שלום רב!
אדון מסטר דום, שלום!

אתה טוען שהערבים הם פרי יצירותים של הקב"ה - בזה אני יכולה להסכים. נכון, ה' ברא אותם.
אצטט את דבריך שדי היממו אותי:
" ואין לנו שום זכות לזלזל ביצירה הכי נחותה ופחותה ועכשיו אם נסתכל ונבחים בהתנהגות שלהם תחשבו למה הם מתנהגים ככה בגלל שהם מרגישים מאויימים מתסכלים אנחנו הרוב אנחנו השולטים הם המיעוט אז הם מרגישים שהם צריכים להביע את עצמם והם לא יודעים איך הם מסכניים!! "
אתה אומר כביכול ש''אין לנו שום זכות לזלזל ביצירה הכי נחותה ותחותה"
הנ"ל זה שטויות במיץ עגבניות ירוקות מטוגנות עם הרבה ויטמינים, אתה יודע?
מישו אמר שהם פחותים? מישו אמר שהם נחותים? מי אמר שאנחנו מזלזלים בהם?
הם רוצחים אותנו, אתה יודע?
הם הורסים את החיים שלנו, משפחות שלמות בקבר. הם רצחו אלפי אנשים מהעם שלך.
אתה חושב שזה לא מוצדק לשנוא אותם?
אני לא מזלזלת בהם, אני דווקא חושבת שהם מתוחכמים, אתה יודע?
הם חכמים. בחיים לא אמרתי שאני יותר חכמה מהם, בחיים לא אמרתי שהם טיפשים.
אני רק שונאת אותם, שינאה בלתי יתוארת. שנאה טהורה, שנאה מוצדקת מאין כמותה.
הם מתנהגים ככה בגלל שהם מרגישים מאויימים מתסכלים - זה שטויויות איכותיות מאוד, אתה יודע? הם מתנהגים כך יש הם אכזריים, רשעים, רוצים לרצוח ותו לא.אנחנו המאויימים, לא הם. הדיבורים האלו הם דיבורים של טפשות ושל עוכרי ישראל. אין שום הצדקה למעשיהם, רחמים זה הדבר האחרון שאנו צריכים לתת להם.
לכל אחד יש את המטרה ואת הדרך ואת התוצאה שהוא צריך לעשות ולשנות את העולם....
הדיבורים האלו פשוט נותנים להם לגיטימציה, אלו דיבורים אכזריים ואטומים. נכון, ה' הביא אותם לכאן, אך הוא גם ציווה אותנו להתגונן, להילחם, לא לתת להם לרצוח אותנו.
בידיוק כך יכולתי לאמר- אנחנו פרי יצירתו של הקב"ה, אסור לתת להם לרצוח את ךפרי יצירתו של הקב"ה!
חבל מאוד שאנשי שמדברים כך יבינו את מטרותיהן הנוראיות בבירור רק אחרי שירצחו יקירים שלהם. עד אז- הם ימשיכו לדבר דיבורים עוכרי ישראל, שטויות אטומות שמביאות לכך שלא יפסיק להיהרג.
אנחנו צודקים, לנו מותר להיות קיצוניים. לא לאיזה שמאלני שישב בבית ולא עושה כלום למען הארץ.
הדם שלנו נשפך פה, בגלל זה כל הקיצונות. יקירים שלנו נרצחו על לא עוול בכפם, על זה כל השנאה, מבין?
רק תזכר בכל נרצחי הפיגועים והמלחמות, ב10,000 אחים שלך שגורשו מהבית.
זה מוצדק?!?!?! מה אתה מטומטמם?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
מוצדק לגרש אנשים מהבית? מוצדק לרצוח אלפי בני אדם צדיקים?!?!?!
הדיבורים שלך הם של עוכר ישראל, ומצטער, אני לא מתכוונת לפגוע. רק להבהיר שאתה לא צודק. פשוט כך.
ואם לא היו מאכילים אותנו מינקות שקרים ושכל צד דפוק ואנחנו גנבו להם את המדינה והפ הורגים אותנו וכו' יכלנו גם להיות שכנים ושכנים טובים!! ואסור סתאם להרוג בנאדם בלי סיבה וכלום
מזה הכי התפללצתי. תגיד לי אתה נורמלי?!?!?!
ומזר לי שאדם שחי בארץ יותר מ-10 שנים 'מיתמם' ו'לא מבין' למה כל השנאה. אנחנו שונאים אותם כי הם רוצחים, לא נוכל לחיות בשלום. ''עשיו שונא ליעקב''- מבין? ארגון ''בצלם''- מכיר?!
נכון, אסור לנו להרוג בנאדם בלי סיבה, מותר לנו להרוג בנאדם שהרג אנשים מהעם שלנו, מותר לי לשנוא עם שגרמו לכך שאנשים מהמשפחה שלי אכולי תולעים. השנאה שלנו היא מוצדקת. מענין מתי תקלוט את זה.
הייתי מרחיבה יותר , אבל אני חייבת לעוף
בי