ווקשה-עזרה!אנונימי (פותח)
היי!
אני בת 14,ונכנסת לפה הרבה ממשתמש אחר, ולא רציתי שיזהו אותי אז פתחתי משתמש חדש,ווקשה אל תנסו לזהות אותי...
אז ככה...אני גרה באיזור די דתי,אבל לרוב החברות הטובות שלי יש ידידים או חברים.
בעבר גם לי היה חבר,אבל אחרי יותר מידי זמן,ויותר מידי כאב נפרדנו.
נורא קשה לי אבל אני ממש ממש משתדלת לא ליצור קשר עם בנים.אבל עכשיו בחופש,מדרך הטבע המון נוער פורק עול,וחברות שלי מרבות לדבר עם בנים מהרגיל.
אני ממש מרגישה לא קשורה, כי אני יעני דוסה ולא מדברת עם בנים..
 זה ממש קשה לי,חוצמיזה שאני גם מרגישה חוסר ביטחון עצמי ענק כי איתם-הבנים כן מדברים,ואילו איתי-בכלל לא,אז אולי אני לא מספיק חמודה,או יפה או טובה,או לויודעת מה??
מהמחשבות האלה אני נכנסת לדיכאון,כי למרות שאני מראה חוסר אכפתיות,האמת שנורא אכפת לי מה חושבים עלי..
 ווקשה תענו לי,מטבעי אני בנאדם שמח וקשה לי להיות בדיכאון עכשיו,כשהמשבות וההרהורים תוקפים...
        תודה נשמות שלי!!
(בנים-אשמח נורא לדעת מה דעתכם לגבי הקטע-אם אתם מדברים אם בנות כי הן יפות או חמודות או מניאקיות-סלחו לי על המילה...)
כ"כ מוכר...אוסנת
קודם כל, ממש כל הכבוד. באמת. חתיכת נסיון...
כשאני הייתי במצבך (גם - חברות עם בנים, ושעמום טוטלי בחופש כי כל דבר כרוך בקניון/ים מעורב/מפגש עם בנים), קודם כל נעזרתי בחברות שמצאתי פה, בערוץ 7.
דבר שני, הכנסתי לעצמי לראש שהבנים המסכנים האלה, גם לא מעניינים אותי (מי רוצה להיות חבר של בן 'זול'), וגם אני לא רוצה להיות "נאהבת" על ידם. ואז התחלתי לחשוב לעצמי - איזה סוג אני כן רוצה. וזה רק הגביר לי את הדחיה וההבנה שחוסר ההתיחסות שלהם אלי - פשוט לא מעניין אותי.
הבנים האלה לרוב לא מחפשים בדיוק אישיות, אלא בעיקר גוף. זה לא אומר שאת לא יפה - זה אומר שאם יש לך אישיות משל עצמך, רצונות יותר מדי (כמו - לא להיות חברה של בן) - הם לא רוצים אותך. זאת מחמאה גדולה!

תכניסי לעצמך שאת מעולה וטובה ונפלאה, ובבוא העת בעז"ה תמצאי את שלך מהר.
הם לא המדד למה שאת.
אם את עושה את מה שאת מאמינה וחושבת שנכון לעשות - זה מה שמעלה את ערכך. לא כמה בנים 'דלוקים' עליך...

בהצלחה!

* מומלץ גם לחפש תעסוקה וכיף לחופש חלופיים. והאתר הזה נפלא למילוי הצורך בחברות...

את הכי מוערכת.אח..
אין לי מושג אם מול ה..."אלה".
מסתבר שלא. ו...לפעמים כן.

אבל מול המוערכים - את מוערכת.

זה לא אומר כלום.
עזבי בנים בגיל הזה.
מה זה יתן לך?
שיגידו לך "מהממת" ואז תדעי - "אני מהממת"...
אז לא. את לא צריכה אותם בכדי להעריך את עצמך.
את מוערכת גם בלעדייהם. לא רק זה , הם מורידים לך את הערך.
כי ה"מהממת" שלהם [שהרבה פעמים ממש חנפנותי ולא אמיתי] -
הוא רוב הפעמים לא על הפנים-פנימיות.
ו...את לא חפץ שכל אחד יגיד לך "בובה שלי".
את זו הפנים שלך. ש...אותו , בד"כ הבנים האלה לא יודעים להעריך.

אל תעסיקי את עצמך אם את מספיק - "יפה , חמודה , טובה..." -
כי זה לא נמדד ככה. זה לא "שוק" ש..."וואלה אחי , עגבייה פצצה...אדומה...".
לא. אל תתני להם לעשות ממך את זה.

דבר אחד אני יכול לומר - את את לא עם האלה...אז את -
מוערכת. ו..."חן" , זה המתנה הכי גדולה שיכולה להגיע לבן אדם.
כולל - אהבה. יופי. לב טוב. נתינה. ה-כ-ל.

לכן , תהי מוערכת. וכך - תהי בעז"ה בבחינת -
"ומצא חן ושכל טוב בעיני אלוקים ואדם".

אשרייך. תמשכי כמו שאת להיות את - הפנים שבך.
מקוה שקצת עזרתי.
בשורות טובות!
בהצלחה.

את נסחפת אחרי בנות לחינם!!!!!!!עין שלישית
תכלס.. תחשבי רגע מה יצא לך מזה שתדברי אם בנים מה??
סתם כלום!!!מה את צריכה בנים עכשיו ????....
נכון שזה ניסיון שיא הקשה! אני מבינה אותך, באמת, אבל אם תחשבי שנייה תגיעי למסקנה שאת לא צריכה אותם! חוץ מזה שבעז"ה תיתחני עם אחד כזה...חוץ מזה כלום!!!
לא יעזור לך בחיים אם תדברי איתם!! תחשבי על זה אחות!

ו... בעייניך להיות דוסית זה לא לדבר עם בנים??? או קיי.. אם את אומרת....בעיניי  דוסית זה עוד הרבה יותר מזה
(מאחלת לך שתיזכי...חח...)

ו................................
דיייייייייייי... את רצינית??....
באמת ניראה לך שהבנים לא מדברים איתך כי את לא יפה או חמודה??... (תרשי לי לצחוק רגע....חחח...)
הבנים לא מדברים איתך.... "ישמעו אוזנייך מה שפיך מדבר"
כתבת שאת מנסה ליתרחק מבנים אז מן הסתם הם לא ידברו איתך כי הם רואים שאת מתרחקת!!...
(תיהיהי מציאותית בבקשה)
צודקת 100%אנונימי (פותח)
בתור בן, בסה"כ אני מסכים עם כל הנאמר כאן.

באמת הניסיון שלך הוא קשה, כי קשר עם בנים בגיל הזה הוא באמת מסובך ריגשית. יש רצון מאוד חזק לחיבור (שכשלעצמו הוא אמיתי וחיוני לחיים) , אבל בדרך הזו ובצורה הזו הוא מתבזבז וגם מזיק (לשניכם!!)..

אני לא חושב שכל הבנים חושבים רק על גוף. גם אצלנו זה מעורבב. ולכן זה עוד יותר עלול להפיל. כי אם מתמקדים בקטע הריגשי והחיבור לאישיות אז אפשר למצוא את זה, וזה עוד יותר מבלבל.

אז קודם כל תדעי שהרצון שלך לקשר עם בנים נובע ממקום מאוד טהור וגם קדוש, ובעז"ה אחרי החתונה, תזכי לחוות אותו ולהתקרב לה' באמצעותו. אבל להשקיע את הכוחות הגדולים והקדושים האלו כעת - זה בזבוז וגם עלול ליצור נזק לקשר טהור אח"כ.

לגבי הערך שלך, אני לא באמת מאמין שאת שופטת את שוויך ע"פ מה הבנים אומרים. את גם חושבת איך מגזרים אחרים מעריכים אותך - מה הילדים בגן חובה חושבים? ואולי מה תיירים חושבים? ושמא מה 'צפונים' חושבים עלייך?
מה זה משנה מה אחרים חושבים?! הערך שלך הוא ע"פ המידות הטובות שלך וההתגברויות שלך, והרצון היקר שלך לעבוד את ה' ולהתרחק כעת מקשר מזיק עם בנים.

עוד סיבה טובה להתרחק מהקשר, זה הנזק הישיר לרגשות שיש בו. את בעצמך חווית כאב רב בקשר כזה, ואת גם מגדירה קשרים כאלה כ'פריקת עול'. באמת שזה לא שווה...

לדעתי, הקטע הקשה ביותר זו החברה שסביבך. זה שלחברות הכי טובות שלך יש חברים, וזה שכל הסביבה היא כזו, זו התמודדות מאוד קשה. אין לי מושג למה ה' נתן לך את הפרויקט הזה, אבל נראה לי שאם את תחשבי בכיוון הזה, אז אולי תהיה לך תשובה. ייתכן ויש לך כוחות מיוחדים שאת צריכה להוציא אל הפועל, והניסיון הקשה יעשה לך את זה. ייתכן שאת צריכה לצמצם את שהותך בחברה הזו ולחפש לך מקום רוחני יותר. אינני יודע, אך אני מעלה אפשרויות כדי לעזור לך למקד את עצמך. אז תחשבי, ואולי תנסי להיעזר בתפילה קצרה, וה' יאיר את עינייך...

בקיצור - תשתדלי להעסיק את עצמך בעיסוקים אחרים, ובעז"ה תזכי לפתח קשר טוב ואמיתי כשיגיע הזמן...

בהצלחה!!
מותק את פשוט מפחידה אותנו את ניראית "לא זורמת"אנונימי (פותח)
הכי טוב לה!אנונימי (פותח)
בס"ד

מוטרדת!

אני מעריכה אותך!!!
דוסה שאומרת מניאקיות??? |שוק| ;-מתו"ש
המילה הזו לא פסולה מה"טבע" שלה.אח..
פעם ת"ח הסביר לנו (כמה נערים) מה זה.

בקצרה - זה משו כמו "מטורף".

- אהה...אחלה , מהיום כל מי שמטורף - הוא...
- לא.

זה נהיה מילה לא יפה כי עשו אותה ככה.
ו...חבל.
גם שעשו אותה ככה (זה מראה משו על המצב) - וגם על המצב עצמו.

זו בעיה גדולה שאומרים את המילה הזו בתור ה - "סטיגמה" שלה.
לכן , כמובן...לא כדאי לומר כזו מילה. אבל בעקרון המילה עצמה לא "וואוו".
[לא שלהגיד "מטורף" זה בסדר...]

בשורות טובות!

אמרו לי שזה מטורף..אבל מטורף מיני..אנא עארףמתו"ש
בס"ד

חוצמיזה שסתם צחקתי
...אוסנת
א. 'דוסיות' זה חיצוני, זה לא אומר כלום על הפנימיות.
ב. לזכותה יאמר, שהיא הדגישה שהיא רק "כאילו דוסה" - שזה רק חיצוני אצלה.

ובכל מקרה...
אולי לא צריך לחזור על המילה שוב...
עדיף ליוהת יעני דוסה מאשר ההפך...ריני=]
   כדי לא להיכנס לזה שוב פעם כי מנסיון קשה לצאת מזה שאת בפנים..... 
יש מצב שהבנים לא מדברים איתך כי....אנונימי (פותח)
הם רואים שאת קצת מתרחקת מהם ופחות מדברת איתם
כמו פעם ודוגרי לא כיף לדבר עם בנאדם שאתה רואה שהוא לא באמת רוצה לדבר איתך
אז אני לפחות מבינה למה את חושבת שהם פחות מתיחסים אליך.......
לדעתי- דברי איתם בסבבה מה נישמע? מקורה? אל תראי שלא נעים לך כי הם לא ירצו לדבר איתך.....
שאת בחברתם ולא ממש בא לך בדיוק לדבר איתם פשוט תקשרי לחברה ותדברו או שיע'ני תתעסקי בפלאפון
או שפשוט תדברי עם חברה שנימצאת שם לא דווקא עם הבנים ככה תרגישי פחות שהבנים לא מתיחסים אליך....
ואם את כבר בחברה הזאת אז תשתלבי ותזרמי עם חברות שלך ואם ממש לא כיף לך או לא נח לך-
פשוט תצאי ותבלי עם חברות מהאולפנה או בנות דודות ואפשר להחליף חברות עם את לא מרגישה נח בחברתם!
בהצלחה וחופש מועיל!!!!!!!
לפי דעתי זה כי אם מבינים שאת לא בקתה...אנונימי (פותח)
גם לדעתי..אנונימי (פותח)
הם חושבים שאת לא בקטע.. ושלא תירצי לדבר איתם בגלל הגישה שאת מראה כלפי חוץ.. של דוסה כפי שאמרת.. זה לא אורמ משהו על האישיות שלך שאת לא חמודה או משהו..
בלי קשר  אבי-אנונימי (פותח)
תודה על מה שאמרת.. זה עזר גם לי אומנם בנושא לא קשור אבל עזר הקטע שאמרת לפי מה נמדד ערך של בן אדם.. אז קיצר תודה..
הרווח כולו שלךשלומי20104
אני בן ואני בדיוק כמוך ואני גם פחדתי כל הזמן שזה שאפאחת לא מדברת איתי זה כי אני אולי לא יפה/חכם/חמוד/וכו'.
אבל במבט לאחור אני שמח שגרמתי לזה ושידרתי את זה שאני לא רוצה שידברו איתי.
וזה ניראה לי מה שקורה לך שאת משדרת שאת לא רוצה ולכן לא מדברים איתך,
 ולא שום חיסרון שבך.
לדעתי..(=טליה=)
צריך להיות באמת מי שאת..ולהיות גאה בכך! בעתיד,כשתסתכלי לאחור,תגידי:ב"ה שלא הייתי טיפשה..והחברות שלך-תהיי בטוחה-יצטערו ויתייסרו על מה שהן היו... לכן תאגרי כוחות,ואל תיפלי. ואני מבטיחה לך שלעולם לא תצטערי!

בהצלחה! =)
תודה לכולםאנונימי (פותח)
שרשור יפה, תגובות יפות!כיפה אדומה!!!אחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך