רעיון נחמדאורטל לאה

שלום לכולכם,

חשבתי לי על רעיון נחמד לעלות בלינק זה ולפי דעתי זה מאוד נחמד וכיף לדבר על זה ורציתי גם לקבל את תגובתכם, הגעיון הוא "רוחניות" אני כאדם דתי תמיד התמשכתי לרוחניות לדברי הנסתר לעולמות הרוחנים, גן עדן, גהנום, שם האדם, סוד הקבלה, חוכמת הפרצוף וכו'

והיה נחמד אם כל אחד יביע את דעתו בנושא או כל אחד יכתוב על נושא מסיום שהוא יודע(גם גילגול נשמות)

אותי הכי מעניין מפה שם האדם!!ו ר ד
מצאתי פעם ספר על זה ע"פ תורת הסוד.. כמעט קניתי אבל גיליתי שחסרים בו פול עמודים.. באסה..
שם האדםאורטל לאה

שם האדם זה באמת נושא מעניין ואף כדאי לפעמיים לעיין ולשמוע על נושא זה. יש לי ידע בנושא זה ואף ארשום מספר דברים שקשורים ל"שם האדם".

דבר ראשון אתחיל בדבר הכי בסיסי בנושא "שם האדם"

איך זה יכול להיות ששם האדם תואם לאופי האדם? והתשובה היא: שההורים נותנים שם לאדם זוהי נבואה שנותנים להם על מנת לתת לילוד שם שתואם לאופי שלו ולנשמתו, לשורש נשמתו.

לכל אות ואות בשם יש משמעות גדולה ומעמיקה (אך את זה ארשום בהרחבה בלינק המתאים) ככל שיש יותר אותיות בשם זה יותר טוב, אך יש שמות שהם לא טובים כמו: נמרוד-נמרוד היה הראשון שמרד בה' ושם כזה לילד זה טוב, נימרוד בא בלשון מ.ר.ד כפי שמו -מרדן-, ישנם עוד שמות שמשפיעים על אותו נשמה באופן שלילי.

לדוגמה: רב אחד הרצא באחת מההרצאות שהורים נתנו לילדה שם "אכזבה" שם נורא כזה לתת לילדה, אותה ילדה התאבדה בגיל 12 או 15 (לא זכור לי במיוחד איזה גיל) עוד דוגמה: ילד אחד קראו לו בשם חמור והילד התאבד בגיל 15.

עדיף לתת לילד שם שיש לו יותר משתי אותיות, לפחות שלוש אותיות, אך יש שמות שמאוד טובים שאפילו הם אם 3 אותיות כמו: משה, דוד וכו' שמות אלה הם רוחנים וגם שמות כמו: הודיה, חיה וכו'

ויש שמות עם 3 אותיות או שתי אותיות שלא טובות כמו: רז, חן . זה תלוי לפי המשמעות יש שם שלא טוב אז זה בעיה אך יש שם שהוא טוב בל עדיף יותר משתי אותיות.

יישנם שמות שנותנים לשני המינים כמו: דניאל, סתיו, זיו וכו' שם של בן לילדה זה לא טוב וגם ההיפך של של בת לבן זה גם לא טוב. אם לדוגמה ילדה קוראים לה דניאל ההורים יכולים להוסיף את האות ה וכך השם יהיה "דניאלה" וזה טוב.

לכל שם ושם יש משמעות רבה ומעמיקה.

אם שמעתם על הרב גיל גרשון טבעון והרב זמיר כהן הם מרצים ביזה ותכף אביא לכם קישור לשמוע את הרצאתם:

http://www.ayalla.net/modules.php?name=live-media&sig=4&tv=checked&radio=checked&vod=checked&sf=checked&page=1

ישנם באתר זה כמה ומה נושאים ועמודים, יש סרטונים על כל הנושאים בעמודים 5,6,7 יש "שם האדם" וגם יש גילגול נשמות מאחד העמודים זה מאוד מעניין הנושאים האלו ומרתקים!!!

ואיך השם שלי?ו ר ד
יש לי ספר על משמעות השמות לפי הקבלהעינבוש
ולא הכל בו נכון. חלק כן וחלק לא. לדוד שלי הכל היה נכון וגם לכמה מהחברות שלי. אם תרצו אני יכולה לרשום את מה שכתוב על השם של מי שירצה...
אני רוצה!ו ר ד
הייאורטל לאה

הי ורד שלום לך,

נכנסת לקישורים ששמתי בלינק? שם יש הכל באתרים מאוד טובים, יש לי גם ספר על שמות ספר על שמות זה בעיקר דבר שמשותף ובשביל לפענח אופי צריך ממש לבדוק אות אות תאריך לידה וכו'

מור...המשמעות*+*+*מiר*+*+*
זה קטורת...מהמישכן!!
יש לי ספר על משמעות השמות לפי ;הקבלה מי שרוצמכאל 2 3
או שרוצה אני יכול  לרשום את מה שכתוב שם על השםשל מי שירצה
ליפני שמתחילים ללמוד קבלה וכד' צריך קודם כל ליהיותאביעד

בקי בעניני התורה משנה גמרא ראשונים אחרונים וכ"ו ורק אח"כ לעסוק בעניני הקבלה

יש את כל המפורסמים שלומדים קבלה ( מדונה) ועוד אנשים שאינים יודעים כלום בעניני תורה וטוענים שהם "קבליסתים" אני לא מאמין לאנשים כאלה אלה רק לאנשים גדולים בתורה שעוסקים בכך

זה לא ללמוד קבלהמכאל 2 3
ובכל זאת זה שטיות (חבל שאנשים כמוך וכמו "עינבוש"אביעד
בזה כסף
ת'אמת, כשאני מתעסקת בדברים כאלהו ר ד
אני מרגישה שזה לא כל כך בסדר.. כאילו חדרתי לפרטיות של מישהו.. אבל זה כן בסדר, לא?
מה הקשר כסף למה שטויות?מכאל 2 3
למה שטויות תשאל את ... עים זה נכון או לא    ?
אתה באמת מאמין שהשם שלך מעיד דברים על עצמך???אביעד
אם כן כנראה שיש לך בעיה
אחי כן אני מאמין לרב שמואל אליהו ;ו אולי יש לימכאל 2 3
בעיה
הקטע של השמות כן נכון..ו ר ד

כמובן שתלוי מי אומר לך את זה..

בכל זאת, לי זה מרגיש כמו חדירה לפרטיות..

נכון תליוי מי אומר לך את זה לספר שליה אישורמכאל 2 3
של הרב ידידה אלישיב
למה לא בסדר? ;מכאל 2 3
לא יודעת.. הרגשה..ו ר ד
לי אן הרגשה רע ;מכאל 2 3
אותילידור

מעניי'ן נושא החלומות...

ד"א, בנוגע לשמות- באתר מוקי'ה הנפלא יש על זה הרבה...

חלומות חחחחיחיחיחיחיחי ;מכאל 2 3
אין חלומות בארץ ישראלמכאל 2 3
אני חולמת..לידור
לאביעדאורטל לאה

אביעד שלום, שם מעיד על האדם, ואסביר לך איך: שהשם ניתן לילד זה מן נבואה  כלומר מלמעלה מכוונים לתת את השם לפי האופי של שורש הנשמה שיתאים לאופי כלומר אם אדם הוא כך וכך  אז על פי השם זה מתאים לו כלומר השם מעיד על האופי בכל אות ואות מסתתרת משמעות זה לא סתאם שאדם  נולד בתאריך מסוים הכל בידי שמיים, ועל ידי שורש הנשמה מתאימים לה שם את השם שכוללים בה את הדרים המתאימים לאדם כלומר על פי השם ניתן לומא על אישיותו של האדם

כנס לקישורים ששמתי בתחילת הלינק

לפי מה שאת אומרת לא יכול ליהיות שני סוגים של אנשיםאביעד
שונים שקרואים על אותו שם וזה כנ"ל לגבי התאריך
לא הגיוני..ו ר ד
בטוח יש שני אלי כהן שנולדו בדיוק באותו זמן!!
חח.. דוגרי..ברוריה מהגוש
לאבא שלי קוראים אלי כהן..
חח.. דוגרי..ברוריה מהגוש
לאבא שלי קוראים אלי כהן..
לכולם קוראים אלי כהן!!ו ר ד
אני לא בזבזתי על זה כסף!! אני לא מטומטמת...עינבוש
קיבלתי את זה. חוצמיזה - לא לכל מי שלא חושב כמוך ומאמין בדברים האלה, יש בעיה.
לא הבנת אני התכוונתי להגיד שהאם לא הגיוני ששניאביעד
סוגים שונים של אנשים (רשע וצדיק לצורך העניין) יהיו קרואים על אותו שם?! (בתמיהה) וכנ"ל לגביי התאריך!!!
אתה מתכוון אלי?עינבוש
התכוונתי לורדאביעד
אהה. באמת לא הבנתי.עינבוש
אביעדאורטל לאה

אביעד, שאלתך חכמה מאוד,

אבל זה תלוי תאריכי לידיה ואותו יום ואותה שעה שהם נולדו ילד שנולד ב-2 לעומת ב-3 ואותו תאריך לידה זה שונה למשל חבר של אחי נולד בדיוק באותו תאריך של בן דודו שלי והם לא דומים הם נולדו בשעות שונות, וגם זה תלוי איזו דרך האדם בוחר עיין באתרים ששלחתי וכך זה ייענה על השאלות שלך

לא מצאתי שם את הפירושים לשמות. יש שם את זה בלל?עינבוש
אותה שאלה מהכיוון השני..ו ר ד
זה לא נכוןאורטל לאה

לכל מי שקוראים למשל ריטה אז לכול אלה שקוראים להן ריטה יהיהי להן שמוהא משותף זה משוהוא שמאייפין את השם כלומר לשם דניאל לכל מי שוקריאים דניאל יש תכונה שהיא משותפת לכ השם דניאל ותמצאי את זה לכל מי שקוראים דניאל

*******לורד- זה תלוי איזה שעה הוא נולד באיזה דקה והאם ערב בוק  או צהריים

בטוח יש שניים שזה בדיוק אותו דבר!!ו ר ד
תאמת יחול ; ליאות ;שניים שזה בדיוק אותו דבר אמכאל 2 3

אבז זה לו קשור

למה לא קשור?עינבוש
זה תלוי גם באיזו דרך בחראורטל לאה
תראי.3יפי
אני לא חושבת שמותר לנו לחטט בעולמות עליונים וזה לא מענינו. זו דעתי בלבד.
לציפיאורטל לאה
לציפי זה לא נקרא לחטט בעולמות העליונים,וכמובן שזה לנושא  שלנו זה יהדות והידות מדברת על זה אין שום חיטוט ביזה
מעניין אותכם "גילגולי נשמות" אותי כן זה מענייןאורטל לאה
גילגול נשמותאורטל לאה

היי שלום לכולם,

ברצוני לדבר על נושא מאוד מעניין "גילגול נשמות" נושא מעניין נכון?

אוקי אז ברצוני להתחיל קודם כל בדבר הראשון הכי בסיסי:

אנו נשמה, הגוף זה רק מלבוש של הנשמה ואנו באים לעולם כדי לעשות תיקון. ובעצם גוף זה מת זה לא חי כי אנו נשמה והנשמה מחיה את הגוף כלומר בזכות הנשמה הגוף זז, הרי בלי הנשמה הגוף כלום, גוף זה גוש בשר דבר דומם למה בעצם אנו צריכים גוף כי זבכות הגוף והנשמה אנו הולכים, נותנים צדקה עושים דברים שבלי הגוף אי-אפשר. שאתם נותנים מכה ואמרים "איי כואב לי" זה כואב לנשמה לא לגוף כי הגוף זה בשר דומם זה הנשמה.

כמה נשמות יש בעולם ? אגלה לכם, יש נשמה אחת, כן כן, מחטא האדם הראשון נשמתו של האדם הראשון התחלקה לנצוצות של נשמות כלומר אנו ניצוצות מחלקי הנשמה של האדם הראשון. (הגברים זה הנשמה של האדם והנשים זה הנשמה של חווה).

הנשמה מתחלקת לכמה חלקים: נשמה, רוח, נפש, חיה, ויחידה.

נשמה זה האדם והיא נמצאת בחלקי המוח והיא משפיעה על כל אזורי הגוף כי מוח זה בנאדם ובעצם הנשמה נמצאת במוח וזה אנו נשמה.

ויחידה זה מה שמקשר בין הנשמה לבין ה'.

מאיפה את יודעת את כל זה?עינבאחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך