1.שיר שבוכה ממנו? תלוי בכל תקופה, יש לא מעט ב"ה
2.ירושלים בשבילי היא? מקום של שכינה, נחת, קודש. מיוחדות צועקת מכל הכיוונים.
3.חלום. בניית בית המקדש
להקים בית נאמן בישראל, להתחתן עם בעל תלמיד חכם שיעמול על לימוד התורה ולהתמסר לכך באופן הכי עמוק,
לגדל בנים ובני בנים אוהבי ה', תלמידי חכמים, אנשי אמת.
ללמוד וללמד תורה, לחנך ולהשפיע.
4.מנהג מסויים שאני עושה כבר שנים. אין לי מושג למה זה עלה לי לראש עכשיו, אבל בכל תשעה באב ללכת לבית עלמין ולהדליק נרות. וחשבון נפשי קצר לפני קריאת שמע.
5.משפט שהיתי רוצה לומר לעצמי כשנולדתי.
הכל מדויק. המקום שבו נולדת, ההורים שלך, השם, הגוף, המקומות שתעברי בדרך, אין במקרה.
6.העולם שלי הוא? עמוס, משמעותי, מורכב, תמוהה.
7.הצלחה בעיני היא? לא לוותר זה לנצח.
8.הרצון הכי גדול שלי כרגע הוא? להתמסר לתפקיד שלי ולנשמות האהובות שמופקדות בידי. להיות שליחה טובה באמת.
9.אני אדם של שינויים? בגדול כן. בבחינת להתחדש בכל יום תמיד!
10.נקלעתי לסיטואציה של צרה, מה אני עושה? משננת פסוקים כמו: הבוטח בה' חסד יסובבנו וכולי, ממש מרגיע אותי.
מבקשת, חושבת על פתרון.
11.אני רוצה לומר לאבא ש- תודה על הכל.
12.השם שלי מתבטא בחיי? איך? הוא מאוד מאפיין את האישיות שלי ואת שאיפותיי.
13.יש גיל שאני רוצה להיות בו? למרות שאני נמצאת בגיל שהוא מבין התקופות הכי יפות בחייו של אדם,
הייתי רוצה אולי לחזור טיפה אחורה, או ללכת קצת קדימה. אבל בסה"כ משתדלת להתמקד בכל תקופת חיים נוכחית ולהוציא ממנה את המירב לבניית הבניינים העצמיים והכלליים.
14.אישיות מוערכת. רבותי- הרב זצ"ל, רבנו הרצי"ה, הרב אבינר ועוד ועוד ת"ח שונים שאני מאוד אוהבת את תורתם
המחנכת שלי המדהימה. אנשי החינוך שנוכחים בחיי בכללי, חברות מסוימות.
15.כשאני במשבר, מה עוזר לי לגדול? פנקס אישי לתקופות קשות. התחזקות באנשים שמסביבי,
התכנסות פנימית, לפעמים פשוט להלחם.
16.משהו שהיתי רוצה שיהיה לילדים שלי. רצון להיטיב לכל, ילדות נעימה, חינוך בהמון אהבה ואמונה,
שלא יחשפו לדברים נוראיים.
17.משהו שהיתי רוצה להגיד לילדים שלי.
לחבק אותם חזק חזק ולאמר שאני אוהבת אותם כ"כ, גאה ומאמינה בהם.
18.מקום שטוב לי לבקר בו. ירושלים, מסלולים שונים, אולפנתי היקרה.
19.משהו שיש אליו רצון אבל צריך אומץ כדי לקיים אותו.
לקום בבוקר במהירות, הווי עז כנמר.
20.צל"ש לעצמי על?
סבלנות וויתור עם בנות חדרי.