התשובה שלך @חסדי הים די סיפקה אותי,וזה גרם לי לעוד תהיות..
חשוב לציין שאין לי שום כוונה לטעון שיש אמת באיזה דת שלא תהיה חוץ מהיהדות ,רציתי יותר להתמקד בנושא המשיח.
אשמח אם תשתתפו רוצה לשמוע את דעתכם .
שמתי לב שיש הקבלה בין המון סיפורים על מי שהעמידו הנוצרים עליהם לבין דברים שחז״ל קישרו למשיח .. , שהוא יתגלה בארץ הגליל ..ומכל מיני מאמרים שקראתי עליו כתוב שהוא הגיע מהגליל ..או לפחות שם היה ההתחלה של הסיפור שלו..
או למשל שעל דוד כתוב אדמוני עם יפה עיניים כלומר אדמוני שדומה לעשו (ופה זה מתקשר לשאלה של הבוקר) אבל עם יפה עיניים..
ברור לי אגב שכל חזון אחרית הימים עוד לא הגיע ..
מה שאני רוצה להעלות כאן לדיון (לא יודע עד כמה זה מותר..לפי ההלכה ובכלל בפורום) את השאלה האם יש..סיכוי כלשהו ... שיש כאן משהו רוחני באותה נשמה שעתידה להיות...והמבין יבין ..
עשו,שהארי אומר שהתגלגל בתור מי שהעמידו עליהם הנוצרים,הוא בעצם ישראל מומר ,כלומר יש בו נשמת ישראל ...וידוע שהיה את התרגיל של יעקב עם הבכורה ולקיחת הברכות בחכמה...
האם בורא עולם לא מגלגל,בדרך מתוחכמת שהממשלה שהיתה אמורה להיות במקורה של עשו תחזור בדרך כזו לעתיד ואותו העומד בראשם יהיה אותה נשמה שתחזור לעתיד לבוא? אני יודע שזה מזעזע כל נפש וגם אותי כי אחרי הכל לקחו אותו ועשו דת חדשה ,אבל אני מנסה לחשוב על הכל בפן רוחני...
יש לי עוד הקשרים שאני מוצא בכל הסיפורים האלה וזה מאוד מעניין אותי..אשמח לדעת מה אתם חושבים

)