מקווה שתעזרו. מעיק עלי בטירוףףפלונטר 1

קוראים לי חנה אני בכיתה ח.

ואני נחשבת מאוד רזה. מאוד. (הגובה שלי זה מטר 73 ואני שוקלת 42 בקיצור.. רזה) בגלל הגובה שלי הרוזי יותר בולט. ממש חלום של כל אחת עא...? אז זהו שלפעמיים זה לא ממש ככה... ממש לא. אני אתן דוגמה.

התוועדות. כולם מסביב שולחן מקשיבות למרצה ואוכלות. ברגע שאני נוגעת במשהו מהאוכל חצי כיתה מסתכלת עלי. למלאות מבניהם יש מבטי קנאה כל כך... כל כך מגעילים. כן. פשוט. זה דוחה. אם אני מעזה לגעת בקצת יותר משלוש ביסלי כבר שואלים אותי "איפה זה נכנס?!" ראבק. תנו לאכול בשקט!

תמיד אני אהיה סמל ודוגמה לכל דבר מוקצן. "אמאא היא יפה כמו שחנה רזה.." כשאני לובשת משהו קצת יותר צמוד מהחולצת ביהס יסתכלו עלי בנות ויגידו "יו אחותי, את רזה!" דאאאייי לא ידעתיי מזל שאמרת! תמיד יהיו את הבנות חסרות הטאקט שינסו להקיף אותי עם האצבעות... זה אחד הדברים שאני לא מאחלת לאף אחד. באמת. מביך בקטע אחר.

הבעיה היא שלאחרונה גם התחלתי לצאת על הבנות האלה... וזה קצת לא נעים לי... כי בסופו של דבר הן לא התכוונו לכלום...

בקיצור השאלה שלי היא איך להגיב לבנות כאלה בלי עצבים. אבל מספיק בשביל שיבינו לא לאומר לי על זה עוד כלום??

מקפיצה. חשוב ליפלונטר 1

וואי זה נשמע קשההה... תנסי אולי בפעם הבאהמתנחל בדם
להגיב באמת את מה שיש לך על הלב, בעדינות.

'אחותי, זאת אני, לא נעים לי כשמדברים על הגוף שלי. יש לנו דברים הרבה יותר מעניינים לעשות במקום'
ואז להחליף נושא או משהו בסגנון...

ואם מישהי מנסה להקיף אותך, אפשר אולי להסתכל לה בעיניים, להחזיק לה את הידיים ולהרחיק אותן ממך ולהגיד לה, בלי עצבים, שזה לא נעים לך ושזה 'פעם אחרונה שאת עושה את זה'.

זה גם לא כל כך נורא לדעתי, לצאת חזק על מי שמדברת על הגוף שלך כשזה לא נעים לך. אפילו אם היא לא יודעת את זה. מקסימום - היא תיעלב לחמש דקות... (או יותר, לא יודע איך זה אצל בנות... 😅)

בהצלחה!
זכותך לומר בתקיפות עדינה שירדו לך מהגוף.נפש חיה.
חוץ ממה שהגיבו, משהו שאולי יכול לעזור...מבקש אמונה

יתכן שאם תתחילי בעצמך להתלוצץ קצת מהעניין שאת רזה

זה יוציא את העוקץ מהעניין והבנות כבר לא יתלהבו מלהגיד לך על זה..

לא אומר בהחלטיות, אבל ראיתי שזה עזר לכמה אנשים בכמה עניינים

כן, ככה אמיר מויאל עשה בקשר לשיער הגוף המוגזם שלו--פלונטר 1
עבר עריכה על ידי פלונטר 1 בתאריך ט"ו באדר ב תשע"ט 16:08
אמיר מויאל מספר על זה בהופעות שלו, שבנערותו - כל אחד שסיפר בדיחה על השיער שלו- הוא סיפר אחת מצחיקה יותר, וככה השני איבד את הכוח שהיה לו...
גאון!
אמיר מויאל הוא סטנדאפיסט דתי, שעדיין צוחק על שיער הגוף המוגזם שלו.
אין לך מושג כמה שאת מזכירה לי אותי...efyefy

כשהייתי בגילך. זה התחיל סביבות גיל 7-8, אני חושבת. אז היה לי קצת דעת להבין שלא כולם באותה מידה בדיוק. לפני כן, זה פשוט לא הבנתי את זה מספיק. 

אני באה ממשפחה של 7 אחים, ואני ה-3 מהסוף. 4 בנות, 3 בנים. מה לעשות? אני הייתי הכי רזה מבין כולם.

ותמיד, אני זוכרת שהיו מסתלבטים עליי, שאני רזה, ושמספיק לי שקית במבה ביום בשביל לשבוע לכל היום. מה שבאמת היה נכון. ואמא שלי, שתהיה בריאה, פולניה שחושבת ששמן זה יפה, כך שהרגשתי אפילו די מכוערת בגלל הרזון שלי... (וגם בגלל המשקפיים, אבל זה כבר סיפור אחר...)

אבל ברוך ה' תודה לאל, שה' הכניס לי את המחשבה הבאה לראש, כי אם לא, אין לי מושג איך הייתי גומרת את הפרשה הזאת...  אמרתי לעצמי שכולם מקנאים בי, כי הם שמנים, ובעיניי שמן זה לא יפה.

פה בעצם נראה לי טמון "הפתרון" לבעיה.

במקום להתרכז במה שבנות אחרות אומרות לך, או המשפחה, או לא יודעת מי, תתרכזי במה שאת חושבת.

תשנני לעצמך, כל יום, שכולם מקנאים בך והיו מתים להתחלף איתך, ובגלל זה הם כל הזמן מבלבלים לך את המוח שאת רזה מדיי... כי בעצם, את יכולה לאכול בלי חשבון וליהנות (ולא על חשבונם), בזמן שהם לא יכולים להרשות לעצמם את אותה פריבילגיה.

אם תתרכזי במה שאת חושבת, ולא במה שהם חושבים עלייך, אני מאמינה שיהיה לך הרבה יותר קל להתמודד עם ההיתקלויות הללו, כי אני בהחלט מאוד מאוד מבינה את מה שעובר עלייך...

חוץ מזה, עוד מחשבה שאפשר לשנן שוב ושוב, ושהיא גם הייתה מועילה לי בהתמודדות היא - שאנשים שמעירים לאחרים על מראה חיצוני, הם בהחלט אנשים שטחיים, אנשים משועממים, או בעלי חיים אפרוריים, שכדי לעניין את עצמם, הם צריכים לחלק ציונים לאחרים, כדי להעלות נושא לשיחה, שגם הוא די מבוי סתום, כי כמה אפשר לטחון את אותה נקודה הלוך וטחון?!?

לאדם מעניין בד"כ יש יותר מנקודה אחת לדבר עליה כל יום, כל היום. הלא כן?!?

תשנני לעצמך, שאת גם אדם מעניין, וגם אדם רזה.. ביג דיל... מה זה בכלל משנה כמה רזה את??? על זה בונים את כל האישיות?! מי שחושב שבזה אישיות של בן אדם מסתכמת, אז חפשי לך מישהו אחר להתחבר אליו, כי חבל על זמנך היקר...

אני כותבת את הדברים מתוך כאב באמת אישי, כי אני מכירה סיפור מקרוב של מישהי שלא הצליחה להתעלות מעל הניסיון הזה, ואני לא הייתי שם בשבילה... אם תרצי עוד עידודים, חיזוקים או כל דבר אחר, אני כאן איתך בשבילך וגם בשבילי!!!!

שבת שלום!

אפרת

וואו...! תודה אפרת!פלונטר 1
את צודקת שהדיבורים המציקים באים מתוך קנאה.

אני מרגישה שלמה עם עצמי, חזקה ובריאה.

בכל זאת רציתי לדעת לענות להם חזרה בעוקצנות, להחזיר להם בצורה כזו שיפסיקו להציק.
לא מעודדת עוקצנות, לא צריך עין הרע...efyefy

אבל בכל זאת, אם המטרה שיירדו לך מהגב, אפשר לומר משהו בסגנון של:

היית רוצה להתחלף איתי? /

איזה כיף שאני יכולה לטחון עוגות ואוכל נוטף שמן ולהישאר כמו גפרור, הה? /

אויי, אני כ"כ מלאה... /

אני חושבת שעליתי גרם... /

אני לא מסוגלת להכניס עוד פירור /

הבטן שלי נדבקת לגב מרוב רעב... חחח /

ועוד, ועוד... תיהני מהרזון... חכי שתהיי בהיריון... זה שוק גופני לגמרי...

לא התכוונתי לדיבורים לא יפים ... ונתת לי כמה רעיונות טוביםפלונטר 1
וגם יצא בחרוזים, במשפט האחרון.

תסבירי בנעימות, שגם לאנשים רזים מפריע שמדברים על הגוף שלהם.תמיד בבטחה

לרוב האנשים זה לא ברור...

כשזה בן אדם שמן תמיד נזהרים לא לצחוק וכו,כי "שמן" זה לא "יפה".

אבל כשזה מגיע לאנשים רזים, הרבה אנשים פשוט לא מבינים שזה פוגע באותה מידה...

כי הרי כולם רוצים להיות רזים...

אני מניחה שהבנות לא רוצות לפגוע בך בכוונה, אלא הן לא יודעות שזה פוגע בך.

דברי איתן, תסבירי להן שזה פוגע בך, ואני מקווה שהן יפסיקו.

😍😍 תודהפלונטר 1
אני לא בטוח שהבנתי מה את רוצהמעדיף לא לספר.

את רוצה להישאר במשקל שלך, ושהבנות האלה ישתקו או שאת רוצה לעלות במשקל כי את לא שלמה עם הגוף שלך? ומה כל כך כיף בלהיות רזה? אתה חלש ומוגבל פיזית. הרבה יותר כיף לחיות כשאתה בחור גדול.

היום רוב הבנות חושבות שרזה= יפהדוסית וגאה בזה

אל תבינו אותי לא נכון אני לא חושבת כך ולא מפריע לי בגרוש שאני בעודף משקל....

זה לא רק כיום, זו תרבות המערב כבר שנים רבות מאוד.קרן-הפוך
כל הדוגמניות המפורסמות - רזות, ושומרות על דיאטת חסה.
יש הבדל בין גברים לנשיםefyefy

אצל גברים ברור שעדיף להיות גדול וחזק, גם אם זה אומר להיות קצת מלא.

הרי גבריות נתפסת, בין השאר, גם בחוזק ויכולות גופניות.

אצל נשים זה לא כך. המין החלש דווקא מתאפיין, בין השאר, בנשיותו בעדינות ובחולשה שלו...

נשמע כמו אימרה מבין הביניים, אבל מה לעשות? עולם כמנהגו נוהג...

מסכים חלקיתמעדיף לא לספר.
אכן נשים חזקות פחות מגברים (טסטוסטרון) אבל יש נשים חזקות מאד ששומרות על המראה הנשי העדין.
בנוסף לכך, לא כל מי שגדול וחזק בהכרח "מלא" או "שמן".. וגם לא כל הגברים רוצים להיות גדולים וחזקים, ואני בספק אם רובם רוצים זאת..
ממה שכתבת נשמע שנשיות, עדינות וחולשה זה מגיע יחדדוסית וגאה בזה

עם רזון.

אני לא יודעת אם התכוונת לכך אבל אני מכירה הרבה נשים מלאות שהן גם עדינות ונשיות.

לגבי החולשה אני מסכימה לרוב הרזים הדבר גורם להיראות יותר חלש.

תודה רבה לכולם. עזרתם לי מאוד!פלונטר 1

(אגב לא את כל התגובות של פלונטר 1 אני כתבתי... היו כאן גם כמה מתחזות... זה ניק כללי מי שלא ידע.)

ואו! איזה רעיון! אין.. התגובה הזאת הכי עזרה ליייפלונטר 1

צוחק צוחק צוחק

אומייגאדד פאקינג 42 קילו?? מה הלוז?!פלונטר 1

וזו לא מי שכתבה תשאלה.... זה ניק כללי לקשיי הבנה

הי, נראה לי שאת לא ממש מבינה את המשמעות של המילה שכתבת...פלונטר 1

"פאקינג"

חחח וואי לגמרי!דודאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך