוכלים את זה ומקללים את הרגע הזה...
מה עושים? יש דרך לנטרל את הגזים האלה אחרי בישול?
אין לי כח להכין עוד מנה עיקרית... הכנתי מלא וזה ספציפית לקח המון שעות.
יש מנת סלמון שלמה (200 גר) לפני כן...
אם יאכלו את שאר התבשיל בלי לאכול את הבטטה עצמה, זה גם יעשה גזים?
מבינים בזה?
וסליחה על השאלה המגעילה...


)
)

