מי סגר שירות?רחלי ברק

כמה בנות אצלכן השכבה לא סגרו שירות לאומי?

אצלינו 4 ב"ה.

בצלב"א.

אצלנו כבר לא בדיוק עוקבים...שובל אור

כולן בשלבים מתקדמים של חיפוש...

בתקווה שנשמע בשורות טובות מכל אחת ואחת...

אצלנו משהו כמו 10 בנות לא סגרו...שרית
סטלניות...
לא סגרו? כולן...3יפי
אני בי"א... אבל אולי הפורום הנחמדמדון הזה יכול לעזור לי בכל זאת...
איך אפשר לעזור לך?רחלי ברק

בא לך לדלג על יב ובכל זאת למצוא מקום?

בצלב"א.

יווו רחלי ממצב???אנונימי (פותח)

יפה לראותותך פה...

אצלנו כולם סגרו חוצמ2...

בקיצ נועמיסטיות שיחקתמותה....

יומעולה וחיים יפים <וכתומים..>

מה שלומך?רחלי ברק

הייתי באילת בסיירת ושאלו עליכם...

בצלב"א.

לויודעת.3יפי
להציע משו. בעצם, כבר יש לי רעיון מה אני רוצה לעשות. להדריך טיולים. אז אולי סתם לההכין אותי לבעיות שיכולות להתעורר.
דיייייייייייייייייייי אין לי שרות!!!!מיתנחלת בכתום

נמאס לי נמאס לי נמאס לי!!!! ושוב - נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בדקתי בפווווווווווווווווול מקומות [סתם, 3] ואפחד לא קיבל אותי!! פשוט חוצפה!!! [טוב הם לא מכירים אותי מספיק, וההפסד כולו שלהם!!!]

תגידו, גם אתם מרגישות שהאגודות חצופות??? הבנות רוצות להתנדב אצלם, והם כאילו עושים להם טובה שהם מקבלים אותם!!! תודו חוצפה!!!

הכי כיף לבנים, הולכים לצבא וגמרנו!! לא צריכים לרדוך אחרי אפ'חד, אלא רודפים אחריהם!!!!

תרגעי כפרה...רחלי ברק

לא יעזור לך להילחץ ואם זה מנח אותך, גם לי עדיין אין שירות.

את צודקת וברור שיש כאן עיוות מטורף והיחס שנותנים לבנות שבאות לבדוק ברוב המקרים הוא מחפיר וזה לא צריך להיות ככה , אבל במקרה הזה אני מציעה לך להיות חכמה ולא צודקת כי לא ייתן לך הרבה סתם להתעצבן מזה...

מה עם התנועה? לא התקבלת?

בצלב"א.

עדיין לא קיבלתי תשובהמיתנחלת בכתום
את חושבת שזה אומר משו??
בהצלחה לכן!שובל אור

אני לא כ"כ מסוגלת להבין איך אתן מרגישות, אבל אני בטוחה שזה נורא.. גמלי היה משו דומה עם המיונים המוקדמים ופשוט הרגשתי נורא! אבל הגשתי להם עירעור והם קיבלו אותו... ולומשנה שבסוף מצאתי מקום הרבה יותר טוב ממה שרציתי שבשבילו הייתי צריכה ת'מיונים האלה...

אז שיהיה לכן מלא בהצלחה ותעדכנו אותנו אם יש איזה משו חדש!!

אל תתרגשי מזה..מוריונת

זה לא אומר כלום..

לחברה שלי לקח כמעט חודשים עד שהחזירו תשובה..

מן הסתם אצלך זה יקח פחות...

חכי קצת בסבלנות וכשנמאס תתקשרי לברר מה ענינים!

יהיה טוב!בהצלוחה רבה!
חיים ארוכים!

בצלב"א..

אווווווווווףמיתנחלת בכתום

הם לא מחזירים לי תשובה!!

ניסיתי להתקשר מאה פעמים ולשלוח הודעות SMS וכלום! נאדה!!

תגידו, אתן חושבות שזה אומר משו??

אל תחשבי שזה אומר משהו.3יפי
זה אומר ועוד איך אומר!!!!!מיתנחלת בכתום

היום קיבלתי תשובה [שלילית כמובן, אלא מה????]

אווווווווווווווווווף נמאס לי!!!!!!  ימח שמם של כל הערבים!!!!!!!!!!!!!!!!

מתוקה!ענת=)

זה לא יעזור לך אם תתעצבני אליהם עכשיו, וזה גם לא ישפר את המצב או יעזור לך במצאית המקום המיועד לך ורק לך!

אני יכולה לספר לך על עצמי שהייתי בטוחה שאני הבנ-אדם הראשון שסוגרת שרות מהשבט שלי ובתור אריאלניקית מושבעת (למרות שסגרו לה ת'סניף.) מובן מאליו שזה קומונה בתנועה! אבל... לא התקבלתי למרות שבראיון הייה לי ממש טוב וכולם מכירים אותי שם, וזה ממש שבר אותי בהתחלה. ניסיתי להפעיל את הקשרים שלי שם וללחוץ עליהם אך ללא הועיל. אז ידרתי המקומונה אגרתי לי חוכות וצאתי לבדוק בעוד מקומות -4 סירות בסבב הראשון. וגם הם לא התקלתי. זה ממש פוצץ אותי! איבדתי את כל הכוחות והרצונות שלי. ואז באו לעזרתי אנשים שעודדו וניסו לעזור ולהעלות לי שוב חיוך לפרצוף וזה ממש טרם ואז גם באה חברתה מדהימה שלי מוריה (שנמצאת פה לעיתים) וממש סיעה לי בלחפש מקומות וקבעתי לסבב ב' עוד- סירות אחת, בקדומים ביום של הפיגוע ולכן תשובה מידית לא יכותי לקבל, אח"כ הייה פסח וגם אז לא היה אפשרות לבקל תשובה וכך הזמן נמשך ורדפתי אחרי הרכזת חודש! עד שקיבתי תשובה... שלילית. ועוד פעם כל הסיפור והביעוס אבל אין הרבה בררות וקבעתי לי עוד-2 סירות בפ"ת ותקוע וגם שרינתי לי חצי סירת האור יהודה. אבל בסופו של דבר הלכתי רק לסירת אחת מהם והיא בפ"ת כי יום אחרי כן הרכזת התקשרה ואחרי שיחה איתה על הסירת היא שיבצה אותי!

אז את רואה לא הכל הולך לפי אך שאנו רואים ורוצים ויש מישו למעלה שמסדר את הענינים טאני רוצה להגיד לך שהכל לטובה! עכשיו אחרי כל מה שעברתי עם הסיפור הנ"ל אני יכולה להגיד זאת בלי שום מצמוץ וספקות!

אז חומד הרבה בהצלחה ואם תזדקקי לעזרה, תמיכה, יעוץ...  את מוזמנת לפנות אלי במסר. 

לילה נפלא, ובשורות טובות 

על זה נאמר-רחלי ברק

לא מחשבותי מחשבותיכם. (אני מקווה שלא עיותתי את זה...)

בצלב"א.

אווץ'.3יפי
טוב... ב"הצלחה מלא...
תודה לכל המעודדותמיתנחלת בכתום

אבל זה לא מעודד.... לא נורא,

במקרה הכי זוועה אני לא עושה ש"ל

קיבלת כבר תשובה??מוריונת
חבר'האנונימי (פותח)

תמיד בשמחה! אחותי סגרה שירות בערך בתמוז... וזה היה אחלה מקום! (בנגוהות, מדרשת שילוב) ובכלל- לא להתיאש! (אש) רק לשמוח יש (אש) (עיזבו, שריטות של 1 בלילה...) בסוף כולנו נגיע למקום שבו הקב"ה החליט שאנחנו צ'כים להיות בו...

מיתנחלת בכתום-שובל אור

שיהיה לך פוול בהצלחה! (לא מצאת איזה משו עם המגורשים?)

וילדונת- גמני ממש רוצה לעשות שנה שניה בנגוהות! (רציתי כבר השנה..) את יכולה לספר קצת בשם אחותך איך זה שם?

נגוהות..אנונימי (פותח)

לכל מי שלא מכירה- אני מצרפת קישור שייתן לכן קצת מידע על השרות בנגוהות...

http://www.aminadav.org.il/topic.php?id=68

אם זה מנחם אותךיערה
אז בדיוק היום שמעתי על מישי שאמרו לה שהיא היתקבלה ואז היום הודיעו לה שזה היה טעות והיא תישאר 3 חודשים בבית בתחילת שנה הבאה ורק אז אולי היא תוכל לחפש שירות...
מה?!?!ענת=)

אך יכול היות בכלל דבר כזה?!

טוב היום אחרי כל הבלגן הייה ברישומים לסירות עם האנטרטט וגם אני שמעתי מבת שנרשמה לסירת ואח"כ הרכזת בכלל אמרה לה שהיא לא רשומה אצלה.. קיצור סיפור ארוך...

אבל עיניי זה ממש פשע לעשות לבנ-אדם דבר כזה!!!!!!!!

מה?? למה?? איזה חוצפה!!מיתנחלת בכתוםאחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך