מה דעתכם על?-
ביבי נתניהו-
טרמפים-
חינוך ביתי-
תנועת חזון-
קורנפלקס עם חלב-
סקר מהיר, סתם לקטע (כמו הזה שיש בעיתונים)מילי דשטותאמה דעתכם על?-
ביבי נתניהו-
טרמפים-
חינוך ביתי-
תנועת חזון-
קורנפלקס עם חלב-
ביבי נתניהו- האמת שאני לא יודעת אם אני ממלכתי או לא אז אני לא יודעת
טרמפים- בברורררר
חינוך ביתי- איככ בחיים לא
תנועת חזון- לחתום, לא להחתים!
קורנפלקס עם חלב- ברוררר
ביבי-אינלי מושג ככ עליו אז לא יודעת.יודעת שהוא ראש ממשלה ויש לו קול שאחי יודע לחקות טוב.
טרמפים-דבר טוב.אבל תדעו לא לעמוד בצומת יבניאל.הסיכוי שיעצרו לכם שם הוא קלוש.וגם אם כן,
לא יביאו אותכם למקום הנכון.(מדובר מנסיון).
חינוך ביתי-דבר נחמד ביותר.אבל עד גיל 13(סוף יסודי.)
תנועת חזון-לאידעת מהזה אומר.
קרונפלקס עם חלב-דבר טעים שבדכ אוכלים אותו בשתיים עשרה בלילה,אבל לפעמים הוא הדבר הדוחה והחסר טעם עלי אדמות.
צמאה לך נפשי!
חשבתי עלייך האמתמילי דשטותא
מילי דשטותאביבי נתניהו-
חסר לו העניין של לעשות ולא רק לאמר. חשוב שיחליף אותו בנאדם שיפעל מתוך אמונה בה' ובתורתו.
טרמפים-
מאוד יעיל וחסכוני. רואים איך שעם ישראל שמח לעזור אחד לשני גם בלי היכרות מוקדמת, מקרב את הגאולה. עלול להיות מסוכן ולכן יש להיזהר ברמה המינימלית, וכמובן שבמציאות מתוקנת לא נצטרך לחשוב פעמיים לפני שתופסים נסיעה עם בנדאם כאן בארץ.
חינוך ביתי-
יש אנשים שמתאים להם ושרצוי וכדאי בשבילם, בשביל הנפש שלהם שילכו בדרך הזאת, בכל מקרה הם צריכים לדאוג לעצמם לחיי חברה, וגם אלה שלא מתאים להם ללכת בדרך זו צריכים מאוד לשים לב שהם לא נסחפים בלימודים, אלא אם זה תחביב שלהם ולא מנתק אותם מהעולם.
תנועת חזון-
יש להם מטרות מצויינות. מקווה שגם הדרך שלהם תועיל באמת.
(@צמאה לך נפשי! מה אתם עומדים לעשות עם כל החתימו אגב?)
קורנפלקס עם חלב-
תמיד יש אליו חשק. ואנחנו לא תינוקות ולכן צריך לאכול אותו מהר לפני שיהיה דיסה, אחד הדברים שבגללם לא כדאי בשריים
עלול להשביע ועלול להצמיא
ביבי נתניהו- אין לי דעה עליו.
טרמפים- אני אישית לא לוקחת, אבל בכלליות זה כלי נוח ויעיל ובכל זאת צריך להיות פיקחים ולהזהר.
חינוך ביתי- לא בעד
תנועת חזון- תנועה מדהימה שמקדשת שם שמיים.
קורנפלקס עם חלב- חביב ביותר
ביבי נתניהו- נוכחות מרשימה, מדבר נחמד, עושה הרבה פחות ממה שיכול לעשות
טרמפים- מעולם לא עליתי על אחד כזה ולא מתכננת שזה יקרה. פחד אימים.
חינוך ביתי- חלום חיי שאני בדרך להגשים. בעז"ה הילדים שלי ילמדו בחינוך ביתי עד שיבקשו אחרת, אם בכלל. אף ילד לא צריך לשבת שעה וחצי רצופות מול לוח או לכתוב מה שהמורה אומרת במשך חצי שעה. לא בגיל שש ולא בגיל שש עשרה. וזו רק ההתחלה. למה שאנשים זרים יחנכו את הילדים שלי במשך שבע שעות ביום? אני רוצה לדעת מה קורה איתם ואני רוצה לשלוט במידע שהם מקבלים כמה שניתן. אז ברור שהם יחשפו לתרבויות ולאנשים שונים, אבל לא הייתי רוצה שאנשים זרים יהיו האחראיים לחינוך הילדים שלי ברוב שעות היממה.
תנועת חזון- לא מכירה יותר מדי, לא אוהבת שפוגעים בקהילת הלהט"ב בצורה שאפשר להימנע ממנה.
קורנפלקס עם חלב- כריות עם חלב הרבה יותר טוב, אבל גם קורנפלקס זה בסדר. למרות שאם תהיה לי קופסא של קורנפלקס אני אעדיף לעשות ממנה שוגי מאשר לבזבז אותה על חלב.

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד