מי איתי?
צריך להשמיד להרוג ולאבד את כל המחבלים יימח שמם בדקה אחת!!!!!!!!
מי איתי?
צריך להשמיד להרוג ולאבד את כל המחבלים יימח שמם בדקה אחת!!!!!!!!
אחי אני שאלתי מלא קצינים ורס"רים והם אמרו לי שלצה"ל יש כח כדי למחוק את עזה פלוס כל תושבי'ה מהעולם!!!!!!!!!
אני אומר שזה מה שצריך לעשות!
יש לצה"ל טנקים שיורים טיל ש15 מטר לפני הרצפה הוא מתפצל ל10 והוא גם טיל חזק טילים וגם הפצצות מהאוויר יש לצה"ל מטוסים עם כח אלקטרומגנטי שיכול לשתק את כל המערכות של עזה!!! וגם הפצצות מהים דרך ספינות ושאלתי גם את אלוף הדרום ואלוף פיקוד העורף זה מה שהם אמרו לי שככה צה"ל יכול למחוק ולהשמיד את עזה מהמפה!!!!!
אבל אני בספק האם הוא מתוחכם מספיק בשביל לזהות ממרחק איפה יש חפים מפשע, ואיפה יש מחבלים.
משם מתחילים את הדיון
ומשם מתחילים את הדיון
כמובן שחיינו קודמים.
עכשיו אתה יכול להתחיל את הדיון.
"עשיו שונא ליעקב" ולא סתם אסור ליהודי לעבור בין שתי גויים!
חוץ מזה שאפשר להתריע על זה קודם ולומר להם שמי שרוצה יכול לצאת כמובן שזה י'הי'ה אחרי בידוק ביטחוני קפדני על כל אחד ואחד מהם!
דבר שני, הם דיברו על האומה ולא על הפרט.
אז תוציא את כל מי שרוצה לצאת, מה תעשה איתו אחר כך? ומה אם הרכוש שלהם? הבית שלהם? ומה אם גם מחבל יבחר לצאת? ומה אם חמאס לא יתן לאזרחים שרוצים לצאת?
יאלה שיודו בטעות של הגירוש ויאלה!!
לצהל יש כח!כמו שהיה להם כח לפנות פלאנטק אנשים ויש להם כח להתוכח מול נוער/בן אדם שרוצה את ארץ ישראל באמת וכו..אז יש להם כח לנפנף שם את כולם..אז יאללה יאללה הכל תלוי ברצון פה!!
אנחנו ממש קרובים לגאולה, ברור שאנחנו רוצים בחזרה את גוש קטיף וזה היה ממש מטומטם לעשות את זה לתת שטח בלי תמורה... אבל הכל הקב"ה מכוון ואני גרה בדרום וזה ממש סיוט אבל אין לנו כ"כ מה לעשות אף אחד לא מקשיב...
ומי שהוא לא גר בעוטף עזה הוא לעולם לא יבין!!!!
חטופה
אינדיאנה ג'ונס
ג'יימס בונד
מת לחיות
רמבו
שליחות קטלנית
משימה בלתי אפשרית
למישהו יש את הסרט בדרייב לשלוח לי?
תוד!
לקראת פורים לקחנו כמה אגדות עם קלאסיות וגיירנו אותם לגירסה ביינישית-קומית,
מוזמנים להנות
https://a7.org/?file=20260224123426.pdf
ונצרכת לכלל ישראל
(ובוודאי שלפרט ישראל)
אם יש לך היילקס או דאצ'יה זה יפה אבל אתה לא יכול לשבת פה איתנו לקפה.
בניין זה עבודה לרציניים זה לא תחביב אולי תתחיל לבנות איזה מגדל בתל אביב.
#יש לי סילברדו#
אבל מה הסיפור???????????????????????????????????????
למה אין פה כלום?????????????????????????????????????????????????