לחץ חברתי!*חזרזיר*
אני חושבת שיש היום בעיה מאוד גדולה...
שאם מישהו רואה שינוי אצל מישהו אבל לטובה....אז הוא מעיר לו אבל בצורה כזאת שהבן אדם ניהיה נבוך   לדוגמא:
יום אחד התפללתי מנחה ואמרתי תהילים....אז חברה שלי באה פששששש מה 'קרה שהתחלת להגיד תהילים??
או חברה של שתמיד הולכתאם חצאיות קצרות יום אחד באה אם חצאית ארוכה  אז אמרו לה לכבוד מה באת אם חצאית ארוכה?
והצורה שבה אתה אומר את התגובה זה גורם לך להפסיק יש לך תחוושה שאת מתבלט וגם תחושה שהם רוצים אותי איך שאני ושאני לא ישתנה....
אתם מבינים?   אוף אני לא יודעת איך להסביר את זה אבל אני ממש נכנעת מהתגובות האלה...זה ממש קשה!!
אז בבקשה א. תגידו תגובות בצורה יותר נחמדה.. כמו  "כל הכבוד" "צדיק" לא יודעת תפרגנו לחבר אל תרדו עליו...
ב. תנו לי עצות....!
תודה רבה וחופש כיופיייייייייי!!
א. כל הכבוד!! צדיקה!!שרון.
ב. תעני להם באותו הטון... אם אמרו לך "מה קרה שהתחלת להגיד תהילים", תגידי ש"המשיח עוד לא בא, אז התחלתי להגיד תהילים".... פשוט תוצאי אותם האהבלים,-כי באמת מי שאומר לך דבר כזה הוא אהבל, ואת עשית הרי משהו בסדר! תמשיכי עם זה, ואולי אח"כ עוד יצטרפו אליך אנשים לקרוא תהילים או ללכת עם חצאיות ארוכות! 
תגיד להם: מה הבעיה?מותר ואפילו רצוי לקרוא תהילים וללכת עם ארוך! לא אתם מכתיבים פה את הכללים!   

אני מקווה שהייתי ברורה
ציצות בחוץ - בקניון?! מה אתה שרוט?!?!אח..
- כן. חבל על הזמן שרוט...
- וואלה?
- כן אח שלי. רוצה להשרט איתי?
- לא , זה בסדר.
- אחלה.

אההלה!
תכל'ס , פעם הייתי מתפדח קצת מהדת. כאילו...
ציצית - במקום של חילונים - בפנים. "כנסי פנימה מיד".
כיפה - שלא יראו כ"כ. "אחורה , אחורה..."
וכדו'...

היום , פרנציפ - בישיבה אני ילך עם ציצית בפנים , בקניון - בחוץ.
אני? שרוט?
אם אתה חושב ככה , וואלה אחי , תחשוב. ססבה לך.
אם אתה חושב כמוני - אחלה. אח שלי גם כן אתה.

קיצור , מה שבאתי לומר כאן הוא שני דברים -

א. את. עם האמת שלך. לכי עד הסוף.
זה קשה. במיוחד בהתחלה. אבל אח"כ , את תרצי ללכת איתה עד הסוף לא רק איפה שכולם הולכים ככה , אלא - דוקא איפה שכולם לא הולכים ככה.
זו שריטה? אולי לדעתם. לא בדיוק אכפת לי. אני עם האמת שלי.
[אני עד עכשיו נהנה לדמיין את עצמי עם הציצות [הארוכות] בקניון. נחת.]

ב. אמרו? אז מה אם אמרו...?
איך להגיב? ב-א-ה-ב-ה. שימי לב , שוב אני אומר , באהבה.
אהבה מקרבת. אם פעם אחת יצא לך להגיד משו קצת תוקפני - זה ירחיק.
תמיד בקטעים האלה , שהחיוך יהיה מרוח לך על הפנים. "כן. שמעתי על מישו שלא מרגיש טוב , אמרתי , יאלה נגיד תהילים...". חצאית קצרה - "אממ..אני אוהבת את זה יותר. יותר נוח לי. זה נחמד כזה".
ו - שימי לב ,לא להגיד משו כמו "קצרה זה לא צנוע" כי אז , את פשוט נכנסת בזו שמולך [אמנם בעקיפין , אבל נכנסת בה...] - וזה לא נחמד.
לתת סיבה של "אהבה" עם חיוך של אהבה.

תנסי. תטעמי. אני אומר לך כבר מעכשיו זה לא יהיה פשוט , אבל - מתרגלים.
עוד משו חשוב , אם היא חושבת שמי שהולכת עם חצאית קצרה יותר יפה?
שתפרוש לדוקים [קרי בלעז - שתחשוב...]. מי שבאמת יפה , זו ההיא עם החצאית הארוכה. זו ההיא שרואים אותה עם סידור מתפללת שחרית , זו היא המוערכת.
תתפלאי - ו..הם פשוט לא אומרים את זה , אבל רואים את זה - גם בעיני חלק מהחילונים. ככה ש...להתפדח? ממש לא. אין מה להתפדח בלהיות יותר יפה.

בשורות טובות.
מקוה שקצת עזרתי.
חודש טוב!
שתהיה בריא! כמה זמן לקח לך לכתוב את זה??חרות(=
או שהוצאת את זה מאיפה שהוא...
בכל אופן:
יש לי חברה שהיתה די בתחתית המדרגה, וכעשיו היא ב"ה התחזקה! דיברתי איתה על זה והיא אמרה שזה היה לה מאוד קשה...אבל רק בהתחלה- עכשיו חברות מסתכלות עליה ממש בהערכה...
אני אומרת ככה: דווקא אם זה קשה ואת מצליחה להתגבר ולענות להם, זה מוציא אותך יותר חזקה, ויתחילו להעריך אותך מאוד... ומי יודע? אותי תחזקי אחרים!!!
הלוואי עלי כמוך- תמשיכי ככה!!
אח... איזה תגובה יפה!!לולה=]
אהבתי

לאיזה תגובה את מתכוונת??? נכון אלי?! נכון??חרות(=
למען האמת, התכוונתי לאח.. (וכתבתי את זה...)=]]]]לולה=]
כ"כ יפה!!-Rעות-
בס"ד

כן תגובה מקסימה ממש!!!

כל תגובה של אח..יותר מדהימה מהשניה!!
כן, באמת תגובה יפה!!חיוכים

פשוט תלכי עם האמת שלך בדרך שלך! אל תתיחסי לאחרים...את רוצה? אז מה אכפת לך מהם, בתכלס את היא הבסדר לגמרי ולא הם...

הלחץ שלך מובן מכיר את ההרגשה לגמרי.אנונימי (פותח)
אבל תזכרי את האמת שלך. תזכרי את הרצון שגרם לך לעשות תמעשים האלה ותשמחי איזה כיף להתפלל מנחה... איזה כיף להגיד תהילים... נכון צוחקים עליך אבל זה מגיע ממקום של קנאה(כן כמה שזה נשמע מוזר)או סתם הזדמנות לרדת על מישהו ולתפוס עוד בדיחה מוצלחת, אם זה לא יפריע לך זה יפסיק, קחי הכל בנחת ובצחוק .. וואלה כן ניהתי רבנית רוצים ברכה? 5 שקל.. בכל מקרה שיהיה הרבה הצלחה.
וואו אח... יאפה!! אהבתי ממש....smile1
תודה רבה על כל התגובות....*חזרזיר*אחרונה
אח - תודה רבה רבה!!!!
ממש התחברתי והערצתי והסכמתי אם מה שאמרת.....תודה רבה!!!
=)
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך