החברה הכי- הכי!לידור

בס"ד

זה הי'ה לפני שבוע. יצאתי כמו בכל יום עם החבר'ה לבלות, סתם יצאנו לקולנוע לראות סרט, "מלחמת העולמות", זה הי'ה סרט לא משהו מיוחד, אבל הבנות אמרו שהן באות, אז מי אני שלא יגיע לכזה בילוי. וככה הלכנו כל החבר'ה עם הבנות לראות את הסרט. המשכנו ללכת, ואז פתאום היא נפלה בלי סיבה מיוחדת, זה לא הי'ה אופיני לה. אני לא זכרתי אותה בתור אחת כזאת למרות שהיא לא היתה אחת כזאת עם החבר'ה, ותמיד היתה נסחבת אחרינו לכל מקום, ולמרות שאני תמיד אמרתי לה שהיא לא קשורה, אבל למרות שהיא לא הפריעה לנו, אני היי'תי מביא אותה כי היא אמרה שהיא חיבת להיות איתי בכל מקום. לפעמים זה עיצבן, אבל מתרגלים. ואז באותו היום שזה קרה, כאילו ידעתי שזה יכול לקרות, אבל זאת היתה עדין הפתעה בשבילי, ואז החלטתי לעזור לה לקום, כי היא לא היתה אחת נודניקית, הרי היא לא הפריעה לי ללכת לבלות. ואף פעם לא זרקה הערות כלפי משהו אחר, והיא תמיד היתה בצד, הסתובבה איתנו, אבל היתה בשקט. ואז התכופפתי, באתי להרים אותה, הושטתי את ידי, ואז נתקלתי במבטה. זה הי'ה מבט עצוב, מבט מאוכזב, שאפשר לחשוב שלא נתנו לה כבר הרבה זמן <כאן חסר משהו- אני חושבת שזה או חיוך או נשקה>, אם בכלל. בהתחלה לא הבנתי למה יש לה כזה פרצוף, כאילו לא זכרתי אותה ככה, אבל אז נזכרתי. הרי כל הזמן הי'ה אתצ הפרצוף הזה, בכל פעם שלקחתי אותה איתי היא היתה נראית ככה עצובה ומדוכאת. ואז חשבתי קצת, הרי היא אף פעם לא הסתדרה עם הבילויי'ם שלנו, ושהיא באמת לא צריכה להיות בכל המועדונים ובכל המסיבות. אבל היא רצתה להיות איתי בכל מקום ומקום שלשם הגעתי, ובכל דבר שאעשה בחיי'ם. ועכשיו היא נפלה כך. לא הי'ה מתאים לה ליפול, אבל היא נפלה. כנראה כבר לא הי'ה לה כח יותר, אבל הרגשתי מחויבות כלפי'ה, כי אני זה בכל זאת מי שהביא אותה לכאן. וגם הערצתי אותה על כל מעשי'ה, במיוחד על התמימות והשלווה שבה היא חי'ה תמיד. הי היתה בצד ולא אמרה דבר, לא הפריע לי לבלות, וגם אחרי שחזרנו- כן, תמיד חזרנו ביחד, היא היתה שותקת. ואז אחזתי ביד'ה, תפשתי, ועזרתי לה לקום. אפילו קרבתי אותה א-לי, וחיבקתי אותה, וחשבתי על זה, שהרי י לי כל כך הרבה דברים ללמוד ממנה, ואני מפספס הכל בזה שאני מדחיק אותה לצד, רק בגלל שאני מתביש ממה שיגידו החבר'ה על זה שיש לי קשר א-לי'ה. לכן הדחקתי אותה, אבל בתוך תוכי ידעתי, שזה לא נכון. ואז החלטתי שאני יותר לא אכחיש את הקשר שלי א-לי'ה, ולא אכפת לי מה יגידו כולם, אני נשאר איתה ולא משנה מה. ואז לקחתי אותה קרוב א-לי ושמתי אותה על הראש, ואמרתי לה "כיפה. את לא תרדי ממני יותר".

מאת איתי גוטמן.

חחחמוד.. מכירה..ברוריה מהגוש
מכירה את זה...רוחמה הקראסיבה
אבל יפה..
חמוד חבלז. אבל לבנות אין זכות דיבור בנושאפילוני
חביב. רק חבל (או שלא) שזה מוכר...צחקן
מכירים גם את הגירסה של הסידור?לידור
על הסידורלידור

שהוא כאילו כותב מכתב לחברהשלו, שהיא באה א-ליו רק כשהיא רוצה משו, והיא אפעם לא אומרת לו תודה...

אני יחפש את זה....

לא הכרתי וזה ממש מתוק!!עינבוש
רץ במייל?3יפיאחרונה
חמוד.
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך