היי זוכרים אותי?מגן דוד זהב

אני ילדה שב"ה נמצאת יחסית במרכז הכיתה, ונותנת תשומת לב גם לבנות השוליות. לומדת איתי בכיתה ילדה יחסית שולית, שניסיתי להתחבר אליה, כדי לרומם אותה מבחינה חברתית, וכאן התחילה בעיה אחת שהתפצלה לשתי בעיות חמורות:

1. אותה ילדה התחילה לפתח בי תלות, ואני לא יודעת איך להגיב לזה.

2. קצת קשה לי להגיד אבל יש לאותה בת משיכה מינית שונה, סליחה שאני מדברת בלשון חדה, אבל הילדה לסבית לא עלינו, היא נצמדת אלי, נוגעת לי בגוף, בשפתיים, וזה ממש לא נעים לי, אציין שהילדה ברמה דתית מאד גבוהה, והיא לא עושה זאת ח"ו ממקום שזו האפנה כרגע, אלה משום שזוהי המשיכה שלה, והיא אפילו לא יודעת. לא סיפרתי דבר להורים ולמורות שלי, רק למספר חברות, שאמרו לי שלא יפיצו זאת, מצד אחד אני לא רוצה שהמצב ימשיך וח"ו יתדרדר, מצד שני לא נעים לי לפגוע בה. אשמח לתשובה.

תודה רבה,

ולילה טוב

גמאלי יש ילדה כזותי בכיתה 😕טוש
יפה שאת דואגת לה
נראליבהשתלדותנו
שהדבר היחיד שיש לך באמת לעשות זה לערב מישו מבוגר כאלו את המורה, יועצת, הורים... ממש כל הכבוד לך על איך שאת דואגת לה!!
לדעתי תערבי את המורה בנתיים לא את ההורים.ארי מש.

אם צריך אז המורה תעדכן את ההורים ולא את.

גם אני הייתי בסיטואציה כזוחיים תותים
ברמת העיקרון כדאי לך קודם כל לנסות לדבר איתה זה לא כ"כ נעים אבל אחרי זה זה עושה רק טוב אולי לשתף אותה שהמצב הוא לא לטובתה ולכן כדאי שתדעו שתיכן להתייעץ עם המורה/ יועצת לדעתי כן חשוב שתדעו שתיכן.. אפילו תדברי קודם עם המורה/ יועצת ואח"כ תבואו שתיכן אליה.. אם זו לא אופציה כדאי לך להתייעץ עם מורה/דמות כלשהיא שאת יודעת שהיא דמות משמעותית בשבילה לשתף אותה ולבקש ממנה שתסביר בעדינות שהמצב לא תקין... בהצלחה ממש!!
תיקון טעותחיים תותים
התכוונתי לכתוב במקום "שתדעו שתיכן" "שתלכו שתיכן"
שלום לךאבישג השונמיתאחרונה

העובדה שהיא ילדה בעלת מעמד חברתי נמוך ואת, בעלת מעמד גבוה החלטת להיטיב לה מעט גרמה לכך שהיא תפתח תלות כלפיך,  בבחינת "יש לי סוף סוף על מי להישען, לעולם לא אתן למתנה לחמוק מבין אצבעותיי". אך אני חושבת (גם מניסיון אישי) שהיא אינה יודעת כיצד לפרש את אהבתה העקומה והעצומה אלייך ולכן מביאה אותה לידי ביטוי באקטים גופניים.

למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.אחרונה
יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה
taken בדרייב מי יכול לשלוח ליyonatan123
סרטים בדרייב לפרטי מי יכול לשלוח דחוףףףףףףףףyonatan123אחרונה

אני חייב להרגע קצת מהמתח מי יכול לעזור ולשלוח קישורים בדרייב לאחד או כולם מהנ"ל יבורך:

ג'ייסון בורן (סדרת סרטים)

חטופה

אינדיאנה ג'ונס

ג'יימס בונד

מת לחיות

רמבו

שליחות קטלנית

משימה בלתי אפשרית

למלא את החלל-הסרטיעלי 1731

למישהו יש את הסרט בדרייב לשלוח לי?

תוד!

לקראת פורים הבעל"טהולך דרכים

לקראת פורים לקחנו כמה אגדות עם קלאסיות וגיירנו אותם לגירסה ביינישית-קומית,
מוזמנים להנות
https://a7.org/?file=20260224123426.pdf

שכוייעח עצום. עבודה חשובה מאדההרהמורניקאחרונה

ונצרכת לכלל ישראל

(ובוודאי שלפרט ישראל)

אםההרהמורניק

אם יש לך היילקס או דאצ'יה זה יפה אבל אתה לא יכול לשבת פה איתנו לקפה.

בניין זה עבודה לרציניים זה לא תחביב אולי תתחיל לבנות איזה מגדל בתל אביב.

#יש לי סילברדו#

אני שוב לא חדשההרהמורניק

אבל מה הסיפור???????????????????????????????????????

למה אין פה כלום?????????????????????????????????????????????????

כי אף אחד לא יוזם ומפעיל את הפורום (גם אתה ככה…)Gini
כי אף אחד לא יוזם ומפעיל את הפורוםGiniאחרונה
יש כאלה שערים עכשיו?אהבה 18
כלומר?הרשפון הנודדאחרונה

אולי יעניין אותך