פיספוסס....-Rעות-
בס"ד

אני קראתי את זה..וחטפתי צמרמורת מדהים!!!

אימלה.. פשוט מהמם!סמיילי!
בכיתי מהתרגשות....
ווואו...אין מילים..!~קצרינאית גאה~
ואו ואו ואו ואואנונימי (פותח)
בס"ד

איזה יפה!!!!!!!!!!!!

ואו ואו ואו..

ה-דוסה את גדולה מהחיים!!!!!!
ואו ענק.אנונימי (פותח)
אני חדשה פה. חחח.
ווווווווווווווואווווו.הודי'ה
ממש.ואווו.
אבאלה!! מפחיד..שירה כים
עצוב עצוב עצוב...רוצה להבין
אבל למרבה הצער נפוץ...
חזק ביותר.זלמן לוי
כמה שזה נכון...
ווואוו איזה מהמם!!!טלiר הפ33ה
כ"כ עצוב... כשירושקי
אחד החזקים!!!ב.ש.
מתאים במיוחד לחופש...
כשמשעמם...
ואו... יורדות לי דמעות...אבל זה עדין סיפור...שרון.
בסיפור באמת הכל נראה קל יותר... 'לפתוח פתח קטן' ואז זה כבר יסתדר,ולהשתדל, וכו' וכו'... אני לא חושבת, בעצם, אני בטוחה! שהפתח הזה יבוא אחרי מלא מלא ניסיונות ונפילות, ואז יפתח פתח קטן, ושוב, ניפול, וניפול, ואז הפתח לאט יתרחב ויגדל, וה' יפתח לנו לאט לאט, עם המון נפילות בדרך, וזה יכול לקרות במשך כמה שנים כל התהליך של ההתגברות הזאת, עם המון המון נפילות ויסורי מצפון-אתם לא יודעים עד כמה הוא מסוגל  להרוג ולפגוע- ואז אולי אחרי כמה שנים, אטולי יתוחלל השינוי שאנחנו כ"כ רוצים...
זה באמת לא כל כך פשוט! זה לא יקרה תוך חודש חודשים ההתגברות הזאת על היצר. ממש לא. וככל שזה יותר זמן, זה יותר קשה...

כשבאים בגישה כזאת כשבאים בגישה כזואלישע בן אבויה
בס"ד

ברור שזה יקח הרבה זמן. מה שצריך לעשות זה וידוי על החטא, ואח"כ להתנהג בצורה נורמלית. אדם צריך לזכור חטאים שהוא עשה "כִּי פְשָׁעַי אֲנִי אֵדָע וְחַטָּאתִי נֶגְדִּי תָמִיד", אבל אם מסרבים להשאיר את העבר מאחור, ברור שהוא ימשך גם להווה. וכמאמר הגמרא: 'ואם לא שנה בהן וחזר והתודה עליהן עליו הכתוב אומר "ככלב שב על קאו כסיל שונה באולתו"'. על כל קושי שהיה לי בחיים התגברתי בגישה הזו, ואני ממש מרגיש מה זה זדונות שנהפכים לזכויות. צריך לחתוך את המעשה - מה שלא יהיה המעשה - על המקום, לעשות וידוי ולהמשיך בחיים. ורק אם יש שוב איזה פיתוי למעשה כזה - להזכיר לעצמך מה שהיה בפעם האחרונה, כמה זה לא יעיל ולא מספק. במיוחד במידות הכעס והגאוה, מהן צריך להתרחק מאוד.
בברכת
'ר"א בן דורדיא מזומן לחיי העולם הבא'
אחר
כולכם אומרים שזה עצוב ובכל זאת אנשים קוראים!!מתו"ש
בס"ד

מה זה המזוכיזם הזה?? (אחת שלא קראה!)
זה לא עצוב שהורס לך את היום...שרון.
זה עצוב שבא מתוך הזדהות, ומרוב שזה נכון, זה עצוב...אנחנו לא באים להכאיב לעצמנו, אלא זה יותר 'לעורר' אותנו... 
ממולץ לקרוא!
וואי מותק אל היי עצובה זה.אנונימי (פותח)
מדהים!!!שלבוקית
כל הכבוד לך!!
זה גם עצוב שנותן נקודה למחשבה...רוצה להבין
כולם!!-אחת ללא שם
כולפ פה כותבים עד כמה זה יפה ומרגש אבל תכלס,
צריך באמת לקחת את זה ללב לא להתרגש 2 ד'ק ולשכוח אלא
באמת לקוות לא להגיע למצב הזה ומי שכבר הגיע,
שיראה שהוא לא היחיד,
לדעתי יש ממש מצווה לפרסם את זה [אם המחברת מרשה..]בישיבות .
שכוייח על התעוזה..
מה כל כך יפה פה? למה וואוו ..כולה סיפורextinct
ורק שתדעו שבערך כל בן בעולם עושה את זה
זה נורמלי
אז אתה כביכול נותן לזה לגיטימציה?טל_טול
ממש יפה!!malichi
אבל צריך ליישם ולפרסם את הסיפור!!
לEXTINCT זה שכל בן עושה את זה ממש לא הופך את זהרוצה להבין
לנורמאלי, ואל תגיד שזה נורמאלי כי אתה הופך את זה ככה למשהו לגיטימי ומוותר לעצמך מראש על להאבק בזה!!
זה אסור, ולא כל בן עושה את זה, וזה לא נוראמלי, וכדאי מאוד מאוד ללמוד לשלוןט בזה לפני שהיה מאוחר!!
כל בן עושה את זה כמו שכל בת מדברת לשון הרע ורכילותשרון.
אז מה?? זה הופך את זה למותר?? ממש לא. גם אם כל העולם אומר את אותה השטות, זו עדיין שטות. אסור לעשות את זה, ובנים שועשו את זה חייבים לדעת להתגבר ולהתמודד מול היצר להבא. זה חטא. 
וחוציזה, יש כאלה שחושבים שהם היחידים בצרה הזאת, ומפחדים להתגבר עליה עם עוד מישהו- מה שבהחלט יכול לעזור... אז הסיפור בא להראות שיש עוד כאלו שנופלים!! זה סיפור ממש לעניין.

לא כל בן עושה את זה (את זה אני יודע בוודאות)אלישע בן אבויה
בס"ד

ואם מדובר פה על לשון הרע במובן הפשוט - לא כל הבנות נגועות בזה.
אם מדובר גם על אבק לשון הרע וכל דיבור שיש בו צד של איסור - כבר אמרו חז"ל: 'רובם בגזל מיעוטם בעריות וכולם באבק לשון הרע'. לאו דוקא בנות.
מה שכן - לבנות יש יותר משיכה ללשון הרע מאשר לבנים, לבנים יש יותר משיכה לעריות מאשר לבנות (למעשה אני לא לגמרי בטוח בקשר לחלק האחרון שזה באמת הטבע או בגלל השפעות חיצוניות, כי רואים שבזמן הגמרא נשים נתפסו יותר ככאלה שנמשכות לעריות. אני לא מדבר על העצות להתרחק מנשים. מי שלמד מסכת כתובות יודע על מה אני מדבר.)
וואי, אני לא אוהבת הכללות!סמיילי!אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך