ארוך..אבל חשוב! לקרוא..זה כתוב בכאב ממש!אנונימי (פותח)

בס"ד

אני רוצה לספר לכם משו ואולי הציל כמה נשמות של הקב"ה והיה זה שכרי!

אל תנסו לגלות מי אני-כי מעולם לא הגבתי בפורומים ובמיוחד בפורום הזה..

--------------------------

עד לפני שנה הייתי אחרת-נערה בת 15 תמימה ,באמת שלא ידעתי כלום בחיים שלי ממש כלום!

חייתי לי את חיי,חיי חברה נורמאליים,בריאים ותקנים לנערה בת גילי..אולי ידעתי קצת פחות דברים מכול בנות כיתתי אבל באמת שזה לא הפריע לי !

ואז..

הגיע החופש הגדול..(של שנה שעברה( ההורים שלי רצו לקנו לי,לבת הכול כך טובה שלהם מתנה.."מחשב נייד" נוצץ,חדש,חלום של כל אדם

הייתי מאושרת..באמת!

ההורים שלי הסבירו לי שיש לי פה משחקים,אינטרנט,ועוד כמה תוכנות,זה לא מאוד הזיז לי..מבחינתי אינטרנט היה עוד סוג של תוכנה ממש כמו אקסל או ואורד,

בהתחלה קצת הייתי מתעסקת איתו..עושה מצגות.. באיזה שלב זה כבר התחיל לשעמם אותי לא הבנתי איך אנשים יכולים להיות על המחשב שעות זה כז'ה משעמם.. שבעות לא הייתי מתקרבת לדבר הזה..עד שיום אחד לאחר חודשיים בערך..הגיע אלי בת דודה מהצפון לביקור ורצתה להיות במחשב..כמובן שנתתי לה בשמחה..מבחינתי שגם תיקחי אותו במתנה..זה אחד הדברים המשעממים ביקום!

ראיתי את בדודע שלי מדליקה ואוטומטית נכנסת לאינטרנט,לאתר ב-7 ,הורידה איסקיו,פייסבוק מייל,חטפתי חום! הי אפרת מה זה כל זה?

היא הסתכלה עלי המומה-מה את לא מכירה?! לא,אני לא מכירה..עניתי..

וכך ישבתי לידה שעות והוקסמתי ואו איזה "תוכנה, משוכללת זה אינטרנט ואו!

היא הלכה..

ואני ישבתי נרשמתי בבשבע,פתחתי לי איסקיו,פייסבוק מייל,והתחילה החרישה..עדיין לא הבנתי שאני מכניסה את עצמי לבוץ שקשה מאוד לצאת ממנו אם לא יודעים איך!

פתאום התחלתי לקבל בקשות אישור,ואישרתי בנים,בנות את כולם!

לא ביקשתי פרטים אבל את שלי נידבתי בקצב..לא מודעת לסכנה האיומה!

פתאום דיברתי פעם ראשונה על בן! ואו התחלתי להרגיש תחושה שלא חשתי בחיים!..וזה למרות שדיברנו עניני ממש!

בלי לנסות לפתח שיחה בכוח בלי התלהבות מצידו מוגזמת-אבל אני הייתי בעננים!וכך..עוד בן ועוד בן..

עד שהגעתי למצב שלא אישרתי יותר בנות!!!!!...יכול להיות שזה נשמע לכם מוגזם אבל הכול פה אמיתי ממש!!!..(מי שחווה פעם ראשונה-ונחשף למין השני זה באמת גורם לו לסחרור חושים אבל יכול להיות שלי בהקצנה..יש מצב!)

הייתי מדברת שעות! עד אור הבוקר..עם בנים ובפעם הראשונה שבן שלך לי את המילה "אוהב אותך"( עכשיו אני מבינה שלא הגיוני שבן יאהב אותי בגלל הכרות וירטואלית) "כפרעלייך"..וכו' וכו'..ואו הייתי חוטפת צמרמורת בכול הגוף..נחשפתי לצד השני שלי ופשוט התמכרתי עליו!

התחלתי להרגיש שאני מתאהבת אבל בהמון המון בנים לא באחד! לא היית כבר מרוכזת..כל הזמן חשבתי מתי כבר אני יגיע הביתה ויתחבר-הייתי נמצאת בחדר שעות ורק מתכתבת מבזבזת זמן כ"כ יקר וחשוב על כלום אוכל למשל כבר לא עניין אותי ,

הייתי משחקת ברגשות של המון בנים וגילתי שאני עושה את זה מצוין..שה' יסלח לי..

ידעתי שיש בנים רבים שממש אוהבים אותי הרגשתי כמיה בין כמה מהם..היו כאלה שסתם דיברתי איתם אבל היה כמה שממש אהבתי אותם אהבה עזה!

השחקתי לעצמי את הרגש..לאט לאט אבל בטוח..

יום אחד..זה הגיע לשיא!!שלחנו תמונות..ואז כבר באמת הרגשנו שאנחנו אוהבים ורוצים את אחד את השני..למרות שגרנו במרחק של שעתיים נסיעה..

ואז גם דיברנו בפלאפון ואו זה היה מדהים!הייתי חוטפת צמרמורת בכול הגוף הייתי מאוהבת!

ואני רק בת 16..נערה קטנה וטיפשה!

ואז גם התחלתי להתלבש..צמוד,קצר ,לפזר את השיער..ולנסות למשוך תשומת לב מכל הבנים ברחוב והאמת הצליח לי..

נערים התחילו לשורק לי ואני הייתי בעננים..לא הבנתי איך עד עכשיו פיספתי את החוויה "המדהימה" הזאת!

יום אחד חזרתי הביתה מאוחר..בלילה דיברתי בפלא' עם אחד שהכרתי מאינטרנט וכמובן לא עשיתי את זה בבית! שחלילה ההורים שלי לא ישמעו..

אבל ההורים שלי לא היו טפשים בכלל לא! הם פתאום ראו שהתחלתי להתלבש להתחצף וזלזל בלימודים,ולעוף מבית הספר כמה וכמה פעמים!

אני באה ממשפחה חרדית!אבל אף נער שהכרתי לא ידע את זה..שהיינו נפגשים הייתי מורידה את הגרביים..ומושכת את החולצה למטה שתראה פתוחה..

לא רציתי להיות חרדית!נחשפתי לעולם הפתוח ורציתי לחיות בה..היום אני יודעת שטעיתי..ואני מלקקת את הפצעים!

הגעתי הביתה מאוחר...ושמעתי קול בכי חירשי..

ואת אבא ואמא משוחחים..הקשבתי ושמעתי שאבא אומר לאמא שהרב אמר שצריך להציל אותי!אותי?! אותי?! אותי?!

המילים זעזעו אותי הבנתי שההורים שלי הלכו לבקש עצה מהרב שלנו והוא אמר שצריך להציל אותי איך הוא יודע?!!?!!

נכנסתי לחדר נעלתי את הדלת התחברתי והמשכתי ליפול..עמוק עמוק...

אמא דפקה לי על הדלת..עשיתי את עצמי ישנה זה היה קצת לפני פסח והיא הלכה..

בבוקר קמתי אמא נכנסה לחדר ובלי דיבורים לקחה את המחשב ויצאה!

"מה את עושה??!!!" צרחתי "תחזירי את זה לפה עכשיו"-לא האמנתי שאני זאת שמדברת אבל כן..

היא לא התייחסה לקחה את המחשב והלכה רציתי אחריה התחלתי להתעמת איתה בידיים ובבית צרחות אימים!

הרגשתי שהחיים שלי טמונים במחשב! נכון החיים הרעים שפגעו בי והרסו את נשמתי!! הרסו והרסו

בום!

המחשב נפל.נשבר לשתיים התחלתי לבכות –"אני שונת אותכם –פשוט שונת"-(אחח..תראו לאיזה מדרגות נמוכות הוריד אותי המחשב!)

אמא הייתה המומה! אבא גם לקחתי את הרגלים שלי ואמרתי להם..אני הלכת להתאבד!פשוט כך..בכיתי בכי היסטרי..

ההורים שלי ראו שזה רציני וזה באמת היה הרגשתי שאין לי יותר טעם לחיים!

תפסו אותי..והתחננו על נפשם בכו ובכו ובכו ואני הייתי רעה..דוחה!

המשכתי להיאבק בהם ולהטיח בהם אשמות וקללות-אני הילדה הטובה התמימה מלפני שנה..

זהו מפסח אין לי מחשב!..אין לי אינטרנט בהתחלה זה היה איום! לא דיברתי אם ההורים שלי במשך תקופה אורכה..

היום אני מודה להם!אני יודעת שהם הצילו אותי פשוט כך..הרי זה ברור שלא הייתי מתחתנת אם אף אחד שהכרתי..בתוך תוכי סלדתי מהם והם בטח ממני אז לא חבל להרוס רגש מדהים שכזה..

פחות או יותר חזרתי לעצמי התמימות שלי הטהורה כבר איננה..וזה כואב לי מאוד!

אני הרוסה פגוע שבורה ורצוצה גם שעברו המון חודשים מאז כמעט 3 חודשים!

אבל אני באמת מודה להורים שלי!

ומתחננת אליכם בנות אל תעשו את הטעות הזאת בבקשה!!!!!!

אני מסכימה לדבר איתכם באישי..לא בשביל לחפור.אבל מי שבאמת נמצאת בזה אני אשמח לעזור לה לצאת וזה הי'ה שכרי!

אין לי עדיין אינטרנט בבית אבל נסעתי לסבתא שלי לשבועיים..ואני מתחברת מפה..כמובן שאני לא מתקרבת לשם הקודם או לאיסקיו למייל או לפייסבוק..לא רוצה לפתוח את הפצע המדמם הזה שוב!!

שבועיים אני פה ואני אשמח לעזור..המון הצלחה בנות!!!

אני..=]

~ואו,למען האמת זיעזעת אותי..-Rעות-
בס"ד

אבל לא הקצנת קצת?

מה הבאמת המחשב יכול לגרום לכאלה מצבים??!!

זה נשמע קצת הזוי למען האמת!

אבל זה יפה!..ואת גם יודעת לבטא את עצמך טוב...
את יכולה לעזור ליאנונימי (פותח)
איך נמחקים מפה???
מתנתקים ולא חוזרים יותררר!!!!חנהלה 2010
זה השאלה-אנונימי (פותח)

איך מתנתקים???

על מה ללחוץ?!

תודה!

תלחצי על "התנתק" ואל תיכנסי לכאן יותר...חנהלה 2010
אנלא חושבת שיש דרך אחרת.. או שאולי תבקשי מהמנהלים למחוק אותך.. כי הם יכולים..!!!
בהצלחה מותק!!

האממת , שפה זה לא הבעייה ! אנונימי (פותח)
פה יש אנשים דתיים, אבל עדין צריך להיזהר. היא דיברה על פייסבוק, אייסיקיו איממל וכל הדברים האלה! ואווו באמת צריך להיזהר, ולהפנים!!!!!
ולנכוותי=(אנונימי (פותח)
פשווט הדהמת אותי! חטפתי הלם, ושוק!! נדבר בשיחה אישית.
גם פה יש הרבה בעיותאנונימי (פותח)
תשאלי את **** ואת ***** ******** ואת *** ועוד ועוד
ווואאאאוווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חנהלה 2010
וואלה.. הזדעזעתי.. האמת שהייתי באותו מצב ממש!!!
אולי קצת שונה..
וגם אני סיימתי איתו בפסח.. השנה..
כתבתי לך באישי.. אני ישמח אם תגיבי..!!!
יומעולה!!

לא..אנונימי (פותח)
בס"ד

הודיה

למען האמת דיברתי על ערוץ ב-7!
ואוווו . אני מזועזעת רצח!!!!!!!!אנונימי (פותח)
זה קורה במשפחות הכי טובות..מיטל
האמת אני מזדהה אם חלק ממש שכתבת.. ב"ה לא הגעתי למצבים כ"כ גרועי אבל עם הרבה אני מזדהה.. ממש כל הכבוד לך..

זה באמת ככה פה?!אני לא ממשואחת עם חצאית
מזדהה..יש דברים שכן מזדהה אבל סתם ככה מדברים שקורים בחיים האמיתיים לא מפה.כאילו,כן,הכרתי פה מלא והכל אבל-אני באה ממקום שגם ככה זה חברה מעורבת אז זה לא כזה שונה לי..זה פשוט מצידי יותר טוב מלהתחבר לפייסבוק(פיכס)ולאייסי אני מתחברת ומדברת רק עם האנשים הקרובים..אבל לא ידעתי שזה מגיע לרמות כאלה אצל בנות אחרות(גם אצל בנים??)
בכל מקרה,אם זוהי ההתמודדות שלכן,אז ממש ממש בהצלחה לכולכן!!
ואגב,ממש אהבתי את איך שאת כותבת..מושך כזה..

וואוו כל הכבוד לךשלבוקית
~אנטר~ שלבוקית
על האומץ לשתף והרצון הטוב לעזור!
ואוו.....פשוט ואוו..שואף להתנחל
זיעזעת אותי!אנונימי (פותח)
בס"ד

ואו!

אני מזועזעת! התאבנתי!

אין לי יכולת להגיב ש-ו-ק!
אבל'ה מפחיד...אורושקוש
באמת צריך להיזהר. אנחנו מרגישים יותר מדי חופשיים באינטרנט.
אלוהייייייים!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
בס"ד

למה? למה? למה?

למה כתבת את זה..נקודה כ"כ רגישה וכואבת!

למה העמדת אותי מול המציאות האכזרית והכואבת! למה???!

כאלו הנשמה שלי באה וכתבה את הזעקה הדוממת שלי!

אני כואבת ומודה..

את רעה! אבל תודה לך!
מז-ע-ז-ע-!!!!אנונימי (פותח)
בס"ד

יאווווווווו...

צמרמורת

כאבי ראש

זעזוע עמוק!

תראי מה עשית לי!!!!
את אכזרית!!!חרדית!
בס"ד

נכוותי=(

את אכזרית!

אני חייבת להגיד לך את זה..

את אכזרית! ממש כך!!...הפלת עלי את זה בבום!

אני רוצה להגיד לך תודה..

למרות שעכשיו אני יושבת ובוכה ומרגישה שהכנסת לי סכין ממש כך!
לא הבנתיאנונימי (פותח)
זה באמת מאוד מצעראלישע בן אבויה
בס"ד

ולפעמים הדבר הנכון הוא לברוח. אבל להסתכל על זה בתור פתרון תמידי - נראה לי מטורף. כל העולם מלא פיתויים, זה לא אומר שצריך ללכת לחיות באי בודד. נכון, גם אסור להכנס לגוב האריות (העריות?), אבל צריך למדוד בכל דבר נזק מול תועלת. אם החיבור לאינטרנט - כמו שזה נראה מהמקרה שלך - מזיק יותר משמועיל, צריך להתרחק ממנו. אם הוא מועיל יותר משמזיק - ואני מאמין שמצבם של הרבה בפורום הוא כזה - צריך להמשיך להשתמש. בזהירות, כמובן. אבל לא לברוח לגמרי.
הסברת מעולה את מה שאני חשבתי..ואחת עם חצאית
לי אישית,זה מועיל יותר ממזיק..מוזר לי שזה ההפך אצל אחרים..
שאלה-גם אצל בנים פה זה ככה?או הבנות הם היחידות שנפגעות מזה?
אחיות מדהימות שלי!אנונימי (פותח)
בס"ד

לחרדית!
-כואב לי לא הדברים שלך-כאוב לי שאת חרדית ואת פה..שהכנסתי לך סכין בגב!
אבל אני שמחה! זה לא בגלל שאני אכזרית..זה בגלל שאני לא! אכזרית..

שבורה לרסיסים
-אני מצתערת לא היה לי כוונה לפגוע בך בבריאות-אבל לפעמים צריך להתמודד מול המציאות נכון זה לא הכי כייף שבעולם!הרבה יותר נמחד לחיות בחוסר ודאות,אני בטוחה!
אבל כנראה משמים השאלה אם תשתמשי ברמז שהקב"ה שלך לך..זה לא במקרה שקראת את זה..

ואחת עם חציאית
-אני מסכימה איתך!-אני מדברת על כל אלה שנחשפות בבום! כמוני ועוד כמו הרבה פה!

עצובה שכמותי=[
-ואו,התגובה שלך משדרת מצוקה,כאב גדול! אני אשמח אם תפני עלי באישי!

תודה על כל התגובות

נעה..

חזק מאוד!! שיקפת את הבעיה כ"כ טוב...(=טליה=)
לצערי אני מכירה את זה טוב..(חברות מהפורום נפלו..) כמה עצוב!
נכון..-Rעות-
בס"ד

כן,את בהחלט מצטינת בהבעה בכתב!
זו הדרכה אישית, האם הדרכה כללית תתאים לכך? לא בטוחעמישב
דבר נוסף, לא כל מי שזה מזיק לו יודע באמת שזה מזיק לו, ויותר מכך- לא בטוח שהוא ירצה לברוח מההזק. ועיניך הרואות את התגובות שהיא קיבלה.
ליברוח לגמרי זה תשובת המשקלאנונימי (פותח)
וזה טוב אבל לא לתמיד כי רק אחרי אפשר לשוב ולהיכנס בזהירות
וואו ...באמת עצוב...אנונימי (פותח)

שוק,שוק,שוקאנונימי (פותח)
בס"ד

אני אומרת כמו כולם!

זיעזעת אותי!

לדעתי צריך לפרסם את זה באתר חברים מקשיבים!!!!!!!!
יפה מה שרשמת ודי נכון...מופי=]]
בס"ד

אבל לא חיי'ב לסיי'ם את זה ב"לא לדבר עם בנים" ולהתנתק מהפורום ומכל מיני דברים כאלה..
פשוט  בנאדם צריך לשים לו גבולות..
כן.. אני שמה לעצמי גבולות אחרי שנפלתי כמה פעמים.. וזהו אני ב"ה כבר לא נופלת
תכלס בצדק יש מקרים!דניאלה .ד.
נכוותי=(
רציתי לומר לך שאת עשית דבר מדהים ששיתפת אותנו כאן וכמה שכר יש לך על כך ואת צודקת בכל מילה גם על אלו שננחשפים לזה בבום..
כי סתם לדוג' אני יודעת שלא הייתי מגזימה עם זה היום למשל לפני  כשנתיים ומשהו  נכנסתי לצ'אט בגלל אחותי היא סחפה אותי והייתי מתלהבת ומאמינה לכל שטות של בנים הייתי אז בת 13 נורא ואיום עד שאמא שלי ראתה את זה ואמרה לי תפסיקי עם זה ומזל שזה היה באותו יום שהיא ראתה את זה אני לא חרדית או משהו זה יצר שלכל בנ"א יש בדר"כ לאלו שגם אין להם ניסיון בזה אבל לדוג' היום הצ'אט או משהו דומה בכלל לא יקרוץ לי כי אני יודעת לא חסר לי יחס או בלשוננו צומי או שאני משועממת..
אבל רציתי לומר לכולנו שעכשיו יותר מתמיד צריך להזהר ולמה כי עכשיו חופש גדול מי שאין לו מה לעשות יוצא שמשתעמם ואיך אמרה המורה שלי "הבטלה היא אם כל חטאת".
והיא צודקת במיליון אחוז תשיגו עבודה לחופש תלמדו נגינה סריגה לימודים תגבורים הקימר תתעזקו העיקר לא להשתעמם אח"כ נמצא את עמנו במצב לא טוב אני שמחה שיש ת'אנשים האלו כמוך שדואגים לאחיהם ונכנסים ומפרסמים מקרים שקרו להם זה גורם לאחרים לראות הכל בצורה שונה אשרייך..
שתזכי לכל טוב מעריכה מאוד!
זה מזעזע.הודי'ה
אני מראש לא מדברת פה עם בנים.[כאילו מישו מתחיל שיחה אני שואלת אם הוא בן אם כן אז אני לא מדברת עם בנים יום טוב נקודה.]
חבל סתם להיכנס לזה.
אני יודעת שלא באמת יצא מזה משו אז סתם חבל..

וואוו...זכוכית מגדלת
מה אינטרנט יכול לעשות ....
אבל אני אישית לא מאמינה שבערוץ ב-7 יש כאלה דברים.

ואוו... מצמרר...חיוכים

אבל את באמת מדהימה ששיתפת אותנו בזה, ואת מוכנה לעזור! כי לא נראה לי שהרבה היו עושים ככה...

[והכי טוב פשוט לא להתכתב עם בנים!! לא משנה מה... בדיוק כמו שהודיה אמרה]

את לא צריכה להאמין. זוהי מציאות.עמישב
אשרייך! פשוט אשרייך!!!טל_טול
ו-כן.. זה יכול לקרות גם בערוץ 7.. אולי לא כמו שזה "קורה" ב-אייסי וספייס, אבל זה קורה..

וממש כל הכבוד לך על זה שאת מוכנה לפתוח את הנושא ולהיפתח לכולם! אשרייך, צדיקה!
האמת ממש ממש חזק!!!!רוצה להבין
אם באמת יש כאלו מצבים- רחמי שמיים... המון כל הכבוד על האמץ של לכתוב את זה...
כמה דבריםאיציק הג'ינג'י
קודם כל, את מתבטת יפה מאוד!

גם אני לצערי בעבר הלא רחוק לא הייתי כזה חזק, אבל כיום ב"ה אני מתחזק!
בקשר למה שכתבת, צריך מראש לשים גבולות
החיים מאלצים להכיר את כל סוגי האנשים בחברה לטוב ולרע
דווקא כשאני שומר על קשר עם אנשים עם רמה רוחנית טובה, אני משתפר במידות!
כן! כשאני שומר על קשר עם מישהי ברמה רוחנית גבוה זה מה שמשאיר אותי בפוקוס
מזכיר לי איפה אני צריך לשים גבולות! מזכיר לי מה אלה החיים האמיתיים ומה אלה החיים המזוייפים..
לפי דעתי אין בעיה ליהיות בקשר עם הצד השני כל זה לא מזיק לך
ולזכור, לומר מראש את הגבולות!

האינטרנט כיום הוא חלק מהחיים, אין מה לעשות..
החיים של מי?עמישב
בס"ד ליקבה"ו

אינטרנט הוא ודאי שאי אפשר להתעלם ממנו, אבל הוא ממש לא חלק מהחיים. יש לי חברים רבים וטובים שחיים בלי אינטרנט, והם ממש לא מרחפים או עצובים או מרגישים מנותקים. ההפך! הם מודים לה' כל יום על הכל, ובין השאר גם על זה שהם לא מכלים את זמנם לריק בכלי הזה שרוב המוחלט, ואני חוזר על זה, רוב המוחלט של השימוש בו הוא לרע.
גם בזבוז זמן זה רע. ולא הייחסתי עוד לכל השאלות שמתקבלות בחברים מקשיבים כל יומיים על בנים ובנות שנופלים שם לבאר שחת, ועוד לא התייחסתי לכל השאלות שלא הגיעו, כי מי שהיה אמור לשאול כבר טבע בבאר השחת מזמן.
מתי אינטרנט יעיל?
לימודים לכל סוגיהם, תקשור אמיתי וחשוב בין אנשים.
אני בטוח שאם אנשים יעשו חשבון פשוט כמה מאחוז הזמן שלהם באינטרנט מנוצל לשם דברים אלו, הם יגלו שהוא קטן מאוד.

חדשות? מספיק לשמוע פעם אחת ביום רדיו. לפני מאה שנה הסתדרו טוב מאוד גם בלי הפעם הבודדת הזו, והם חיו טוב. באמת. לפי דעתי גם הרבה יותר טוב מאיתנו, אבל נעזוב את הויכוח הזה.
הרבה חברים? מישהו כאן יכול להשוות התכתבות מהירה (לא תמיד מובנת, אין טונים והבעות וכדו') בין חברים לבין שיחה פשוטה וישירה?

ובשבילך חידוש, שאני לא ממליץ אותו לרוב האנשים, לא בגלל שהוא לא טוב להם, אלא שבשבילם זה יהיה כמו חיסול החיים- אני מסתדר יפה מאוד גם בלי פלאפון. כמות הפעמים שנאי נתקע בגלל זה היא מזערית מאוד. בדוק מתוך ניסיון אישי.

הטכנולוגיה חשובה, אבל חשוב יותר לדעת איך להשתמש בה.
נ.ב. לא כולם יודעים לעמוד בגבולות שמציבים לעצמם.עמישב
רצתי להוסיף!אנונימי (פותח)

בס"ד

בעקבות פניה של כמה וכמה משתמשים פה..שמנסים לזהות אותי! או מחפשים אהבה אבודה..

אני מתחננת הניחו לי! בבקשה ..אני לא רוצה לחזור לשוליים טוב לי בדרך המלך בדרך הסוללה,יגיע יום ואני המצאה את החצי השני שלי! אבל לא עכשיו,בינתיים אני עוד קטנה..

עדיין אינני חזקה,אני מפחדת ליפול שוב!

בבקשה תעזרו לי-יש לי להיות פה שבועיים נסעתי עד אילת להתנתק קצת לנקות את- הראש, המחשבה-לא לחוזר לרפש ולטומאה אני מתחננת!

לרגע חשבתי להעלם! להתנתק..להתפוגג..למה להכניס ראש שמתחיל להבריא שוב למיטה חולה?!

אבל אני לא יכולה..בנות רבות פה פנו אלי בקריאה נואשת לעזרה! מתחננות אלי..שאני יעזור להם לצאת ממצבים דומים!

איך אני יכולה להיות כ"כ אנוכית ולחשוב רק על עצמי..בעוד שאולי כל מה שקרה לי היה בשביל להציל נשמות אחרות!!!

האמת אחד מימכם הצליח לקלוט..זיהה אותי עמדתי למות! כמובן שהכחשתי בכול תוקף..אבל בבקשה!תעזרו לי אל תלחצו עלי- ואז אני יכול לעזור לכם!

ואתם אחים שלי ואני באמת אוהבת כל אחד ואחד מכם,

אהבת ישראל לא מעבר!

אני רוצה גם לבקש סליחה מכול אותם מאוהבים למיניהם! אני יודעת שנעלמתי כך פתאום..הכול קרה מהר לא היה לי יכולת תגובה היום מאז שלושה חודשים לא נגעתי במחשב!..

סליחה שתעתעתי בכם,ששיחקתי לכולכם ברגשות,נתתי תחושה שאני אוהבת..אני מצטערת סליחה סליחה סליחה בבקשה תמחלו לי!

קשה לי עכשיו מאוד! הרגשות הבכי, הכאב לב ,הכול מתערבב לי מול העיניים דברים שאני כה רוצה לשכוח!

אני לא יודעת אם בתור נערה בת 16 וחצי אני יכולה לענות לכם תשבות מסומכות על ניסיון בלבד!

אבל אני אשתדל..אל תתביישו ממני בבקשה!

עוד שבועיים אני יחזור לביתי להתמודדות,הכעס והפגיעה ששוכחת קבע בעיניים של הורי! –ההרגשה שאף אדם בעולם כבר לא סומך עלי!!!

ההתנכרות של החברות שבמקום לעזור לי בתקופה קשה נעלמו וחמקו שחלילה לא הידבקו,הרכילות מאחורי הגב,למרות הרצון שלי להשתנות הכתם נשאר!

עצוב לי כ"כ שאנשים לא נותנים הזדמנות שניה נפלתי אני רוצה לקום אבל אני צריכה תמיכה אהבה שכה חסרה לי!

עכשיו טוב לי! ברחתי לפה לשבועיים כייף לי לצאת לרחוב –במיוחד באילת שהפריצות חוגגת לצאת צנועה להרגיש סוף סוף שאני מקדשת שם שמים!ולא מחללת את כבוד אבא!

ללכת עם חצאית ארוכה שרולים ארוכים יפה אבל צנועה! גם בחום איום למרות שאני נמצאת אצל סבתא לא דתייה ואני יכולה להתמזג לי בקלות פה!

הרגשתי צורך לבוא לעיר הכי פרוצה! ולהחיות את ה'!אולי ה' בשמיים יראה את רצוני העז!!!! לחזור אליו..לקדש את שמו!ושההורים שלי יסלחו לי! נתק מוחלט של 3 חודשים-3 חודשים שאני לא מקיימת את מצוות כיבוד הורים....אני רוצה לחזור לדבר עם ההורים שלי! הלוואי וה' ישמע את תפילתי

אולי זה יכפר לי ויעזור לי לצאת מהבוץ...

בננות..אני אשמח לדבר איתכם!

ואני אשמח לקבל קטעי חיזוק גם מבנים וגם מבנות זה לא משנה לי!!!

אתם אחים שלי ואני אוהבת אותכם!

נועה..

אמממ... אני חושבת שהמקרה שלך שונה מהרוב פה...שרון.
קודם כל,  כל הכבוד לך שכתבת את זה!!! זה נושא ממש חשוב לכתוב, במיוחד בפורום!
אבל:
את היית בת 16 כשנפתחת פעם ראשונה לאינטרנט, ואז כבר היית 'ילדה גדולה'... היום ילדות בנות 12 שנפתחות לאינטרנט אז נסחפות, אבל בגלל שהם עדין קטנות, הם לא משחררות הרבה פרטים חשובים ומגיעות עם זה רחוק,  אין להם עדיין את כל הקטע הזה עם בנים כמו שיש לנערה בת 15... 
והגדולות, הם כבר כמה שנים גולושת במחשב, כבר מודעות לסכנות ולפיתויים, אז הם יודעות להיזהר.
אבל את הגעת לאינטרנט בגיל 16- שזה גיל  'מתקדם', והיה לך את היצר הזה של 'לגבר עם בנים' ולהתבלט ולקבל תשומת לב מהם,(גם אם הוא היה כבוי עד עכשיו...) ואז הכרת בנים, ולא ידעת להישמר, לא היה לך ניסיון מהעבר...

רוב הבנות פה (אני מקווה) יודעות להיזהר, יש להם ניסיון עבר-גם אם הוא לא כ"כ גרוע-באינטרנט, אז הם לא יגיעו למצב כזה בעז"ה...
מקווה שהבהרתי את עצמי בצורה ברורה...

אויייייייייייי אבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
אנשים~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה רמזור אדום לכולנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ה' מרחם עלינו ורוצה לחסוך לנו את הצער!!!!!!!!!!!!! אנשים תתעוררו תבינו הרע נלחם עכשיו בכל הכח שלו להפיל אותנו למטה כי עוד שניה המשיח פה!! אני יודע על שני אנשים לפחות שאני מכיר שניהיהו חילונים בגלל הפורום!!!!!! כן חילונים אנשים שהיו ממש צדיקים ופתאום נחשפו לבנות ונפלו לגמרי חבל עלינו ב"ה נולדנו דתיים וזה זכות ליהות דתי צריך לחפש את האמת כמה שיותר!!!!!!!!!!ח בל על הנשמות שלנו חבל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!אוייי אוייייי כמה כאב יכול להחסך כמה!!!!!!!!!!!! תרחמו על עצמכם ועל כולנו. רוב החברים שלי בכלל לא נמצאים בצקוצות כאלה וזה נחסך להם כל הסרטים האלה......... הצילו את נפשותכים..........
נועה!אנונימי (פותח)
כמה בכיתי היום בגללך!!

כמה?!!!!
חשבתי על זה שוב, ורציתי לומר-טל_טול
שלא צריך לשלול באופן מוחץ ת'אינטרנט, תכל'ס- העיניין הוא שכל דבר את יכולה לכוון, הן לכיוון החיובי והן לשלילי..

סתם הגיגים..^^^
חובה לשים גבולות!!אנונימי (פותח)
טזה גם לא כזה מסובך.. לי אישית גם כי מהבית לא כזה ישמחו בורי אם אדבר עם בנים ואני לא רוצה לאכזה אותם.. וגם אם רק חושבים על העתיד מה רוצים ועם מי רוצים להתחתן מיד תופסים את עצמך.. נאי אישית יכולה הלומר שאני הייתי במצב טוב.. דיברתי עם בן אחד שתיים שלוש מקסימום או אולי אולי 4.. והחלטתי שאני מפסיקה!! שאני לא רוהצ בזה!! כי אני יודעת שארצה להתחתן בעז"ה עם בחור צדיק ודוס ולמה שאקבל כזה אם אני  אהיה מופקרת שמתעסקתץ עם בנים ומחשילה אותם!?!? אז אנשים רק לחשוב מה רוצים ולא להתמכר לרגע!!
ליודעת=] את צודקת 100%-Rעות-
בס"ד

מסכימה איתך!
למה?אנונימי (פותח)
בס"ד

למה עשית לי את זה??????????????????????????????????????????????????
זה נישמע הזויי..ועצוב..אבל באמת כל הכבוד על האומץ.סתם אחת!
אממ. לא הכי מסכימה איתך..אנונימי (פותח)
כאילו, באמת ריגשת אותי.. וקראתי והכל.. וזה דיי עצוב מה שקורה פה.
אבל צריך לקחת בפרופורציות.
כל דבר בחיים יכול להיות מכשיל. אז מה? נתנתק מכל העולם? נחיה בבועה סגורה?
גם לצאת לרחוב ולראות את כל הזוהמה והע"ז שיש זה גם מכשיל. אזמה? נשב בבית כל היום?
נלך לגור ב-100 שערים? לא. לא. לא. ממש לא.
כל העולם הזה הוא נסיון אחד גדול, וכל העולם מלא מכשולים. ולנו יש את הבחירה באיזה דרך ללכת.
מה לקחת אלינו ומה להרחיק.
ספציפית למה שכתבת.. האינטרנט.
יש בו דברים רעים ומכשילים, אין ספק. אך מצד שני יש בו גם צד חיובי.
לי אישית  יש מסן, ואייסי, וכן, אני גם מחוברת לבשבע. ובכל זאת הזמן שלי לא מתבזבז.
אני לומדת, עובדת, מתנדבת, מדריכה בסניף..
מה שאני רוצה להגיד שהכל תלוי בנו. אני בחרתי שלא להסחף אחרי האינטרנט והתקשורת הווירטואלית וכך נעשה.
וככה כל אחד ואחת. צריך לעשות את הבחירה הנכונה בחיים.
(ואת בעצמך הראת שאפשר לקחת את האינטרנט למקום טוב יותר.. כמו עכשיו, אם את תצליחי להשפיע על בנות לטובה.. זה כבר עשה את שלו.)

בכולופן, את נשמעת בחורה מדהימה, ויישר כח על הכח רצון שלך ועל ה"חזרה בתשובה".
המשך חיים מדהימים[= 
הודיה..נצח לנצח!!!אחרונה
אני חושבת שלא 'לקחת' אותה נכון!
היא באה מהנקודה שלה.. סיפורה האישי מעיד על מה שהיא עברה..
ועובדה שהרבה הזדהו.. מראה על מקרה (לצערינו) נפוץ וראלי..
לכן, זה לא שהיא באה להעביר עכשיו מסר ברור..
'לצאת מהכל..להתנתק..לא לדבר יותר עם אפחד..! לא היא באה לומר..
הזהרו!! תראו מה קרה לי.. ותלמדו!
התגובות פה מראות שיש קולות הזדהות..
וזה רק מראה שזה נושא בוער..
כן.. אינטרנט זה מסוכן!!! וגם אלה שבטוחות 'אני תמימה?! ממש לא!'
הרבה פעמיים טועות.. הכישלונות.. באים באופו מפתיע.. ונגררים אחרי דברים..
בלי לשים כ"כ לב..
לכן יש לחזק את דבריה..
 שימו לב למה אתם עושים כאן!! לפני שיהיה מאוחר! 
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירותאחרונה

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילהאחרונה
מדהים!
שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

בדידותהרשפון הנודד

למה אפשר לחוש בדידות ברמה כמעט משתקת והאם זה אמיתי ומה אפשר לעשות עם זה?

לכן לנוער יש תנועות נוער. מפגשים, פעילויותפ.א.
כן אבל זה מרגיש לי קצת בריחה משום מההרשפון הנודד
בריחה? אשמח שתסבירפ.א.

אתה מרגיש בדידות כי אין לך חברים? מה עם חברים לכיתה בלימודים?

אתה לא חבר בתנועת נוער? 

זה לא זההרשפון הנודדאחרונה

זה הנקודה יש לי חברים אבל אני לא רוצה לבנות את הקשר שלי רק בשביל להרגיש שיש לי חברים ואני לא בודד...(מוזמן להסתכל בשרשור החדש על ללכת לסניף מעורב שאתה לא כל כך מאמין בזה אבל צריך בסוף חברה..)

...הרמוניה

א- אדם בסופו של דבר מול עצמו גם כשהוא עם חברים וגם כשהוא לבד... האם אתה מהווה חברה טובה לעצמך? 

מעניין לך עם עצמך? האם אתה חבר טוב לעצמך (רגשית)?

תכנס פנימה. בכל אחד יש עושר פנימי וזה תענוג לגלות אותו.

ב- נסה לשים לב לזה שאתה אף פעם לא באמת לבד, תמיד מושגח בידי מישהו שאוהב אותך אהבת עולם...

אולי יעניין אותך