האם אתם מסכימים עם המשפט מוות לערבים??חנהלה 2010
אתם מסכימים עם האמירה??
עם מה שמשתמע ממנה??

מה הדעה שלכם בנושא הזה??

נכון אני כל הזמן סוקרת את האוכלוסיה כאן??
זה רק מרצון לדעת על העם הקדוש אשר בתוכו אני יושבת..!!
 יומנפלא!!

לא!אוסנת
אני לא מסכימה.

אין לנו שום עניין ברצח גויים סתם. ה' ברא אותם פה בשביל לשמור 7 מצוות, ובשבילנו.
אבל לא בשביל שנרצח אותם.
אם ערבי הוא מחבל - אז בוודאי שצריך להורגו.
אבל להשתמש בסיסמא: "מוות לערבים", ולהתכוון בכך לכל ערבי אשר על פני האדמה...
זה גם מטופש. תגידו גם "מוות לאמריקאים" - גם הם גויים, וגם הם מזיקים.

|מחכה להתלהמות|
מ-צ-ט-ר-פ-ת.פעימה
בס"ד

|מצטרף לציפיה להתלהמות|

ואו!! אוסנת..nehara
את באמת אומרת ת'דברים חכם ופה שאני כבר לא זוכרת מה רציתי להגיד לך...
אבל זה לא בדיוק ככה...
*ויפהnehara
אני מסכימה הם אויביי ישראל!!!!!!!שלבוקית
נהרה בת עמי שירה אריאל זה התחיחל....
נדיבה תפתחי כבר משתמש..
כל מה שהם רוצים זה להרוג אותנו ולהשמיד אותנו...שלבוקית
א
לא מסכים..matanyalan
היום כל ערבי נמצא בחזקת אויב, אז נכון שלא צריך להרוג סתם גויים, אבל בגלל המצב עד שערבי לא יוכיח שהוא לא אויב ולא שונא אותנו, הוא בגדר גוי שצריך להרוג, ולכן המשפט "מוות לערבים" נכון..
לפי ההגדרה ההלכתית כל עםאנונימי (פותח)
שנלחם בישראל מותר ומצווה להורגו גם אם חלק מעם "חף מפשע". ואפילו שיש כאלה שלא הורגים בפועל אלא רק שמחים שיהודים מתים או נפגעים אז מותר להורגם משום שהם חלק מהאויב שלנו והמתיאות היא שככל שיהיו פה פחות ערבים אז האחיזה שלנו בראץ תגבר! וככל שיהיהו פחות ערבים בעולם אז האחיזה שלנו בארץ תגבר. לא חייבים לומר מוות לערבים אפשר לומר מוות לאויבים זה לא הנקודה. הנקודה היא שכל מי שמנסה להשמיד את ישראל הוא נלחם נגד ה' ומותר לנו לעשות הכל כדי להפסיק אותו. מי שמעוניין אני יכול להביא מקורות לעניין. בכל מקרה יש מחלוקת בעניין הזה.
....קוגל ירושלמי
איפה האחות החמודה שלי שתתחיל להתעצבן על האנשים פה...
matanyalan- אני איתך. הערבים שנמצאים היום בארץ הם בחזקת אויב.

אני לא רוצה שימותו,מתו"ש
בס"ד

למות זה סבבה, אני רוצה שיסבלו /חיוך מרושע/
מצטרפת לאוסנת..=]המלכה של העולם
.ב.ש.
העולם נברא לכל האומות ואף בית המקדש שיבנה בע"ה בב"א נועד לכל העולם.
צריך להתפלל על שונאי ישראל שיכלו.
חחח אני כמו רחלי!!!~~אני~~
להגיד 'מוות לערבים'' זה טיפשי, כי למות זה כיף. הכדור יפלח להם את הראש והם יסבלו מקסימום 3 דקות..
הכי עדיף להגיד ''ריסוק מוח לערבים''! ''קילוף העור''!)
אם היו שואלים אותי- הייתי הקלפת להם את העור עם מקלף, אח"כ מגררת את הגולגולת. עם פן הייתי שואבת את המוח ואז מרסקת אותו בבלנדר.
אני נשמעת אכזרית? מעולה, הם אכזריים פי מיליון. זה לא נקרא אכזריות, זה נקרא נקמה.
הם בני אדם? נכון. הם בני אדם רוצחים שפלים נוולים, מגיע להם מוות אכזרי, זה מה שמגיע להם. האכזריות עטפת אותם, משתלטת על ה''בנאדם'' שבהם. מי שחושב שמגיע להם לחיות, שמגיע להם להיקרא ''בנאדם'' כניראה לא יודע למה הם מסוגלים לעשות. אנחנו צריכים לקרוא למותם, טיפשי להגיד שהם בני אדם ובגלל זה לא לייחל לכך שימותו.
רעות- את קצת מגזימה, לא כל הערבים רוצחים!!!אנונימי (פותח)
לא כל ערבי הוא רוצח, ערבי סתם ככה ברחוב לא עשה לך כלום ואת לא יכולה לעשות להם מה שבא לך!!
לעניות דעתיאנונימי (פותח)
בס"ד

ואו!

איזה תגובות מדהימות!

בתורה נצתוונו "הבא להורגך השכם להורגו"- נכון ,ברגע שהערבים מהווים איום לחיי, לזכות המינמילת שלי שהיה לי ארץ וכו' וכו' אז זה באמת צודק להרוג את הערבים..

אבל מנגד מתי שהמצרים טבעו בים אמר הקב"ה לעם ישראל "מעשה ידי טובעים בים ואתם אומרים שירה"-משמע הקב"ה לא רוצה שנהרוג סתם אנשים רק בגלל שיש להם את התואר ערבים\גויים וכו'

חשבתי על זה פעם אפילו שממש באסה להם לא מספיק החיסרון הזה להוולד ערבי גם צריכים למות;)
[כאלו תכל'ס אנחנו נולדנו לעם של הקב"ה לעם הכי יקר לנו! איזה כייף זה!!! זה פשוט אושר!!!]

אבל שוב אני לא שמאלנית או משו ואני בעד מוות למרצחים\מחבלים וכו' לא לכול הערבים..
המשך...יהודי מרמ"ג
לא אמר את זה לעמ"י,
אלא למלאכים...
לא כל הערבים רוצחיםרעות ק.
כדאי להתפלל שתהיה פצצת אטום וכולם יושמדו, זה הפיתרון הכי טוב ..
סתם ערבי שחי את חייו- אינני סבורה שצריך להורגו
ערבי שיש סיכוי קל שבקלים שיפגע בנו- לחסל אותו בלי לחשוב פעמיים.
נכון..אנונימי (פותח)
בס"ד

נכון.!

רעות ק.רואים שקוראים לך רעות..:

גם לפי דעתי..

במקום להרוג אותם ולגרום לבלאגן בעולם המזוייף שלנו למה שלא נתפלל שהיה לכול שונאיי ישראל- מוות טבעי.

מוות שהקב"ה יסדר-שלא היה את מי להאשים

למשל רעידת אדמה\צונמי\אוריקן

חסר דרכים לבורא העולם שהוא הכול יכול?!;;)
ברור שמסכימה עם זה..מה השאלה???קראתיך
הם ערבים?הם שונאים אותנו?הם רוצחים אותנו?הם מתים להשמיד אותנו?כן ,כן,כן!
לא צריך ללכת ישר להרג,שיעברו ארץ,להם יש 22 מדינות ולנו יש רק אחת..וגם אותה הם רוצים לקחת לנו...
אם הם לא מסכימים להתעופף אז מה עוד נשאר?להרוג!
אז זה מה שבאמת נשאר לנו........
מסכימה עם קראתיך..מוריה!!
כנ"לתפוזה 1
[חנהלה דווקא היום החלטת לשאול? וואי איך הם עצבנו אותי היום!!]
רעות לא מגזימה אף פעם (כמעט...)מתו"ש

זה היה תגובה לאביגיל...מתו"ש

כןיהודי גאה
רוב מוחלט של  הערבים בארץ ואפילו ערבים שיראלים שונאי יהודים ורוצים להשמיד אותנו
מסכימה עם אוסנת!כיפה אדומה!!!
מוות רק רק לרוצחים! לא לכולם...........כיפה אדומה!!!
ככה..אלישע בן אבויה
בס"ד

א. זה לא משנה. עצם האמירה 'מוות לערבים' מראה שהסיבה היא שהם ערבים. כמו שאם הגמרא אומרת ש'רובא דגנבי ישראל נינהו' ובגלל זה חבורה של גויים היו הולכים וצועקים 'יהודים - לכלא' זה היה די מעצבן..
ב. החתימה שלך מאוד מעניינת. ההשואה בין חורבן ירושלים לגירוש בכלל לא מוגזמת..
באמת לא מוגזם...יהודי מרמ"גאחרונה
כן, כשעם אויב שלנו אנחנו לא עושים הפרדות.

אנשים אתם סתאם מכלילים!!ולאא ענקקי!!מיסטר דום
ווככה כן גם להאמין הערבים שרוצחים אותנו ופוגעיפ בנו הם אנשים והם גם יצירותיו של הקב"ה..... ואין לנו שום זכות לזלזל ביצירה הכי נחותה ופחותה ועכשיו אם נסתכל ונבחים בהתנהגות שלהם תחשבו למה הם מתנהגים ככה בגלל שהם מרגישים מאויימים מתסכלים אנחנו הרוב אנחנו השולטים הם המיעוט אז הם מרגישים שהם צריכים להביע את עצמם והם לא יודעים איך הם מסכניים!! (ולא הרוצחים שזה מעשה נפשע ומתועב!) צריכים להפריד גם יש ערבים טוביחם לא כולם רוצים במוות שלנו נכון אי אפשר לסמוך עליהם בגרוש אבל באמת לפקפק ולתת ספק ביצירה של הקב"ה ?! מי אנחנו בכלל שנפקפק בזה הוא ברא הוא ידע למה סתאם בריאות אין בעולם...לכל אחד יש את המטרה ואת הדרך ואת התוצאה שהוא צריך לעשות ולשנות את העולם....
וכן אתם סתאם נטפלים לערבים כי זה קל כי זה שכבה חלשה וקטנה (והם חלשים יותר מאתנו!! ) למה אתם לא אומרים מוות לרוסים או מוות לצרפתים וכו' הרה גם הם לא יהודים!! בימות המשיח יהיהו עוד גויים בארץ ובעולם במקום שנקבל כל אחד ונאהב כל אחד כי מה זה משנה (קצת!) הרה כולנו אנשים כולנו עם רגשות אותו דבר ואם לא היו מאכילים אותנו מינקות שקרים ושכל צד דפוק ואנחנו גנבו להם את המדינה והפ הורגים אותנו וכו' יכלנו גם להיות שכנים ושכנים טובים!! ואסור סתאם להרוג בנאדם בלי סיבה וכלום א. לא מוסרי (השאלה איך אתה כבר מגדיר את עצמך וזה עניים אחר לגמרי..) ב.תורה...
זהו לילה טוב!! שב"ש...
אני יחזור על מה שכתבתי למעלה..matanyalan
היום אנחנו נמצאים עם הערבים במצב של מלחמה, ולכן הם נמצאים בגדר אויב, והאחריות לבדוק אם זה נכון או לא, היא לא עלינו, לכן ערבי שבא ומוכיח שהוא לא שונא ישראל, והוא מקבל את מרותנו, סבבה. כל השאר עד שלא באו והוכיחו הם בגדר אויב וצריך להרוג אותם, משום "הבא להורגך השקם להורגו"!!!
* ולמיסטר דום, בגלל זה אנחנו מכלילים ובצדק..matanyalan
כל המרחם על אכזירם סופן שיתאכזר על רחמניםיהודי גאה
ממש לא!420mal
זה משפט חלש וחסר שנינות.  כאילו ברור שמוות לערבים, אבל אי אפשר להגיד את זה בדרך יותר פיקנטית? לדוגמא....
ערבי טוב באמת זה ערבי מת
ערבי גבר זה ערבי בקבר
ערבי חמוד זה ערבי על שיפוד
ערבי מיוחד זה ערבי שנכחד
ערבי מיוחד זה ערבי שלא נולד
ערבי מכוער זה כל ערבי שנשאר
ערבי נחמד אין אפילו אחד
ערבי רגיל זה ערבי בגריל
ערבי פיצוץ זה ערבי חמוץ
ערבי חלום זה ערבי בגהנום
ערבי נהדר זה ערבי נעדר
ערבי נשמה זה ערבי באדמה
ערבי סבבה זה ערבי בלי אבא
ערבי מדהים זה ערבי בלי פנים
ערבי מעולה זה ערבי על מתלה
ערבי תותח זה ערבי שירו בו עם אקדח
ערבי שנהרג- זה יום של חג!!

שב"ש לכל בית ישראל..
נחמד קצת קשוח אבל נחמד..מוריה!!
אני מסכים עם האמרה הזאת!יוסיy
ניסינו הכל..התחנפנו נתננו ניסינו עזרנו תמכנו התרפסנו.. עשינו בשבילם הכל...כנראה שרק אם הם ימותו אנחנו ניפטר מהסרטן הזה.
כן!אנונימי (פותח)
ברור!
כן !!!!!!ה...
*"מוות לערבים" ו"מוות לאמריקאים"ה...
הייי!ת-י-ר-ג-ע-!!לא שאני אמריקאית אבל,תירגע.ואחת עם חצאית
למה?אוסנת
מה ההבדל בין הערבים לאמריקאים?

[שלב קדימה -
לא הגיוני ולא נכון להרוג את כל העולם. יש גם לגויים מטרה פה...
ולכן לא צריך להגיד: "מוות לערבים"]
אני התכוונתי לאמריקאים יהודיים,חשבתי שלזה הואואחת עם חצאית
תכוון..כי אני שומעת הרבה פעמים כאלה דברים..מחילה
לאדון מסטר דום הנכבד שדבריו גרמו לי להתפלץ!~~אני~~
שלום רב!
אדון מסטר דום, שלום!
אתה טוען שהערבים הם פרי יצירותים של הקב"ה - בזה אני יכולה להסכים. נכון, ה' ברא אותם.
אצטט את דבריך שדי היממו אותי:
" ואין לנו שום זכות לזלזל ביצירה הכי נחותה ופחותה ועכשיו אם נסתכל ונבחים בהתנהגות שלהם תחשבו למה הם מתנהגים ככה בגלל שהם מרגישים מאויימים מתסכלים אנחנו הרוב אנחנו השולטים הם המיעוט אז הם מרגישים שהם צריכים להביע את עצמם והם לא יודעים איך הם מסכניים!! "

אתה אומר כביכול ש''אין לנו שום זכות לזלזל ביצירה הכי נחותה ותחותה"
הנ"ל זה שטויות במיץ עגבניות ירוקות מטוגנות עם הרבה ויטמינים, אתה יודע?
מישו אמר שהם פחותים? מישו אמר שהם נחותים? מי אמר שאנחנו מזלזלים בהם?
הם רוצחים אותנו, אתה יודע?
הם הורסים את החיים שלנו, משפחות שלמות בקבר. הם רצחו אלפי אנשים מהעם שלך. 
אתה חושב שזה לא מוצדק לשנוא אותם?
אני לא מזלזלת בהם, אני דווקא חושבת שהם מתוחכמים, אתה יודע?
הם חכמים. בחיים לא אמרתי שאני יותר חכמה מהם, בחיים לא אמרתי שהם טיפשים.
אני רק שונאת אותם, שינאה בלתי יתוארת. שנאה טהורה, שנאה מוצדקת מאין כמותה.
הם מתנהגים ככה בגלל שהם מרגישים מאויימים מתסכלים - זה שטויויות איכותיות מאוד, אתה יודע? הם מתנהגים כך יש הם אכזריים, רשעים, רוצים לרצוח ותו לא.אנחנו המאויימים, לא הם. הדיבורים האלו הם דיבורים של טפשות ושל עוכרי ישראל. אין שום הצדקה למעשיהם, רחמים זה הדבר האחרון שאנו צריכים לתת להם.
לכל אחד יש את המטרה ואת הדרך ואת התוצאה שהוא צריך לעשות ולשנות את העולם....
הדיבורים האלו פשוט נותנים להם לגיטימציה, אלו דיבורים אכזריים ואטומים. נכון, ה' הביא אותם לכאן, אך הוא גם ציווה אותנו להתגונן, להילחם, לא לתת להם לרצוח אותנו.
בידיוק כך יכולתי לאמר- אנחנו פרי יצירתו של הקב"ה, אסור לתת להם לרצוח את ךפרי יצירתו של הקב"ה!
חבל מאוד שאנשי שמדברים כך יבינו את מטרותיהן הנוראיות בבירור רק אחרי שירצחו יקירים שלהם. עד אז- הם ימשיכו לדבר דיבורים עוכרי ישראל, שטויות אטומות שמביאות לכך שלא יפסיק להיהרג.
אנחנו צודקים, לנו מותר להיות קיצוניים. לא לאיזה שמאלני שישב בבית ולא עושה כלום למען הארץ.
הדם שלנו נשפך פה, בגלל זה כל הקיצונות. יקירים שלנו נרצחו על לא עוול בכפם, על זה כל השנאה, מבין?
רק תזכר בכל נרצחי הפיגועים והמלחמות, ב10,000 אחים שלך שגורשו מהבית.
זה מוצדק?!?!?! מה אתה מטומטמם?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
מוצדק לגרש אנשים מהבית? מוצדק לרצוח אלפי בני אדם צדיקים?!?!?!
הדיבורים שלך הם של עוכר ישראל, ומצטער, אני לא מתכוונת לפגוע. רק להבהיר שאתה לא צודק. פשוט כך.
ואם לא היו מאכילים אותנו מינקות שקרים ושכל צד דפוק ואנחנו גנבו להם את המדינה והפ הורגים אותנו וכו' יכלנו גם להיות שכנים ושכנים טובים!! ואסור סתאם להרוג בנאדם בלי סיבה וכלום
מזה הכי התפללצתי. תגיד לי אתה נורמלי?!?!?!
ומזר לי שאדם שחי בארץ יותר מ-10 שנים 'מיתמם' ו'לא מבין' למה כל השנאה. אנחנו שונאים אותם כי הם רוצחים, לא נוכל לחיות בשלום. ''עשיו שונא ליעקב''- מבין? ארגון ''בצלם''- מכיר?!
נכון, אסור לנו להרוג בנאדם בלי סיבה, מותר לנו להרוג בנאדם שהרג אנשים מהעם שלנו, מותר לי לשנוא עם שגרמו לכך שאנשים מהמשפחה שלי אכולי תולעים. השנאה שלנו היא מוצדקת. מענין מתי תקלוט את זה.
הייתי מרחיבה יותר , אבל אני חייבת לעוף בי

אני מסכימה עם המשפט הזה.קוגל ירושלמי
עם מה שרעות אמרה^.
אני שונאת כל ערבי.
אני יאמר לכם ת'אמת, למרות שמבחינה הגיונית הם גם פרי יצירתו של הקב"ה,
ולא כולם רוצחים וכו' וכו'.
כי אני לא צבועה.
הם רוצחים.
הם רצחו כמה קרובים שלי.
אבל זה רק תירוץ קטן לשנאה שלי.
הם פשוט דוחים אותי.

מוות לערבים.
אני מסכימה עם רעות,אוסנת
אבל זה לא מונע ממני להתנגד למשפט הנ"ל...

רעות, כתבת יפה.
מזדהה לגמרי עם תגובתה של אוסנת.אנונימי (פותח)
ממש לאדבירוש=]
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך