יש לי אחות בכיתה ט', ויש לה קשר עם בנים, ההורים לא יודעים ואני חושבת שזה לא טוב לה כרגע.
מה אתם אומרים? להגיד להם? לא להגיד כלום?
אשמח לתשובות
תפתחומגן דוד זהביש לי אחות בכיתה ט', ויש לה קשר עם בנים, ההורים לא יודעים ואני חושבת שזה לא טוב לה כרגע.
מה אתם אומרים? להגיד להם? לא להגיד כלום?
אשמח לתשובות
בהצלחה!!!אני יכולה לענות לך על זה בפרטי אם באלך![]()
בניגוד לחברות שזה לא נצרך.
מה ההלכה אומרת.. אני עושה אתזה בשביל שלום בית.
זה מסתדר עם ההלכה אז מה זה משנה אבל זה לא בשביל זה
עושה!
וגם אתה יודע כמה בעיות יכולות לצוץ מזה? אתה מתחיל בשמירה מלאה על כל ההלכות וגומר בנגיעה ח"ו ודברים יותר חמורים!
ומה הקשר למען ה' לא נצא מהבית - שאל את הרב הכי מקל שיש - זה אסור. זה 99 אחוז יביא לעבירות.
אבל א ס ו ר לנו להביא התמודדות על עצמנו מבחירה!!!
ובדרך כלל לא מתחתנים ממש בגיל 18 ואפילו אם כן למה להכניס את עצמך לקשר שיכול להמשיך רק עוד 3 שנים? אז נכון זאת התמודדות אבל יש גם עניין לא להיכנס למשהו שיכול להתדרדר בכוונה תחילה וכן גם זה שמודעים לזה שזו תהיה התמודדות זה דבר ששומר אבל עדיין לא תכניס את עצמך מתוך בחירה לכפר של ערבים כי אתה לא תרצה לההרג (הבאתי דוגמא מוגזמת אבל בכל זאת)
(אני nrho100)
אמרת במפורש שאתה לא שומר נגיעה:לא ממש מסכים.. - נוער וגיל ההתבגרות
זה אומר שאתה כבר לא שומר על ההלכה, כך שבודאי יש בעיה הלכתית בקשר שלך.
מה זאת אומרת בקשר עם בנים?
מדברת איתם וכזה או ממש חברה שלהם?
תתפסי אותה פעם אחת כשאתן לבד ותאמרי לה כמה שאת יודעת שזה קשה, אבל זה נצרך ותסבירי לה למה.
תביאי לה הוכחות מה יקרה אם היא תמשיך בזה. תשאלי אותה איפה היא רוצה להיות עוד -- שנים. איך היא רואה את עצמה.
(בהנחה שהיא לא מתכננת כבר מעכשיו להסתובב ברחוב עוד כמה שנים. אגב, חשבתי על זה עכשיו... זה מאוד תלוי מי הם הבנים.. אם זה בנים זה בכללי רע, אבל אם זה בן מסוים שיש לו יראת שמים וזה עדיין מתמימות מבחינתו אז זה שונה. אבל לא נראה לי שלזה התכוונת, אז לא משנה..)
ואז תגידי לה למה מה שהיא עושה לא תואם את מה שהיא רוצה...
קיצר, תהיי את המדריכה שלה... לא צריך דוקא מישהי מבחוץ שתפול עליה אולי קשוח והיא תתחיל להתמרד..
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!
חטופה
אינדיאנה ג'ונס
ג'יימס בונד
מת לחיות
רמבו
שליחות קטלנית
משימה בלתי אפשרית
למישהו יש את הסרט בדרייב לשלוח לי?
תוד!
לקראת פורים לקחנו כמה אגדות עם קלאסיות וגיירנו אותם לגירסה ביינישית-קומית,
מוזמנים להנות
https://a7.org/?file=20260224123426.pdf
ונצרכת לכלל ישראל
(ובוודאי שלפרט ישראל)
אם יש לך היילקס או דאצ'יה זה יפה אבל אתה לא יכול לשבת פה איתנו לקפה.
בניין זה עבודה לרציניים זה לא תחביב אולי תתחיל לבנות איזה מגדל בתל אביב.
#יש לי סילברדו#
אבל מה הסיפור???????????????????????????????????????
למה אין פה כלום?????????????????????????????????????????????????