איפכא מסתברא. למה טוב שכחול לבן תהיה הכי גדולה.נאור97
אני שומע אנשים מה"עמך" ואנשי תקשורת, כולל ימנים מאוד, וכמעט כולם מגינים על הליכוד, ומתעלמים ממשהו חשוב.

שרון גל, ריקלין, שפטל, כולם תוקפים את כחול לבן ומדבררים את ביבי, מבלי להתייחס לזה שברור שאחרי הבחירות ביבי ילך שמאלה, עם תוכנית טראמפ.
ואפילו עכשיו, כולם מתעלמים מהרפיסות מול החמאס, מה שלא היו עוברים עליו בשתיקה בזמנים רגילים.

לדעתי ברור שאחרי הבחירות, כשתוטל עליו הרכבת הקואליציה (כנראה), ביבי לא יסתכל אפילו על איחוד מפלגות הימין והימין החדש.
זה מה שבאמת חסר לו כשהוא מותקף ע"י התקשורת, להקים קואליציה עם ה"כהניסטים" ולוחמי בג"ץ ותוכנית טראמפ.
זה יהיה המסמר האחרון בארון הקבורה התקשורתי והמשפטי שנגדו. במצב כזה הלחץ על היועמש יהיה כ"כ גדול שברור שהוא יגיש כתב אישום.

ביבי יפנה מיד לכחול לבן. והם מצידם, למרות שאמרו שלא ישבו איתו בהתחלה, יסכימו. הם יצדיקו את זה בכך שהם רוצים שתוכנית טראמפ תתקבל, ובקואליציה ימנית ביבי לא יוכל לקבל אותה.

ביבי ינקה ככה את עצמו מהמשפטים נגדו. הרי למי יהיה אכפת מהם, סופסוף מדינה פלסטינית!
כמו שעשה שרון עם תוכנית ההתנתקות. רק שפה ביבי יגיד שזו תוכנית טובה שלא מסכנת אותנו, שטראמפ אוהב ישראל וכו'.

מעניין יהיה לראות אז איך היוצרות יתהפכו. כחול לבן והשמאל יגידו על החקירות שזה סתם, בקטנה, כאילו שכחו ששבועיים לפני ביבי היה בעיניהם גרוע יותר ממדורו נשיא ונצואלה.
ואילו איחוד המפלגות והימין החדש יגידו להיפך, ביבי מושחת ואסור שאדם כזה ייצג אותנו, כאילו שכחו את מה שאמרו שבועיים לפני- לא שולחים ראש ממשלה הביתה על חמגשיות, אולי נעביר את החוק הצרפתי.

מעניין יהיה לשמוע אז את נתיני הקיסר. מה תגיד מירי רגב שאומרת על גנץ שהוא שמאל, מה יגיד ארדן שאמר שקודם הליכוד יקח את השותפות הטבעיות שלו ורק אח"כ את כחול לבן. והכי חשוב, מה יעשו אדלשטיין, אלקין וחוטובלי, שגרירנו בליכוד.

אני שומע ברדיו איך עדיין הרבה אנשים מערי הדרום מהללים את ביבי. שמעתי אחד אומר "נכון שיש בעיות עם עזה, אבל רק ביבי. הוא יציל אותנו. עזבו אותכם מבנט".
איך הם עוד לא ביקשו להחליף את הסירנה של האזעקות באיזה מארש מלכותי שיולחן לכבוד הקיסר?
בנט צירף את אלונה ברקת, יקירת הדרום, כדי להביא אותם, והם בשלהם.
מה עובר עליהם? שבועיים לפני הבחירות אזעקות ועדיין הם לא תופסים שלא ביבי יציל אותם? אולי ביבי או שרה בכלל הטילו כליהם קללת אימפריוס.

יש רק דרך אחת לדעתי שנותנת סיכוי שאיחוד מפלגות הימין והימין החדש יהיו בקואליציה. אם כחול לבן יקבלו כמה מנדטים יותר מביבי (וגוש הימין עדיין יהיה גדול יותר).
במקרה כזה, יש סיכוי טוב שכחול לבן לא יסכימו להתקפל ולשבת תחת ביבי, מתוך תקווה שעוד מעט כתב אישום והוא יעזוב.
איך כחול לבן יקבלו כמה מנדטים יותר? אולי הם יצליחו בקמפיין המתוכנן שלהם נגד העבודה ומר"ץ. או שאולי כמה אנשים מהימין יתפכחו ויעברו מביבי לסמוטריץ או בנט.

ואולי יש אפשרות נוספת לממשלת ימין. קצת הזויה.
גדעון סער יעשה פוטש לביבי, וכל החכים של הליכוד יצטרפו אליו. מה שקשה לי להאמין כשיש שם את ישראל כץ ומירי רגב.
היעד המבוקש- חיסול המפלגות הקטנותאיתן גיל

התיקו הפוליטי היחסי בין ימין ושמאל ימשך עוד הרבה שנים עם יתרון קל לימין, מה שאומר שמפלגות הימין הקטנות ימשיכו להיות המנצחות בפועל, ולא פרופורציונלית לכוחן האלקטורלי. 

בכנסת היוצאת, בנט ושקד בראש מפלגה חד ספרתית סחטו שני תיקים מרכזיים, חינוך ומשפטים, ולא נחה דעתם ויצאו בחזית נגד ליברמן, אפסנאי בעברו הצבאי, שהחזיק בתיק הבטחון בגלל חמישה מנדטים קריטיים שעמדו לרשות מפלגתו. 

כל הסקרים צופים לבנט ושקד בין 5 ל- 6 מנדטים בתוצאות האמת, מה שלא מרסן אותם לדרוש את תיק הבטחון הנחשק לבנט. מנגד ליברמן מעלה דרישות שאין סיכוי שליצמן יוכל לחיות איתן.

הקרקס הזה חייב להפסק, והוא יפסק אם תוצאות האמת יראו שאין מפלגה שהיא לשון מאזניים. לפי הסקרים זה לא יקרה בבחירות הקרובות, נהפוך הוא- זה יתעצם. 

בגלל היתרון המספרי הנחזה ללפיד וגנץ, סביר להניח שהמפלגות הקטנות יפתחו במכרז, לא בלי להכתיב לשני הצדדים מחירי פתיחה שערורייתים והזויים. לכן, ובסבירות גבוהה, בתום כמה ימי קשקושי סרק יפגשו שתי המובילות ויחלקו ביניהן את העוגה השלטונית. מנגד, המפלגות הקטנות ידחקו לאופוזיציה, ושם יקברו קבורת חמור.       

למי שלא יודע מה זה קללת אימפריוס זההולך בטל

אחרי שהטלת עליו את הקללה הוא עושה מה שאתה רוצה 

(הארי פוטר)הבעטליר החמישי

קראת הארי פוטר?הולך בטל

זה כזה מפתיע?הבעטליר החמישי

לא חושב...הבעטליר החמישי

אני חושב שכל הפטפטת של מי ישב עם מי לא נכונה, ואחרי הבחירות כולם רוצים לשבת ולקבל תיקים. לכן אין ספק שביבי ירצה לשבת עם גנץ ושגנץ ירצה לשבת עם ביבי. כולם יודעים את זה וכולם מדברים על זה.
אבל מה? יש 3 סיבות בגינם ביבי יאלץ להרכיב ממשלה בלי גנץ.

א. הבטחות העבר והמתקפות ההדדיות. למרות שביבי יודע ואוהב לשחק בציונות הדתית, אם הוא לא יתן לסמוטריץ' שום דבר הוא בהחלט כורת את הענף עליו הוא ישב. 

ב. אוהדיו של גנץ לא יתנו לו לשבת עם ביבי ואוהדיו של ביבי לא יתנו לא לשבת עם גנץ. זכורני שב2015 שמעתי את נאום הניצחון של ביבי ברדיו, את רמיזותיו לממשלת אחדות, ואת קריאות הביניים שנגדו. אותו דבר גם מהצד השני.

ג. חוצמזה שאם תהיה קואליציית ימין-חרדים יש לו סיכוי לא קטן להעביר את החוק הצרפתי, וכנ"ל..

מקווה שאתהנאור97
תהיה זה שצודק ולא אני..

דרך אגב, לפי מה שהבנתי א"א להחיל את החוק הצרפתי למפרע. זה לא נכון?
איני יודעהבעטליר החמישי

אבל אם כולם מדברים על זה כנראה זה כן יכול לעזור לו..

דווקא לי לא כ"כ יצאנאור97
לשמוע שמדברים על זה.
גיגלתי עכשיו ואפשרי להחיל את החוק רטרואקטיבית, אבל בנט דווקא מתנגד, לעומת סמוטריץ'נו שממש תומך
תסריט משמעותי מאודבא לי בירה

לא ליכוד ולא כחול לבןאעלהבתמר
עבר עריכה על ידי אעלהבתמר בתאריך כ"ז באדר ב תשע"ט 04:38
לדעתי המפלגה הכי ראויה לשלטון היא מפלגת העבודה.
יש לה מנהיג שהוכיח שהוא מוכשר, לא תאב שלטון ולא נוהג טקטיקה מלוכלכת.
למפלגה יש נבחרת מצויינת, מאוזנת שלדעתי למדה לקח מטראומת הסכמי אוסלו.
למפלגה יש עקרונות סוציליסטים, מצע ברור ומוסדות ארגוניים.
למפלגה יש הסטוריה מפוארת של שילוב הדוק עם הציונות הדתית ( אפילו הגשש הוציא שיר על זה ״מי יכול להקים ממשלה בלי המפדל, שיקום״).
אתם בציונות הדתית חייבים ״בהכרת הטוב והמטיב״ למפלגת העבודה ששתפה פעולה פוריה אתכם מקום המדינה, שבהנהגתה שוחררו יהודה ושומרון וירושלים, ושבחזון מנהיגיה יגאל אלון וישראל גלילי הוקמה ההתישבות ביהודה ושומרון לתפארת מדינת ישראל.
חבל שהקהל שקורא בפורום זה רובו ככולו סקפטי, חסר אמונה, ציני ובוטח במשענת קנה רצוץ שאכזבה לפחות בנושא יהודה ושומרון סיני וחבל גוש קטיף במשך שלטונה.
המנהיגות הצעירה של הציונות הדתית אולי לא מודעת במקרה הטוב או מעדיפה להתעלם במקרה הרע מין העובדות ההיסטוריות שהזכרתי.
לפי התחזית במאמרך, תחזית ריאלית למדי, הציונות הדתית הולכת להתאכזב שוב בגדול.
הבכי והתפילה של נערות הציונות הדתית בבית הכנסת בזמן הפינוי מגוש קטיף , שדוברר בהצלחה על ידי אחת מבכירות מפלגת השלטון,יכול לחזור שנית.
ראו הוזהרתם.
אתה חסר כל קשר למציאותהסטורי
במחילה, להגיד על אבי גבאי שהוא לא נוהג בדרכים מלוכלכות, אחרי הבזיון הפומבי שהוא גרם לציפי לבני, זה פשוט להתעלם מהמציאות ולראות אותה בצורה סלקטיבית לגמרי.

מלבד זאת (כמעט כמו בני גנץ) הוא חסר נסיון פוליטי. ישב בממשלה חודשים ספורים בלבד, לא התנסה בכנסת, בוועדות, בעשיה ציבורית במערכת המדינית.

הדבר הכי מגוכך, זה להצביע בגלל הכרת הטוב לאנשים שהמנהיגות הנוכחית של המפלגה, שכחה לגמרי מהם וממשנתם. את הדמעות של אלפי הרוגי הסכמי אוסלו - הביאה עלינו מפלגת העבודה. גם ההתנתקות, היתה רק השלמה של המעשה הנפשע של הסכמי אוסלו.
לאנשים עם אגו קשה לשנות את הדיעה.אעלהבתמר
לא הגיוני שבמשך עשרות שנים תצביעו אותו דבר בנימוק שזה הרע במעוטו. אין לכם מושג לגבי האלטרנטיבה. לגבי ליבני אתה בטח חושב שהיא אבדה לפוליטיקה הישראלית.
אתך התשובה הסטנדרטית:
נחיה ונראה- אני מקווה שאתבדה. (זה יכול להיות שיר יפה).
אולי תתייחס עניינית?!הסטורי
אני לא מצביע לרע, אני מצביע למי שלהבנתי יקדם הכי טוב את עם ישראל לכיוון יעדו - ממלכת כהנים וגוי קדוש בכל הארץ.

כרגע זה איחוד מפלגות הימין.

לא הגיוני להצביע למפלגה גרועה לפי הצהרותיה, תוכניותיה ומעשיה בכל השנים האחרונות, רק בגלל נוסטלגיה לאנשים שכבר מזמן אינם עמנו.
אמרתי לך כבר. העתיד יוכיח והלוואי ואתבדה. שנינו רוצים רק טובאעלהבתמר
למה טוב?ה-מיוחד

אולי ככה נתניהו יפרוש. כי עם כל הכבוד לפועלו הרב ויחסי החוץ של מדינת ישראל יש כאן הרבה דברים שצריך לרענן. נתניהו דוגל בשיטה של לא להתערב ולא להזיק אבל גם לא להועיל, לתת לדברים לזרום ולא לשנות כלום. המדינה תקרוס? נגיד שכן. אבל מה שבטוח הוא לא יכול להישאר לנצח אז מה יקרה אז?

כל עוד ביבי לא יפתור את בעיותיו המשפטיות הוא לא יפרוש.אעלהבתמר
סמוטריץ הולך לעזור לו אבל אני בספק אם ביבי מעונין בו כחבר בממשלתו. ואז רוב חברי הפורום הזה שתומכים באיחוד הימין ימצאו את עצמם מכסימום ככינור שני בממשלת ליכוד כחול לבן ומינימום במדבר הפוליטי.
אגב שמעתי היום בראיון את הרב פירון הוא עוד הוכחה חייה לאמרה ״הטובים עוזבים״.
אז עוד 5 שנים הוא יפרושה-מיוחד

כנראה שהמצב הקיים בשבילך בארץ הוא מעולה ולכן...אעלהבתמר
אפשר לחכות. אתה לא מאלה שחושבים שזה הרע במעוטו והשאר פשוט יותר גרועים.
אשריך.
אבל למה אתה לא רוצה לקנות רכב?ה-מיוחד

מה הקשר? גם התשובה שלך לא קשורה

אני אגיד לך מה הקשראעלהבתמר
כאשר המפדל היתה ממוקדת בישוב הארץ עוד לפני 67 כמו כפר הרוא״ה, מקום מקסים שהיה לי זכות לבלות שם בסופי שבוע במגורי בארץ,והפצת תורתו של הרב קוק הם הרגישו מאוד נוח לשבת עם מפלגות שמאל כמו מפ״ם באותה ממשלה.
כיום הציונות הדתית מתמקדת רק בקונספציה של ״רק לא שמאל״ מאשימה כל פוליטיקאי שהוא לא ימין ״במחדלי הסכם אוסלו״ וכך מנציחה שלטון של מפלגה מופקרת שאפילו לא מישמת קמצוץ ממדיניות ימין וגונבת את דעת ההמונים.
בנוסף לכך משתמשת בציונות הדתית ככינור שני בהרכבת הממשלה.
לי אין ספק שהממשלה הנוכחית מופקרת מיסודה ולא מצדיקה את קיומה בגלל חשש ממפלגות אחרות שאותם אתם משמיצים על לא עוול בכפם.
גם מפ"ם של אז היתה ממוקדת בישוב הארץהסטורי
קיבוצים קמו, האחזויות נח"ל בגבולות ועוד. היום יורשיהם עסוקים במר"ץ (תאתי משמע) בהחרבת הארץ.
אל תגזים. זה שנאת חינם כפשוטו.אעלהבתמר
אגב אם הממשלות האחרונות לא היו ממשלות נהנתניות אז היו משאירים את מפעל האחזויות הנחל ואז המושג נוער הגבעות לא היה קיים והאנרגיות של הנוער הזה היו מופנות לצד החיובי ולא לצד השלילי. זה עוד דוגמא של של הפקרות שמעדיפה נהנתנות על השקעה ציונית אמיתית.
נו, נסחפת לגמריהסטורי
גם עזיבת הציוניות אצל השמאל, היא באשמת נתניהו?!
בפרוש לא!!!!אעלהבתמר
עבר עריכה על ידי אעלהבתמר בתאריך כ"ח באדר ב תשע"ט 09:03
1. אין מונופול על הציונות לא לימין ולא לשמאל. מי שבעד משא ומתן זה לא אומר שהוא ציוני פחות מזה שבעד ארץ ישראל השלמה.אז הקביעה הגורפת שהשמאל עזב את הציונות אין לה שום בסיס והיא לדעתי מונעת משנאה עוורת
2. פעם סדר העדיפויות היה שונה מבחינה תקציבית. לתקצב האחזויות נחל זה דבר יקר וכנראה לא היה מספיק תקציב לזה אולי בגלל שהתקציב לפנסיה לאנשי קבע גדל דרמטית.
מה שנשאר מהנחל הוא חטיבת הנחל וזהו. עוד חטיבה לוחמת.
המושג נוער חלוצי לוחם עבר מן העולם.
מי שבעד משא ומתןהבעטליר החמישי

הוא במקרה הטוב לא חכם

אולי? אבל גם על החוכמה אין מונופול.אעלהבתמר
1. אברהם אבינו שקבל הבטחה מפי עליון ״לזרעך אתן״ לא עשה משא ומתן עם לוט אחינו?
2. יצחק אבינו שקבל הבטחה מפי עליון ״לזרעך אתן״ לא עשה משא ומתן עם אבימלך ופיכול שר צבאו?
מעשה אבות סימן לבנים.
אין בעיה לעשות משא ומתןהבעטליר החמישי

כמו שהזכרתי בשרשור אחר את דעת הגר"ע יוסף בעניין.

יש בעיה לעשות משא ומתן אחרי שאותו אדם שאתה נושא ונותן איתו יורה עליך טילים, עפיפונים ובלונים, חופר מנהרות וחוטף שבויים.

יש פה קל וחומר.אעלהבתמר
השם בקולו נתן את ארץ ישראל לאבות והם מצאו לנכון לעשות משא ומתן. אפילו לאחר מעשה השם הבהיר לעם ישראל שלא על פי מעשיהם הם זוכים לקרבתו אלה רק בזכות האבות אברהם יצחק ויעקב.
כל שכן שנעשהמשא ומתן שנעשה עם אויבנו.
אגב בגין לא עשה משא ומתן? ביבי לא עושה משא ומתן?
בכל מקרה הטענה שמשא ומתן זה לא חכם לא נראית לי.
לא הבנתי את הקל וחומרהבעטליר החמישי

למה האויב הערבי שעשה אינתיפאדה עדיף על לוט ואבימלך?

אגב גם על בגין וביבי יש לי לא מעט קושיות. ובכל זאת:

שים לב שהבאת דוגמאות שהימין עשה משא ומתן. אנא השווה אותם לנסיגות שעשה השמאל.

התקציב להאחזויות הפסיק, אחרי שצעירי הקיבוציםהסטורי
במקרה הטוב הלכו לתל אביב, אם לא ירדו מהארץ.
(ואגב, הפנסיות התקציביות, זו עוד שארית משנות מפא"י העליזות)
הטלת רפש כרגיל.אעלהבתמר
אגב הדבר הכי צודק זה פנסיה תקציבית. פנסיה צוברת זה לא פנסיה זה מקום עבודה למנהלי השקעות שמקפידים לא למקסם את ערך ההשקעה, זה מצב שהופך את כספי הפנסיה מחסכון להשקעה (הבדל תהומי) .בזה אני דווקא מבין.
אז מה אתה רוצה? שבעים שנה אנשים עבדוהסטורי
עכשיו צריך לתת להם את הפנסיה, שלדעתך היא צודקת, מאיזה שהוא מקום...

והטלת רפש, חסרת כל ביסוס, זה להאשים את נתניהו, בנפילה האידיאולוגית של השומר הצעיר, אולי הוא אשם גם בשואה?
אני לא האשמתי את נתניהו במה שאתה אומר.אעלהבתמראחרונה
את הפנסיה לא צריך לתת לאנשים מתחת לגיל 55 בגלל שהם צברו 30 שנות עבודה. גיל פנסיה הוא 67.
זה בונה על מקרה מאוד ספיצפי, וגם בו זה לא מוכרח..אדם כל שהוא

לעומת זאת, בכמה מקרים אחרים, התוצאה של חיזוק גנץ תהיה מזיקה מאוד.

1. זה עלול ליצור את האפשרות של גנץ והליכוד להקים קואליציה בלי מפלגות הימין והחרדים. 

2. זה עלול לחסום את האפשרות של גוש הימין להקים לבד קואליציה.

3. זה יחזק את כח המיקוח של גנץ, ויחליש את כח המיקוח של מפלגות הימין.

בשום פנים אסור לחזק את כחול לבן.אעלהבתמר
עדיף כבר ליכוד.
אני מתפלל כשבגד כל הציפיות מפלגת העבודה תנצח.
למזלך בסקר האחרון שראיתי הם עלוהבעטליר החמישי

אבל עדיין רחוקים מאד מלהיות מפלגת שלטון.

אז מה, הצלחנו להמאיס עליך את כחול לבן?

אף פעם לא אהבתי מפלגות סביב אנשים.אעלהבתמר
זאת רעה חולה ביותר. בגלל זה מאסתי בליכוד. עם כל הכבוד למרכז הליכוד המפלגה היא ביבי וביבי הוא המפלגה. ומאחורי ביבי יש את שרה ויאיר. ההבדל הוא שהליכוד עבר תהליך ואילו שאר מפלגות האווירה נוצרו מראש סביב אישיות זו או אחרת.
מפלגת העבודה היא המפלגה הגדולה היחידה שלא עושה פולחן אישיות למנהיגיה וכך צריך להיות.
קהילת חסידות לעלוב עוברת לעמנואל- ערוץ 7איתן גיל

נכון לעכשו, ולפני המעבר, 39 אחוז מכלל תושבי יו"ש הם חרדים, מול 31 אחוז סרוגים. @הסטורי 

סמוטריץ' בתגובה: ההשתלטות החרדית על יהודה ושומרון תאוזן בעוד שתי אנטנות לתפארת מדינת ישראל.

לעלוב בתגובה לתגובה: את הכנסת הבאה אתה תראה בסקרים של פילבר.

יהודה ושומרון שייכת רקרקאני

לסרוגים?

ככה מספרים לנו הסרוגיםאיתן גיל

שלקחו מונופול על יהודה ושומרון... הריצו לכנסת את התחיה וקיבלנו את אוסלו.

ואחרים שמיישבים את הארץ עקב בצד אגודל לא עושים קוקוריקו ושורפים מנדטים לימין.

ההשתלטות החרדיתoo

😂

התיישבות חרדית במקומות זולים ולא מבוקשים

יו"ש

ערד

עפולה

אופקים

ירוחם

רכסים

ועוד

זה לא מעניין אותם יו"ש או לא

אולי מתוך שלא לשמה יבוא לשמה...נקדימון
לדעתי גם קריית שמונה תהיה עם שכונה חרדית בסוףמשה

פחות או יותר מאותן סיבות.

לא בשנים הקרובותoo
גם חרדים לא רוצים לגור בעיר עם פוטנציאל גבוה להיות מטווחת
תלוי באיזה מחירמשה
למה שלא יקרה שם מה שקרה בערד שגור קנו 2 דירות בשבוע?
כי ערד לא יושבת על הגבולoo

והגבול הוא לא מקום מוגן

לפחות לא בשנים הקרובות

ואולי אף פעם לא

יש מספיק מקומות נידחים בארץ

מוגנים יותר

וגם מרחיבים אותם בהתאם

(ראיתי שבונים עוד שכונה ענקית בבית שמש

רמה מספר לא יודעת מה)

מה המסר? לא הבנתינקדימון

איפה מפוזרים אותם 39 אחוז חרדים וכמה הם רלוונטיים למאבק על הארץ,

ואיפה מפוזרים אותם 31 אחוז סרוגים וכמה הם רלוונטיים למאבק על הארץ,

ואיפה מפוזרים יתר האזרחים וכמה הם רלוונטיים למאבק על הארץ?

תוציא את ביתר עילית, איפה תמצא חרדים ביו"ש? קבוצה קטנה בעמנואל של 6200 תושבים (1.24% מכלל האזרחים ביו"ש), וקבוצה זעירה במיוחד בחוות של חרדים ציוניים נדירים?

ומאיפה האחוזים בכל מקרה?

שכחת אתoo

מודיעין עילית

ויש יישובים

תל ציון

מעלה עמוס

מיצד

מתתיהו

חלק מגבעת זאב

ועוד

אם חלילה תתרחש התנתקות באיו"שshaulreznik
די ברור שהחרדים יעמדו בתור כדי לקבל כסף ולעזוב בשקט.
בהתנתקותרקאני

בגוש קטיף

תושבים רבים מאוד פעלו ככה

והם לא היו חרדים

ואיזו תועלת הפיק מי שלא פעל ככה?oo
אם כולםרקאני

היו מתנגדים

אולי היה ניתן לעצור את זה

אם התושבים בעצמם מוכנים להתפנות

אין איך לעזור להם
וחבל

אםoo

אבל זה לא קרה

אז אלה שנשארו גם אכלו את הדג המסריח וגם גורשו

כי נבחרה שיטת ההתנגדות בלתי יעילהshaulreznik
תאר לעצמך אם היו פועלים כמו הבדואים ודי למבין.
יש דוגמאות יותר טובותרקאני

מהבדואים

תראו איך הגבעות פורחות

מעוז אסתר למשל

פינו אותם עשרות פעמים

והיום יש שם לפחות 40 מבנים

גירוש, לא "התנתקות". היה גירוש.נקדימון
טוב מאוד שקהילה חסידית עוברת לעמנואלהסטוריאחרונה
עמנואל היא עיר חרדית עם הרבה מורכבות. קהילה שהיא מצד אחד חרדית באמת ומצד שני יציבה - יכולה לחזק אותה מאוד.

מעבר לזה כל מה שגבבת בשורות הבאות - כבר הפכת לפרודיה של עצמך. אין לי מושג למה תייגת אותי בשביל לקשקש על אנטנות. לא פתחת שרשור על חנוכת שאנור, לא על הנחת אבן פינה לאריאל-מערב, לא על ההחלטה להקים ישובים חדשים בבקעה  ועל החוות שכבר התחילו לעלות, בתמיכת המנהל האזרחי, ממש על הירדן מעבר לגדר המערכת, בשטח ששלושים שנה היה מופקר.

ההערכות שלך על תוצאות הבחירות - שוות בדיוק כמו להתקע על האנטנות (תרתי משמע) תוך התעלמות מכל העשיה המטורפת בהתיישבות.

אשרי הרבנים הראשיים והרבנות - ראשונים לציון להעמדתהסטורי
בג"ץ במקומו!

הרבנות הראשית הרימה את נס המרד נגד בית המשפט - סרוגים הרבנות הראשית פתחה במרד נגד בית המשפט ואז התקפלה - סרוגים

כן. זה שהבת שלו לסבית זה בגלל הרמה הדתית שלוקפיץ
כי חסרים רבנים שתסכים איתם שהילדים שלהם עושים משהו אחר
שמאל אמיתי הוא נגד הכנסת נשים למעגל הלחימהhamedinai

אם השמאל הוא אכן הומניסטי ופציפיסטי, עליו להוביל את המאבק נגד הכנסת נשים ליחידות לוחמות. זהו לא עניין של שוויון, אלא של אחריות על העתיד:

* ​לשבור את שרשרת הטראומה: הנשים הן אלו שמגדלות את הדור הבא. כדי לבנות חברה בריאה, אנחנו זקוקים למחצית מהאוכלוסייה שתהיה נקייה מסבל, מאכזריות ומטראומת המלחמה. אסור שהדור הבא יונק את חוויות שדה הקרב דרך החלב של אמו.

* ​ייחודיות היצירה מול ההרס: תפקיד האישה ביצירת חיים וגידולם הוא הערך הנעלה ביותר. כשדוחפים נשים לקרב, השמאל למעשה מקדש את הדרגות הצבאיות ואת האלימות כסמל הסטטוס המכובד ביותר, במקום להוקיר את היכולת להעניק חיים.

* ​סטנדרט הומניסטי בינלאומי: במקום "להתקדם" בהכנסת נשים ללחימה, עלינו להוביל הסכמה הדדית בין עמים: נשים וילדים נשארים מחוץ למעגל האש. אם אפילו האויב אינו דוחף את נשותיו לחזית, מדוע שדווקא השמאל ה"נאור" יתנדב לעשות זאת ראשון?

​בשורה התחתונה:

שוויון אמיתי הוא לא הזכות להרוג ולהיהרג. אם אתם באמת מקדשים את החיים ואת השלום – תשמרו על הנשים רחוקות מהמקום שבו מחוררים בני אדם. תנו למחצית מהאנושות להישאר חוף המבטחים של השפיות והחמלה.

הדבר נכון גם בהקשר לתלמידי ישיבה ורבניםhamedinaiאחרונה
במידה מסוימת (מנקודת מבט שמאלנית טהורה), הדבר נכון גם בהקשר לתלמידי ישיבה ורבנים.

רצוי שאלו המיועדים להיות רבנים ומורי הוראה לציבור יהיו פטורים משירות צבאי וממעורבות במלחמות. כמו כן, יש לדרוש מהאויב לחדול מפעולות ג'יהאד. מלחמה אינה קדושה; לעיתים היא הכרחית, אך אינה קדושה.

בקפלן מתאחדים, ובימין מפטירין כשלג דאשתקדאיתן גיל

רשימות ימין חדשות ישנות שנחושות למכור את נשמתן לשטן:

פייגלין.

מעוז.

וינטר.

שימחי.

וסמוטריץ' שמתנדנד בסקרים סביב 3 אחוזים.

מי ביקש זאת מידכם רמוס חצרי

יש עוד המון זמןברגוע

בנט מיהר להתאחד כדי לקבע את עצמו בתור המועמד של המרכז שמאל

^^^^הסטורי
להתאחד כרגע זה רק לאבד מומנטום.

אגב, גם מי שמכריז כעת על איחוד - יכול עוד להתפרק ולהתאחד עשר פעמים. זכור מקרה הנדל ושקד בבחירות הקודמות...

מפחיד אותי שכל המילואימניקים המיואשים מהצ"דקעלעברימבאר
יחברו לבנט ולפיד בלית ברירה. כי יצליכו לפתות מילואמניק עייף שכבר טחן שנתיים מילואים ולא ראה את הבית, שלפיד ובנט יביא לו את הישועה.

יש מצב שיש פה מזימה של השמאל הקיצוני להאריך את המלחמה בעזה ולא לסיים אותה בנצחון מוחץ, כדי להתיש את המילואימניקים

איך השמאל יכול להאריך את המלחמה?ברגוע
לדחוף לא להכריע את עזה ולבנוןקעלעברימבאר
...ברגוע
לדחוף לאי הכרעה/הפסקת אש דווקא מוביל בטווח הקצר לפחות ימי מילואים
השמאל הקיצוני לא באמת רוצה שנצא מעזה, הואקעלעברימבאראחרונה
רוצה שלא נכריע ונעשה עוד סבב ועוד, הכל כדי להתיש את המילואימניקים, ולמנוע לפי הזיותיהם מדינת הלכה ביביסטית
לעשות הסכם מצוין עם/ל לבנוןשלג דאשתקד

בזה לפיד מצוין.

גם עם בנט הוא עשה הסכם מצוין.

עם כזה חוש משא ומתן, חבל שהוא לא עשה את הסכם ריבנטרופ-מולוטוב.

מה?ברגוע

לפיד עשה הסכם עם לבנון כדי להאריך את המלחמה עכשיו?

התכוונתי שהוא יעשה הסכם עם לבנוןשלג דאשתקד

הסכם מולצח כמו ההסכם הקודם עם לבנון.

וזה יסדר את המפה מחדש. מה שנקרא "מזרח תיכון חדש" 🤣

הנדל ושקד- חיבור כלאיים ולא הופתעתי שהתפרק מידאיתן גיל

הנדל איש השנאה שהדליף מלשכת נתניהו, ונזרק לכל הרוחות. הוא גם ימין וגם שמאל וגם דתל"ש וגם קפלן וגם שונא ערבים.

שקד, לעומתו, אינה שמאל. היא קשרה את גורלה בגורלו של הנוכל, והלכה איתו באש ובמים, עד שביום בהיר מבחינתו, ויום חשוך מבחינתה, בהיותה בביקור במרוקו הוא שלח לה גט דיגיטלי. היתה מתה להשתלב בליכוד, אבל לא היה ולא יהיה בגלל וטו של לוין.

אני מרחם עליה. רגע, בעצם הפוך. 

הנדל ושקד- שני אופרטוניסטים שדוחים זה את זה.  

הסתיימה פרשת בגדי הראשון לציון החדשיםפ.א.

זה בדיוק מה שהוא חיפש- הכרהנוגע, לא נוגע

מצחיק שזה מה שמפריע להם

הבנאדם טוען שהוא המשיח..

👍פ.א.אחרונה
זה מכעיס אותי כל פעם מחדשמשה

"רחפן נפץ התפוצץ על באגר שפועל בשכירות מערכת הביטחון בדרום לבנון, כתוצאה מכך נהרג מפעיל באגר אזרחי, משפחתו עודכנה בפרטים, ללא נפגעים נוספים באירוע."

מה כואב לדו"צ לפרסם עליו כמו כל חלל אחר שנפל בקרב? אז מה אם הוא עובד קבלן של צה"ל. (וכן אני יודע שלא מגיע לו גמלה של חלל צה"ל אלא של נפגע פעולות איבה, כן, זה לא קשור).

זה לא הניסוח הרגיל?קפיץ
לעובדי קבלן?משה
להרוגים שעדיין אסור לפרסם מי הםקפיץ
דוצ לא מודיע על נפגעים שלא אישרו לפרסם שמותמשה
מאיפה ההודעה? לא ראיתי בשום מקוםברגוע
ונראה שדו"צ כן פרסם הודעהקפיץאחרונה

עובד בחברה קבלנית שמבצעת עבודות הנדסיות מטעם משרד הביטחון, נהרג מוק | ערוץ 7

רק כמה שעות אחרי שלך, יש סיכוי שחיכו ל-22 או משהו כזה

הידעת? ירושלים היא למעשה "עוטף יו"ש כפול שלוש".hamedinai
​הבירה שלנו מוקפת ביהודה ושומרון משלושה כיוונים. מדובר במצב אסטרטגי קריטי בהרבה מעוטף עזה – לא רק בגלל הקרבה, אלא כי זה קורה בלב המדינה, בבירת ישראל. עוטף עזה כבר חווה את הטרגדיה הנוראה של ה-7 באוקטובר; הסיבה היחידה שירושלים לא חוותה גורל דומה היא האחיזה הביטחונית שלנו בשטח ביהודה ושומרון. השליטה ביו"ש היא חומת המגן של ירושלים.
זאת עדיין לא סיבה לשלוט בתפוח או חברון..פתית שלג

אפשר פשוט לעבות את הרצועה של ירושלים.

אני בעד לכבוש לגרש להתיישב בכל תחומי ארץ ישראל,

פשוט לנימוקים בטחוניים תמיד יצוצו פתרונות ביניים.

בעזה למדנו שאם אתה לא שולט, המחבלים שולטיםhamedinaiאחרונה

ופה הסברתי היטב שבדאךמכזאת גם חא תשיג שלום

המאבק על הבית: למה אין באמת "אמצע"? המאבק על הבית: למה אין באמת "אמצע"? | ערוץ 7

סופה של "ראשית צמיחת גאולתנו" ידוע מראשshaulreznik

וְאֶת זָכָר לֹא תִשְׁכַּב מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה תּוֹעֵבָה הִוא. כִּי אֶת כׇּל הַתּוֹעֵבֹת הָאֵל עָשׂוּ אַנְשֵׁי הָאָרֶץ אֲשֶׁר לִפְנֵיכֶם וַתִּטְמָא הָאָרֶץ.  וְלֹא תָקִיא הָאָרֶץ אֶתְכֶם בְּטַמַּאֲכֶם אֹתָהּ כַּאֲשֶׁר קָאָה אֶת הַגּוֹי אֲשֶׁר לִפְנֵיכֶם.

טקס המשואות זה גם משהו סמלי שלג דאשתקד

אולי יעניין אותך