וואי פולישיין זמן לא כתבתי פה.. (לומשנה שבכלל לא הייתי כזו פעילה..) אבל אני חייבת ייעוץ דחוף, וכדאי שזה יהיה ממגוון אנשים.. לכן אני כותבת פה.
טוב, הסיפור שלי הוא כזה: אני בכיתה י"ב וכמובן שעכשיו יש לי פוול בגרויות כמו לכולם.. אלא שאני לא בדיוק כמו כולם, כל השנה הזאת לא ממש למדתי... ונדפקתי בגדול כבר עם רוב המקצועות. אבל איכשהו עם רוב המקצועות אני יכולה להסתדר בכוחות עצמי (יעני לפתוח ספר וללמוד לבד, זו שיטה ממש טובה וזה סתם ביזבוז זמן כל השיעורים שעושים בבי"ס), חוץ ממתמטיקה. עוד יומיים יש לי שתי מתכונות במתמטיקה- אני ב4 יח' ואני צריכה לעשות את שאלון 04 ו05 אלא שאני לא יודעת כלום. ושאני אומרת כלום זה באמת כך, ואין לי מצב תוך יומיים ללמוד הכל. כמה אנשים 'טובים' המליצו לי לרדת ל3 יח', ועכשיו ממש הם לוחצים עלי לעשות זאת... (מדובר בזוג הורי, מורתי היקרה והמנהל שלי) אלא שאני לא יודעת מה להחליט.. וכאן יש לי שני דברים עיקריים שבגללם אני לא ששה לעשות זאת: 1- בגלל השנה הארורה הזאת כבר נאלצתי לרדת ל4 יח' אנגלית, אחרי שכל השנים התאמצתי והשקעתי ב5. ממש לא באלי שוב לחזור על התחושה הזו עם מתמטיקה..2- גם אם אני יעשה 3 יח', אני צריכה ללמוד את החומר, באותה מידה שאני אצטרך ללמוד ל4. 3- אם אני עושה 3 יח' זה אומר שאני לא אוכל ללמוד את המקצוע שתמיד חלמתי עליו.. ארכיטקטורה... כי צריך בשביל זה מינימום 4 יח'.
קודם כל- מה אנשים פה היו עושים במקומי? שנית- מישהו אולי יודע אם את המקצועות הבאים אפשר ללמוד גם אם יש לי רק 3 יח': פסיכולוגיה, עיצוב פנים ועיצוב בכלל ,רפואה אלטרנטיבית, עו"ד?
ממש תודה לכל מי שיתייחס אלי ברצינות.. חברות שלי פשוט לא מבינות אותי ואת מצבי העגום במתמטיקה והם טוענות שאם טיפה אני אתאמץ אני אצליח...