פתחתי כינוי חדש כדי שלא תזהו אותי..
אני רוצה לשתף אתכם בבעיה שמאוד מציקה לי, אולי זה ישמע לכם ממש מוזר, לא מובן ביחס לבעיות אחרות שאנשים פה כותבים אבל אני לא יכולה להתעלם מן המציאות ולומר לכם שזה לא כואב לי..
אז ככה-
אני גדלה במשפחה טובה, אוהבת שמעניקה ונותנת לי יותר מידי. ואני מדגישה יותר מידיי..
שום דבר ב"ה לא חסר לי, אני מקבלת הכל וההורים שלי מסורים ודואגים מאוד..
הבעיה מתחילה בבי"ס, בכיתה, יש בנות שמקנאות.
לא כולם, כמובן.. וגם לא הרוב, אבל המעט שכן מאוד מציק לי.. מאוד צובט לי..
אני עושה הרבה שזה לא יקרה..
אם למשל אחד ההורים שלי בא מחו"ל וקונה לי נעל יקרה, או סתם בגד מאוד יפה, גם אם אני ממש ממש רוצה ללכת איתו וללבוש אותו אני לא אעשה זאת.[ולמרות שיש בנות שלובשות מותגים אבל עלי משום מה מסתכלים]
שאני טסה לחו"ל אני משתדלת שכמה שפחות אנשים ידעו, ובחיים אני לא אביא תמונות לבי"ס כדי להראות.
כדי לחדד את זה אומר- שבסוף שנה,שהמורה חילקה תעודות ושאלה קצת על המשפחה, היא הופתעה שאני הבת
של ***, היא טענה שלא רואים עלי וממש כל הכבוד [תאמת שקצת התעצבנתי שהיא אמרה את זה , מפני שמבחינתי זה ממש מיותר..אני ממש כמו כולם, ושום דבר לא כתוב לי על המצח..]
מאוד עצוב לי לראות את המבטים של הבנות שאנו יוצאות מהבי"ס שאחד מההורים שלי מחכה עם המכונית שלו,הן הולכות ב2 אוטובוסים ואני עולה למכונית דיי יקרה..[אין אפשרות לחנות רחוק יותר מבי"ס]
עכשיו בחופש- אנו רוצות לסוע לבריכה מחוץ לעיר,בחישוב קל יצא שהנסיעה תעלה יקר..
חשבתי שבמקום שכולן תוצאנה הרבה כסף, אזמין אותם לבריכה אצלי בבית,
אך אני חוששת- בנות שנימנעתי שהן תגענה לביקור אצלי מסיבות מובנות, תגענה ו..אני לא יודעת מה ההמשך..
אני רוצה המשך טוב, שהן תהננה והכל! אבל יכול לקרות גם מצב הפוך שהן יקנאו וירגישו רע..
מה אתם אומרים?
וגם..
אני ממש ממש זקוקה ליעוץ, הכוונה..
תודה רבה!