פיספוסס....-Rעות-
בס"ד

אני קראתי את זה..וחטפתי צמרמורת מדהים!!!

אימלה.. פשוט מהמם!סמיילי!
בכיתי מהתרגשות....
ווואו...אין מילים..!~קצרינאית גאה~
ואו ואו ואו ואואנונימי (פותח)
בס"ד

איזה יפה!!!!!!!!!!!!

ואו ואו ואו..

ה-דוסה את גדולה מהחיים!!!!!!
ואו ענק.אנונימי (פותח)
אני חדשה פה. חחח.
ווווווווווווווואווווו.הודי'ה
ממש.ואווו.
אבאלה!! מפחיד..שירה כים
עצוב עצוב עצוב...רוצה להבין
אבל למרבה הצער נפוץ...
חזק ביותר.זלמן לוי
כמה שזה נכון...
ווואוו איזה מהמם!!!טלiר הפ33ה
כ"כ עצוב... כשירושקי
אחד החזקים!!!ב.ש.
מתאים במיוחד לחופש...
כשמשעמם...
ואו... יורדות לי דמעות...אבל זה עדין סיפור...שרון.
בסיפור באמת הכל נראה קל יותר... 'לפתוח פתח קטן' ואז זה כבר יסתדר,ולהשתדל, וכו' וכו'... אני לא חושבת, בעצם, אני בטוחה! שהפתח הזה יבוא אחרי מלא מלא ניסיונות ונפילות, ואז יפתח פתח קטן, ושוב, ניפול, וניפול, ואז הפתח לאט יתרחב ויגדל, וה' יפתח לנו לאט לאט, עם המון נפילות בדרך, וזה יכול לקרות במשך כמה שנים כל התהליך של ההתגברות הזאת, עם המון המון נפילות ויסורי מצפון-אתם לא יודעים עד כמה הוא מסוגל  להרוג ולפגוע- ואז אולי אחרי כמה שנים, אטולי יתוחלל השינוי שאנחנו כ"כ רוצים...
זה באמת לא כל כך פשוט! זה לא יקרה תוך חודש חודשים ההתגברות הזאת על היצר. ממש לא. וככל שזה יותר זמן, זה יותר קשה...

כשבאים בגישה כזאת כשבאים בגישה כזואלישע בן אבויה
בס"ד

ברור שזה יקח הרבה זמן. מה שצריך לעשות זה וידוי על החטא, ואח"כ להתנהג בצורה נורמלית. אדם צריך לזכור חטאים שהוא עשה "כִּי פְשָׁעַי אֲנִי אֵדָע וְחַטָּאתִי נֶגְדִּי תָמִיד", אבל אם מסרבים להשאיר את העבר מאחור, ברור שהוא ימשך גם להווה. וכמאמר הגמרא: 'ואם לא שנה בהן וחזר והתודה עליהן עליו הכתוב אומר "ככלב שב על קאו כסיל שונה באולתו"'. על כל קושי שהיה לי בחיים התגברתי בגישה הזו, ואני ממש מרגיש מה זה זדונות שנהפכים לזכויות. צריך לחתוך את המעשה - מה שלא יהיה המעשה - על המקום, לעשות וידוי ולהמשיך בחיים. ורק אם יש שוב איזה פיתוי למעשה כזה - להזכיר לעצמך מה שהיה בפעם האחרונה, כמה זה לא יעיל ולא מספק. במיוחד במידות הכעס והגאוה, מהן צריך להתרחק מאוד.
בברכת
'ר"א בן דורדיא מזומן לחיי העולם הבא'
אחר
כולכם אומרים שזה עצוב ובכל זאת אנשים קוראים!!מתו"ש
בס"ד

מה זה המזוכיזם הזה?? (אחת שלא קראה!)
זה לא עצוב שהורס לך את היום...שרון.
זה עצוב שבא מתוך הזדהות, ומרוב שזה נכון, זה עצוב...אנחנו לא באים להכאיב לעצמנו, אלא זה יותר 'לעורר' אותנו... 
ממולץ לקרוא!
וואי מותק אל היי עצובה זה.אנונימי (פותח)
מדהים!!!שלבוקית
כל הכבוד לך!!
זה גם עצוב שנותן נקודה למחשבה...רוצה להבין
כולם!!-אחת ללא שם
כולפ פה כותבים עד כמה זה יפה ומרגש אבל תכלס,
צריך באמת לקחת את זה ללב לא להתרגש 2 ד'ק ולשכוח אלא
באמת לקוות לא להגיע למצב הזה ומי שכבר הגיע,
שיראה שהוא לא היחיד,
לדעתי יש ממש מצווה לפרסם את זה [אם המחברת מרשה..]בישיבות .
שכוייח על התעוזה..
מה כל כך יפה פה? למה וואוו ..כולה סיפורextinct
ורק שתדעו שבערך כל בן בעולם עושה את זה
זה נורמלי
אז אתה כביכול נותן לזה לגיטימציה?טל_טול
ממש יפה!!malichi
אבל צריך ליישם ולפרסם את הסיפור!!
לEXTINCT זה שכל בן עושה את זה ממש לא הופך את זהרוצה להבין
לנורמאלי, ואל תגיד שזה נורמאלי כי אתה הופך את זה ככה למשהו לגיטימי ומוותר לעצמך מראש על להאבק בזה!!
זה אסור, ולא כל בן עושה את זה, וזה לא נוראמלי, וכדאי מאוד מאוד ללמוד לשלוןט בזה לפני שהיה מאוחר!!
כל בן עושה את זה כמו שכל בת מדברת לשון הרע ורכילותשרון.
אז מה?? זה הופך את זה למותר?? ממש לא. גם אם כל העולם אומר את אותה השטות, זו עדיין שטות. אסור לעשות את זה, ובנים שועשו את זה חייבים לדעת להתגבר ולהתמודד מול היצר להבא. זה חטא. 
וחוציזה, יש כאלה שחושבים שהם היחידים בצרה הזאת, ומפחדים להתגבר עליה עם עוד מישהו- מה שבהחלט יכול לעזור... אז הסיפור בא להראות שיש עוד כאלו שנופלים!! זה סיפור ממש לעניין.

לא כל בן עושה את זה (את זה אני יודע בוודאות)אלישע בן אבויה
בס"ד

ואם מדובר פה על לשון הרע במובן הפשוט - לא כל הבנות נגועות בזה.
אם מדובר גם על אבק לשון הרע וכל דיבור שיש בו צד של איסור - כבר אמרו חז"ל: 'רובם בגזל מיעוטם בעריות וכולם באבק לשון הרע'. לאו דוקא בנות.
מה שכן - לבנות יש יותר משיכה ללשון הרע מאשר לבנים, לבנים יש יותר משיכה לעריות מאשר לבנות (למעשה אני לא לגמרי בטוח בקשר לחלק האחרון שזה באמת הטבע או בגלל השפעות חיצוניות, כי רואים שבזמן הגמרא נשים נתפסו יותר ככאלה שנמשכות לעריות. אני לא מדבר על העצות להתרחק מנשים. מי שלמד מסכת כתובות יודע על מה אני מדבר.)
וואי, אני לא אוהבת הכללות!סמיילי!אחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך