הסיפור של השיחה האישית הזכיר לי למה היא נכתבה במקורמשה

זה היה ב-2004. תנועת הנוער עזרא, עבדכם הנאמן בן 16 ומפעיל מערכת פורומים תחת הלוגו של התנועה.

השיחה האישית במקור הייתה צעצוע שבניתי על בסיס אובייקט שנקרא Application ב-ASP.NET.

המערכת הזו עבדה רע מאוד. אבל כאילו הייתה באתר.

בליל צום י"ז בתמוז תשע"ד עברה החלטה של הוועידה של "עזרא" במסגרתה רצו לסגור את התיבות הפרטיות (מה שאצלנו מכונה "מסרים"),  משיקולי "צניעות" *. בדיוק הסיפור הקבוע של הדוסים שמנסים לנהל את החיים של אחרים.

את ההחלטה עצמה (אותה נאלצתי לבצע חרף רצוני)  אכן ביצעתי. בתשעה באב. ובכך הרצתי סלוגן של "בתשעה באב נסגרו התיבות".

אחרי שספגתי את העלבון המקצועי, ועוד כמה שבועות, לקחתי את הש"א (שלא עבדה! אבל הייתה קיימת), ובניתי חדשה על בסיס XML. 

כששאלו אותי מה אני עושה, עניתי שהוועידה אמרה שצריך לסגור רק את המסרים, והש"א לא הייתה בכלל הגזירה.

קצת פחות משנה אחר כך, העליתי לאוויר את הפורומים של ערוץ 7.

____

טוב, הוועידה לא באמת הייתה י"ז בתמוז. אבל אני זרמתי עם זה שההחלטה הזו עברה אחרי השקיעה

עברתי את גיל 16...משה

אגבמשה
גם בערוץ המסרים (דאז) היו העיקר והש''א היה הטפל. עברו עוד שנתיים שלוש עד שהיא קיבלה דחיפה רצינית כדי שתעבוד בצורה יותר אמינה.
למה זה קרה? חול המועד סוכות אחד.
נסיון פעילקפיץ

(בוכה)(מלאך)(פרח)(כועס)(מזיע)(עצוב)איגנוטוס פברל

נסיון פעילקפיץ

(זה הדבר הראשון שקפץ. אבל גם צריכה לראות את זה)

פניה לשי מיקהזית שמן ודבש

שי מיקה, שלום.

אני בעבר חשדתי בך שאת קשורה לרצח תאיר ראדה וזה מה שכתבתי.

מסתבר שטעיתי.

תביני אותי- הושפעתי מההסתה נגדך ברשת.

אני מבקש סליחה ממך.

אני מאחל לך חיים מלאים באור וטוב.

שי מיקהזית שמן ודבש

הקפצה

שי מיקהזית שמן ודבשאחרונה

קפיץ קפוץ

..זית שמן ודבשאחרונה

נסיון פעיל.

מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.

..זית שמן ודבש

אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון

שרשור חדשקפיץ

נסיון פעיל

תגובה תגובה תגובהקפיץ

לרגע קראתי את זהמשהאחרונה

תגובה תגובה תגובה קפיץ

אולי יעניין אותך