לפי הסקרים עוצמה הובילו
אפילו כשהם התאחדו
ועכשיו הם "עשו טובה" והתאחדו גם איתנו..
איככ פוליטיקה זה מסריח.
באף סקר עוצמה לא עברו לבד. המקסימום בסקרים היה שלושה מנדטים דמיוניים שבמצב הנוכחי של אחוז החסימה שווים 0. כלום.
חוץ מזה, בבחירות הקודמות, יחד שהייתה מפלגה של ישי+אנשי הרב כהנא+תמיכה מצד רבנים חרד"לים לא עברה. מאיפה האמונה שפתאום עוצמה יביאו ארבעה מנדטים לבדם? הזוי.
הבית היהודי-האיחוד הלאומי בחלק מהסקרים עברו (בחלקם אפילו עם חמישה מנדטים) ובחלקם לא. בכל מקרה, להשוות את כוחם האלקטורלי של כאלו שאפילו לא מגרדים מלמטה את אחוז החסימה לכאלו שבסקרים הפחות טובים מגרדים מלמטה את אחוז החסימה (עוד לפני שהתחיל הקמפיין) ובטובים מגיעים לחמישה מנדטים - זה לא רציני.
אפילו מקום ריאלי אחד לעוצמה עדיף מריצה לבד שברור היה שלא תהיה לה משמעות בכנסת.
גם הדיבורים אגב הדאגה הרבה שלהם לגוש הימין ציניים. הם הודיעו שיתמודדו בכל מקרה, למרות שברור היה שאם ירוצו לבד הם יזרקו עשרות אלפי קולות לפח.
על שני מושבים בכנסת הבאה הם יכולים רק להודות לאנשי הבית היהודי והאיחוד הלאומי, שצפויה להם מערכת בחירות קשה מאוד בגלל האיחוד עם עוצמה.
כמה קל להגיד לאלה שנגדך תפרשו כדי שיהיה לי יותר קולות וככה הימין ינצל.
למה הבית היהודי לבד היה עובר את אחוז החסימה???
לא
גם עוצמה לא.
הם שווים
וביננו - נראה שלעוצמה יש יותר מהם אפילו.
אבל לאמשנה
אז במקום להגיד לעוצמה לפרוש
כדי שיפעת ארליך מהבית היהודי תוכל להיות רגועה
נגיד לרב פרץ לפרוש כדי שברוך מרזל יהיה רגוע.
אני ממש מתפלא שאת ככה אומרת. באמת.
טיעון ממש לא חכם. ולא מכבד/מעריך את החולקים עלייך.
גם האיחוד ועצומה ביחד עוברים.
אמנם האיחוד בין הבית לאיחוד יותר טבעי בלה בלה בלה
ובכז.
מה שכתבתי עדיין בתוקף
אז למה התגובה הזאת שלך שבמקום שעוצמה תתחבר אליהם, שתפרוש.
הסיבה העיקרית שהבית היהודי הסכים לאיחוד זה בגלל החשש שהם בעצמם לא יעברו.
https://www.inn.co.il/News/News.aspx/394574
"אני מבין לפי הסקרים שהראו לי שבלי חיבורים אנחנו בספק גדול אם נקבל ארבעה מנדטים", סיפר הרב דרוקמן. "לאור זאת מי שלא מבין שחייבים חיבורים הוא מסכן את גוש הימין"."
ואז פתאום את כותבת על מי שמסכים איתך, שזה תגובה לעניין
סתם הצחיק אותי.. אבל אוף יצאתי רעה...
פשוט אמת.אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד