המנון: לא עומדת ולא שרה משתי סיבות, האחת- אני לא כ"כ מסכימה אפילו עם השיר עצמו.. הוא לא מתאים להיות ההמנון הרשמי של המדינה! זה יותר גרוע מבחינתי מאשר לעמוד ולשיר יונתן הקטן.. והנה ההמנון החביב-
כל עוד בלבב פנימה (אה, רק בלבב פנימה.. וזהו!)
נפש יהודי הומיה
ולפאתי מזרח קדימה (קדימה.. סתם.. חח..)
עין לציון צופיה (שניה, אנחנו לא כבר פה?!)
עוד לא אבדה תקוותינו (רק תקווה, לא מוזכר פה שום דבר מעבר לזה.. מה עם עשייה?)
התקווה בת שנות אלפיים
להיות עם חופשי בארצינו (מצטערת, אבל מזמן יכולנו להיות עם חופשי בארצינו.. הבעיה היא שמגרשים יהודים במקום ערבים..)
ארץ ציון ירושלם.
הסיבה השני'ה- אני כרגע בכסח על המדינה וזה המנון שהמדינה בחרה לה..
תפילה לשלום המדינה- אני מעדיפה להתפלל שראשי'ה שרי'ה ויועצי'ה ימותו מאשר שה' ישלח בהם את אורו והם יחזרו בתשובה ויהיה להם ואפילו לנו טוב.. יהיה לנו יותר טוב (בעצם דוגרי, רק מישו אחד יודע מה יהיה יותר טוב לנו..) אבל אני חושבת שיהיה לנו יותר טוב אם לא נראה אותם פתאום חוזרים בתשובה ומנסים לכפר על כל הטעויות הע-נ-קי-יות שהם עשו.. עדיף מנהיג אחר שמלכתחילה הוא דתי ובעל מוסר, כשיהיה כזה אני אחזור להתפלל..
דגל- אני עוד לא סגורה על עצמי, כי מצד אחד בדגל הסמלים העיקריים הם מאד יהודיים, שני הפסים הם סמל לטלית והמגן דוד הוא הסמל שהיה חרוט על המגן של לוחמי דוד המלך.. והדגל היה קיים הרבה לפני המדינה, המדינה אימצה אותו בשלב מאוחר יותר.. אבל מצד שני זה דגל של המדינה, ואני מרגישה כאילו הוא שלה עכשיו ואני לא יכולה יותר להשתמש בו, כאילו הוא שייך לחיילים שגרשו וליס"מאניקים שהכו.. זה קשה..
הלל- מבחינתי אפשר להגיד הלל בכל יום.. על כל דבר שקורה לי ולעם שלי.. לא יודעת אם אני אגיד השנה..
גאולה- הגאולה קרבה בצעדי ענק!! אין כסף לגדר, לא יהיה טעם לגרש אותנו, הממשלה הזדונית והכופרת תיפול, יעלה מנהיג מוסרי ודתי שייכוף חוקי דת על המדינה, נתפלל תפילה לשלום המדינה ונתפלל ונעשה הכל ע"מ להחזיר את העם שלנו בתשובה, נקבץ נדחי ישראל מכל אומות העולם, נכבוש את כל השטחים שלנו מנהר מצריים עד נהר פרת, נבנה את בית המקדש, והשכינה תגיע אליו!! הצעדים כ"כ מהירים..!!! צריך להתחיל לפעול עכשיו..
אמממ.. זהו בנתיים.. יש עוד משו שרציתי? לא זוכרת..!
מחר שישי - יוצאים לשבת עמ"י בת"א עם האולפנא!!