שלום אחותי!

תסתכלי בקטע הבא , אולי זה יחדד אצלך כמה עניניים...
כזו שאלה ראיתי >
ואיך ה' נברא ?
הוא צריך להיווצר ממשהו, לא ?
ואולי יש מלאמלא אלוהימים שפשוט מנהלים יקומים מקבילים ?
ואולי זה הנכד של הנין של האלוהים הראשון ?
אתם שמים לב שאתם מאמינים במשהו שדיבר אל אנשים שאכלו בשר נע וכל מה שהם ידעו להגיד זה "בההה בההה" וכתבו |משהו שלא הגיוווני כי לא הייתה קיימת דרך לכתוב| לפני פחות או יותר ארבעתאפלים שנה ?
אתם שמים לב שאתם מאמינים במשהו שאין לו הוכחה, אבל אם תמצא הוכחה תמות ?
אתם שמים לב שאתם מאמינים במשהו שבמקום שיעשה לנו טוב או לפחות יזהיר אותנו כמו בתנ"ך הכניס אותנו למצב שכל רגע אנחנו כולנו יכולים למות ? למצב של רעב ועוני ? למצב של מחלות ומצב שאתה כל רגע יכול למות מאלף ואחת סיבות ? ואני יכולה לתת לכם מלא אפשרויות למוות שיכול לקרות לכם עכשו כשאתם מול המחשב.
אתם מאמינים במשהו שהחיים שלכם כבר עברו אצלנו לפני שנייה |יענתו מליון שנה אצלו זה שנייה|
אתם מאמינים במשהו שיכול לבחור בשבילכם כל מה שתעשו, אבל הוא מעדיף שלא להתערב.
אתם מאמינים במשהו שאמור לעשות רק טוב בעולם ובעצם עושה רק ***.
אתם מאמינים בזה שכולנו היינו במעמד הר סיני, אבל יכול להיות שבגלגול הקודם הייתי חיפושית זבל.
נו, באמאשלכם.
אתם מאמינים בזה שהוא שלח את העם סגולה שלו להשמדה בגלל שהוא העם שלו, בלי לשלוח נביא - שאלה העקרונות שלו.
העקרונות שלו שנכתבו על ידי מישהו שידע רק להגיד "בעע בעע" ובטח שלא ידע לכתוב, לפני ארבעתאלפים שנה.
אז תמשיכו להאמין בדבר הבלתי נראה שלכם.
עד כאן השאלה.
התשובה בעז"ה >
ואיך ה' נברא ?
הוא צריך להיווצר ממשהו, לא ?
ואולי יש מלאמלא אלוהימים שפשוט מנהלים יקומים מקבילים ?
ואולי זה הנכד של הנין של האלוהים הראשון ?
* ה' לא נברא.עלייך ההוכחה להוכיח שיש אלוקים. ו...זאת למה? כי רוב העולם כן מאמינים שיש כח עליון ששולט על העולם. כמו שאם אנו רואים צבע שפוך על הריצפה - בצורה של קו ישר בדיוק. חברי טוען שזה נשפך , אני טוען שמישהו עשה את זה. חובת ההוכחה מוטלת עליו , להוכיח שמישו עשה את זה - כי רוב הצבעים שנופלים לא יוצרים קו ישר מדויק. ממילא - ברגע שלא הוכיח לי זאת - מוכח ההפך. א"כ כך גם זה אצלינו - רובם כן מאמינים שיש כח עליון [שלו אנו קוראים "אלוקים"]. ממילא חובת ההוכחה מוטלת עלייך - להוכיח שאין אלוקים - ואם לא הוכחת את זאת - מוכח כמו שיש אלוקים.
אבל , בכל זאת , הנה הוכחה פשוטה שיש אלוקים: לכל נברא יש בורא. שולחן - נגר יצר אותו. אוטו - מכונאי. מוכרח להיות שיש בורא ראשון שהוא לא נברא. כי הרי - אם הוא נברא , הוי אומר שיש לו בורא [ע"פ מה שאמרנו] ואז יוצא שהוא לא הראשון. א"כ ראשון הבוראים הוא בורא ולא נברא. מוכח שיש אחד שברא את כל העולם והוא לא נברא. משו דומה: לכל מוגבל יש מגביל. השולחן מוגבל ל חצי מטר. האדם לשתי מטר. אם האדם רוצה לקפוץ קלומטר באויר - הוא לא יכול - הוא מוגבל. אז ראשון המגבילים - חייב להיות שהוא מגביל ולא מוגבל , כי אם הוא מוגבל - הוא לא ראשוןשהרי היה לפני מי שברא אותו. [ע"פ מה שאמרנו שלכל מוגבל יש מגביל] אם כן יוצא שיש מגביל שהוא לא מוגבל - זה הוא אלוקים! מכאן מוכח שיש אלוקים - הוא , זה שבורא לכל הנבראים - לו אני , את , הוא והיא קוראים אלוקים! אני לא מתפלל לה' כי קוראים לו אלוקים. אני מתפלל אליו ועושה את מה שהוא רוצה שאני אעשה כי הוא מלך העולם. הוא בורא ולא נברא. מגביל ולא מוגבל. עד לכאן מוכח שיש אלוקים.
ו...אם תשאלי , אולי יש אין סוף נבראים. נענה לך - קודם כל - ברגע שאת קובעת חוק ש"לכל נברא יש בורא" - ז"א שאפילו אם תגידי שזו שרשרת אין-סופית של בוראים ונבראים , מוכרח להיות בסוף כח שהוא מחוץ לשרשרת , משום שזה מדובר על דבר שנוצר - הנברא הוא תלוי בדבר לפניו , ועל פי מה שאמרנו - חייב להיות אחד שהתחיל את כל השרשרת הזו. [לעומת זאת , זמן - אפשר לומר עליו אין סופי כי הוא לא תלוי בדבר] - אבל , אם זה לא הובן - ברגע שנוכיח [בהמשך] שהתורה היא אמת - מוכח שיש אלוקים אחד שלא היה כלום לפניו - שהרי כך התורה אומרת לנו.
** פשוט מאוד שלא יכולים להיות כמה אלוקים שמנהלים את העולם. שהרי ע"פ הכלל שאמרנו - שהבורא הוא בורא ולא נברא , מגביל ולא מוגבל - ברגע שיש 2 אלוקים אזי...חייב להיות שאחד מהם הוא מוגבל וא"כ מישו הגביל אותו , מישו קדם לו. ולמה זה מוכרח להיות שהוא מוגבל - שהרי אם אחד יכול להגביל את השני - הראשון לא מוגבל [הוא הבורא היחד] והשני - מוגבל , שהרי הראשון יכול להגביל אותו [אז הראשון קדם לו]. ואם השני יכול להגביל את הראשון - אז השני לא מוגבל , והראשון מוגבל. ואם שניהם לא יכולים להגביל אחד את השני - אז שניהם מוגבלים - שהרי לא יכולים להגביל אחד את השני - ממילא אף אחד מהם לא בורא. אף אחד מהם לא מגביל ולא מוגבל. א"כ מוכח שיש בורא ומגביל אחד ויחיד - "אלוקים".
*** מה אכפת לי למי אתה קורא "אלוקים"? לא השם זה העיקר! אלא...להבין שיש כח ראשון.
לו , אני קורא "אלוקים". לראשון - בורא ולא נברא. כך ש...הוא לא יכול להיות "הנין של הנכד" - שהרי אז הוא לא "אלוקים" , כי הוא לא הראשון - אלא , הראשון - הוא "אלוקים". בקיצור - "אלוקים" זה לא אחד שאני יכול להצביע עליו , אלא זה הראשון שברא את העולם.
אתם שמים לב שאתם מאמינים במשהו שדיבר אל אנשים שאכלו בשר נע וכל מה שהם ידעו להגיד זה "בההה בההה" וכתבו |משהו שלא הגיוווני כי לא הייתה קיימת דרך לכתוב| לפני פחות או יותר ארבעתאפלים שנה ?
אתם שמים לב שאתם מאמינים במשהו שאין לו הוכחה, אבל אם תמצא הוכחה תמות ?
אתם שמים לב שאתם מאמינים במשהו שבמקום שיעשה לנו טוב או לפחות יזהיר אותנו כמו בתנ"ך הכניס אותנו למצב שכל רגע אנחנו כולנו יכולים למות ? למצב של רעב ועוני ? למצב של מחלות ומצב שאתה כל רגע יכול למות מאלף ואחת סיבות ? ואני יכולה לתת לכם מלא אפשרויות למוות שיכול לקרות לכם עכשו כשאתם מול המחשב.
אתם מאמינים במשהו שהחיים שלכם כבר עברו אצלנו לפני שנייה |יענתו מליון שנה אצלו זה שנייה|
קודם כל - אני לא מאמין באלוקים. אני משתדל לדעת את אלוקים. אני יודע בברור בשכל.
נוכיח לך שהתורה אמת , ו...אז - כל הקושיות האלה פשוט יפלו. [האא...שימי לב , אני מוכיח את התורה ואני לא מת - הוכחה שאני לא מת , המשכתי לכתוב בהמשך...]
קודם כל - נקדים ונומר שגם הנוצרים וגם המוסלמים טוענים שכן היה מעמד הר סיני. טוענים שהתורה נתנה מהשמיים. שהיא אמת. [אלא שה' מאס בעמ"י. ו...גם את הטענה השטותית הזו אפשר לפרוך בחצי דקה על השעון.] ככה ש...הטענה שלך היא לא רק נגד היהודים , אלא נגד כמעט כל העולם. אז...כמו שאמרנו כבר למעלה , חובת ההוכחה מוטלת עלייך להוכיח שהתורה לא נתנה מהשמיים ולא היה מעמד הר סיני - ואם לא הצלחת להוכיח את זה [הוכחות חותכות שאין עליהם עירור] אזי מוכח שהתורה היא מן השמיים והיה מעמד הר סיני.
אבל...בכל זאת - גם אני אוכיח שהתורה אמת. אז ככה - עם ישראל מסתמך על זה שהיה מעמד הר סיני. מאיפה אנחנו יודעים זאת? שהרי הגיעו אנשים מכל קצוות העולם וטענו שהם קבלו ממסורת מאבותיהם [ש...מאיפה את יודעת שהיה אחד בשם "הרצל". אל תגידי בתמונות שהרי אפשר לעשות "פוטושופ" - אלא , מזה שיש אנשים שמספרים לך שהם ראו אותו. ו...הילדים שלך בעז"ה - מאיפה ידעו - מזה שאת תספרי להם. ז"א - מסתמכים על ההיסטוריה] - ואבותיהם מאבותיהם עד מתן התורה - שהיה מעמד הר סיני. לא רק זה...את יכולה לראות , אנשים מרחבי כל העולם - שאחד לא ידע שהשני קיים - מגיעים עם אותם סימנים. אותם דברים שכתובים בתורה. סימנים בגוף - ברית. סימנים בבית - מזוזה. סימנים בבגדים - ציצית. ועוד ועוד...זה לא הכיר את זה ולא ידע על קיומו והנה כולם באים עם אותם הסימנים. מוכח שנתינת התורה כן הייתה. היום באים אלפי אנשים - טוענים שהם קבלו במסורת שהרבה אנשים עמדו במעמד הר סיני. על זה מתבססת היהדות! תגידי...אם כך - הנמרות גם אמיתית , שהרי באים אלפי אנשים שטוענים שישו קבל נבואה. אבל...מה הם טוענים? ש"ישו" , אחד , קבל נבואה. אנחנו טוענים שעם ישראל קבל את התורה מן השמיים במעמד הר סיני. אם זה היה כ"כ פשוט להמציא שעמ"י היה במעמד פעם של ההסטוריה , הנוצרים והמוסלמים היו שמחים להסתמך על דבר זה! אלא - שאף אחד לא יאמין לשקר הזה. ז"א , יקום משוגע כיום ויחליט ש - מהיום יש דת שנקראת "הוטי" - צריך כל יום בשעה חמש לנסוע לים. עשר תפילה ביום. שמונה ארוחות חובה בכל יום. לקשור קופסאות על האוזניים כל שעה. ו...זה מישום שאבותינו יצאו מברזיל לפני 256 שנה. מישו יקשיב לו?! שהוא נותן להם חובות! ברור שיצאו נגדו אנשים. אנשים אוהבים שמתירים להם דברים , אבל לא שמחיבים אותם דברים. ע"כ מישו יקשיב לו בכלל?! וגם אם כמה מפגרים כן יקשיבו לו - יצאו עליהם מתנגדים בכל הדור והם יעלמו כלא היו. זה יעבור במסורת שזה לא היה. אנשים באותו הדור לא יעבירו דעות שיקריות לבנים שלהם. וגם אם כן , הבנים שלהם לא ימשיכו את הדברים האלה! ו...במיוחד לא ימסרו את נפשם [!!] על כאלה דברים. ה' אמר למשה במיוחד שירד מהר סיני בזמן קבלת התורה לעמ"י בשביל שלא יגידו שמשה הפעיל "בוקסות" - שם שם למעלה "די גיי" ונתן להם את החוקים. ה' אומר לו - "רד למטה ותהיה ממקבלי התורה בכדי שלא יגידו שאתה נתת תורה". חוץ מזה - אנשים לא יקבלו עליהם חובות מסתם אדם. אנשים אוהבים לקבל התירים. שיהיה להם מותר! אם כך...בם לא יקבלו את דברי התורה וימסרו עליה את נפשם - אלא אם כן - כח עליון נתן אותה! ז"א , המוסרת מוכיחה , שקבלו את התורה מהר סיני והעבירו אותה מדור לדור עד דורנו כיום - שהתורה אמת! שהיה מעמד הר סיני! ו...כל הטענות נגד טענה זו - נדחות! אדם משוגע לא כתב את התורה [כדהוכח למעלה]. חייב להיות שכח עליון נתן אותה. זו הוכחה אחת. יש עוד הרבה הוכחות לדבר זה - רק עוד משו קטן - שנקרא "צפונות בתורה". מוצאים בתורה מקרים שמוסתרים בתורה בדילוג אותיות. כל ההיסטוריה נמצאת בתורה - תגידי שזה מקרי. הוכח [ע"י מדענים] - שעל פי תורת הסטטיסטיקה - שדבר זה לא הגיוני שימצא! לא יכול להיות שאדם כתב "סתם" דברים וזה יצא שכתוב שם את ההיסטוריה ב"מקרה". זה חייב להיות שמי שכתב את זה ידע את כ-ל ההיסטוריה שתבוא בכל העולם. שזה לא אדם - זה כח עליון - "אלוקים". אההה...דבר אחרון שאגיד אותו בקצרה - נבואות שכתובות בתנ"ך היהודי - נבאות התקימו! אין נבואה אחת שיצאה שהיא שקר! מה שאין כן בדתות אחרות - הנביאים שלהם טעו ושיקרו , ותפסו אפילו כעת את שיקריהם. [ועייני את הנבואה של המוסלמים שעמ"י לא יחזור לעמ"י , ואז שינו - לישרושלים - ועכשיו - ב"ה אנחנו בירושלים - א"כ מוכח נבואה שיקרית!] כמו שנאמר , חוץ מזה שחובת ההוכחה שהתורה לא אמת - מוטלת עלייך - ו...בנתיים מוכח שהתורה אמת , ניתנו לך כאן כמה וכמה [ויש עוד הוכוחת לדוגמא - תגליות היסטוריוניות [ע"י מדענים גויים לפי זיכרוני] שהתגלו מאז - כמדומני שיש אחד שנקרא - "פיפרוס" - שמתעד את המכות שה' נתן על המצריים במצרים - כמו שכתבו בתורה....]] הוכחות לאמיתות התורה ולמעמד הר סיני.
לא הייתה דרך לכתוב? חוץ מזה שהיה דרך לחרוט , ה' , שהוא כל יכול מן הסתם נתן למשה איזה "עט" ככה טוב. עובדה שמשה כן כתב. כן הייתה דרך לכתוב.
לא הבנתי , את "משחקת" אותה גיבורה? תגידי , לא חשבת איך ש...רק באה עלייך "שפעת" וכולך מרותקת למיטה שבוע. לא יכולה לעשות כלום! לכי לבתי חולים...הרופאים לא יודעים איך לטפל. אנשים מתים בפיתאומיות שעד לפני שניה היו בריאים כמו שור , חשבת פעם מי את? מה את מסוגלת? ו...עוד מול הבורא! את כולה "בשר ודם" שבסופו של דבר , את לא יכולה אפילו על החרקים והתולעים הפיציים שיאכלו את הבשר שלך בקבר. [בעז"ה אני מאחל לך חיים טובים ובריאים עד מאה ועשרים.] חשבת על זה פעם?!
אין מה לעשות. אנחנו בידיו של ה'. מה תעשי נגדו?! כמו שחולה שעוד למות ורק המכשירים והחשמל מחיה אותו - הוא בידיים של הרופא , כך גם את בידיים של ה'. זו עובדה. עם עובדות לא מתוכחים. נקודה.
אתם מאמינים במשהו שיכול לבחור בשבילכם כל מה שתעשו, אבל הוא מעדיף שלא להתערב.
נכון , בדיוק כמו שאת , כאמא לא תתני לבן שלך כל דבר.
ו...כל שכן שלא תביאי לו דברים שמזיקים לו. כי הוא בן שנה , הוא לא יודע מה טוב לא - הוא חושב שזה טוב לו - אבל את , יודעת יותר ממנו - ולא נותנת לו את מה שהוא רוצה משום שאת דואגת לו.
אתם מאמינים במשהו שאמור לעשות רק טוב בעולם ובעצם עושה רק ***.
אתם מאמינים בזה שכולנו היינו במעמד הר סיני, אבל יכול להיות שבגלגול הקודם הייתי חיפושית זבל.
נו, באמאשלכם.
שמעת איזה משו מכמה אנשים והנה את "חוגגת" עליו? מה את נכנסת לעניין הגילגולים? קודם כל תלמדי את הבסיס של היהדות , אחרי זה תמשיכי לזה. אני יכול להסביר לך - אבל את פשוט לא תביני אותי משום שחסר לך הרבה ידע מוקדם. כשתלמדי - יסבירו לך והכל יובן לך כמו השמש בצהרים. א"א ללמוד "חקירת פונקציה טריגונומטרית" - לפני שיודעים חיבור וחיסור. זה שאת לא יודעת את לחקור את זה , זה לא מונע ממך ללמוד חיסור וחיבור. כך גם ביהדות , זה שיש לך בעיה עם "גילגולים" לא מונע ממך לחזור לה'. לדעת את היהדות.
אתם מאמינים בזה שהוא שלח את העם סגולה שלו להשמדה בגלל שהוא העם שלו, בלי לשלוח נביא - שאלה העקרונות שלו.
לידיעתך - הקב"ה ביטל את הנבואה כבר בתקופת בית שני. ו...הסיבה?
זו אחת מהקללות שה' אמר לעמ"י. שהוא יסתיר את פניו מהם אם הם ילכו בדרך לא אמיתית ולא ע"פ מה שהוא רוצה. זה מה שאומר ה' בתורה - שהוכחנו שהיא אמת -
"וְקָם הָעָם הַזֶּה וְזָנָה אַחֲרֵי אֱלֹהֵי נֵכַר-הָאָרֶץ, אֲשֶׁר הוּא בָא-שָׁמָּה בְּקִרְבּוֹ, [עם ישראל חוטא לה'] וַעֲזָבַנִי, וְהֵפֵר אֶת-בְּרִיתִי אֲשֶׁר כָּרַתִּי אִתּוֹ. יז וְחָרָה אַפִּי בוֹ בַיּוֹם-הַהוּא וַעֲזַבְתִּים וְהִסְתַּרְתִּי פָנַי מֵהֶם, [עונש] וְהָיָה לֶאֱכֹל, וּמְצָאֻהוּ רָעוֹת רַבּוֹת, וְצָרוֹת [ה' מעניש את עמ"י , כמו שכתבת "השמדה"]; וְאָמַר, בַּיּוֹם הַהוּא, הֲלֹא עַל כִּי-אֵין אֱלֹהַי בְּקִרְבִּי, מְצָאוּנִי הָרָעוֹת הָאֵלֶּה. [בשביל שעמ"י יקום וישים לב שהוא בלי אלוקים ולכן באות עליו הרעות האלה , וילך שוב אחרי אלוקים] יח וְאָנֹכִי, הַסְתֵּר אַסְתִּיר פָּנַי בַּיּוֹם הַהוּא, עַל כָּל-הָרָעָה, אֲשֶׁר עָשָׂה: כִּי פָנָה, אֶל-אֱלֹהִים אֲחֵרִים."
אוקצור - שאלת שאלה יפה - שאלת , וה' ענה בפירוש.
העקרונות שלו שנכתבו על ידי מישהו שידע רק להגיד "בעע בעע" ובטח שלא ידע לכתוב, לפני ארבעתאלפים שנה.
למה לא ידע לכתוב? מי אמר לך שהוא לא ידע לכתוב? מה הבעיה לכתוב?
כל דור ודור ממציא לו את האותיות שלו. עדויות הסטוריוניות מאז...כן ידעו לכתוב?!
ישו כן ידע לכתוב? מן הסתם. גם משה ידע לכתוב...
[עובדה שהתורה עברה [והוכחנו] בכתב [!!] מדור לדור...]
אז תמשיכו להאמין בדבר הבלתי נראה שלכם.
היי...
מה תגידי עכשיו?
ה-כ-ל הוכח כאמת.
אם את רוצה לאמת - תחקרי רק [!!] לאמת.
בלי נגיעות אישיות של התאוות. נקודה.
את מוזמנת לברר. בשמחה נעזור לך!
אוהבים אותך! את פשוט "חלק" בלתי נפרד ממנו.
שיהיו לך חיים נפלאים ומתוקים!!

---------------------------------------------------