הי אנשים!אני צריכה עזרה דחופה...אנונימי (פותח)

וואי פולישיין זמן לא כתבתי פה.. (לומשנה שבכלל לא הייתי כזו פעילה..) אבל אני חייבת ייעוץ דחוף, וכדאי שזה יהיה ממגוון אנשים.. לכן אני כותבת פה.

טוב, הסיפור שלי הוא כזה: אני בכיתה י"ב וכמובן שעכשיו יש לי פוול בגרויות כמו לכולם.. אלא שאני לא בדיוק כמו כולם, כל השנה הזאת לא ממש למדתי... ונדפקתי בגדול כבר עם רוב המקצועות. אבל איכשהו עם רוב המקצועות אני יכולה להסתדר בכוחות עצמי (יעני לפתוח ספר וללמוד לבד, זו שיטה ממש טובה וזה סתם ביזבוז זמן כל השיעורים שעושים בבי"ס), חוץ ממתמטיקה. עוד יומיים יש לי שתי מתכונות במתמטיקה- אני ב4 יח' ואני צריכה לעשות את שאלון 04 ו05 אלא שאני לא יודעת כלום. ושאני אומרת כלום זה באמת כך, ואין לי מצב תוך יומיים ללמוד הכל. כמה אנשים 'טובים' המליצו לי לרדת ל3 יח', ועכשיו ממש הם לוחצים עלי לעשות זאת... (מדובר בזוג הורי, מורתי היקרה והמנהל שלי) אלא שאני לא יודעת מה להחליט.. וכאן יש לי שני דברים עיקריים שבגללם אני לא ששה לעשות זאת: 1- בגלל השנה הארורה הזאת כבר נאלצתי לרדת ל4 יח' אנגלית, אחרי שכל השנים התאמצתי והשקעתי ב5. ממש לא באלי שוב לחזור על התחושה הזו עם מתמטיקה..2- גם אם אני יעשה 3 יח', אני צריכה ללמוד את החומר, באותה מידה שאני אצטרך ללמוד ל4.  3- אם אני עושה 3 יח' זה אומר שאני לא אוכל ללמוד את המקצוע שתמיד חלמתי עליו.. ארכיטקטורה... כי צריך בשביל זה מינימום 4 יח'.

קודם כל- מה אנשים פה היו עושים במקומי? שנית- מישהו אולי יודע אם את המקצועות הבאים אפשר ללמוד גם אם יש לי רק 3 יח': פסיכולוגיה, עיצוב פנים ועיצוב בכלל ,רפואה אלטרנטיבית, עו"ד?

ממש תודה לכל מי שיתייחס אלי ברצינות.. חברות שלי פשוט לא מבינות אותי ואת מצבי העגום במתמטיקה והם טוענות שאם טיפה אני אתאמץ אני אצליח...

א. בהצלחה.מוריה
בס"ד

ב. יש מורים פרטיים גם פנים אל פנים וגם באינטרנט.. כמובן בשני המקרים עם תשלום..
עוד משו-אנונימי (פותח)
אם מישהו יוכל לתת לי לינקים או משו לדוגמאות של בגרויות של שאלונים 01 ו02 זה יעזור לי להחליט אם זה באמת כזה קל...
כחי שיעורים פרטיים.. זה מזה עוזר.ברוריה מהגוש
ברור שחשבתי גם על זה...אנונימי (פותח)

וביררתי אצל מורות פרטיות אפילו מחוץ לעיר שלי.. אבל כולם עסוקות, יש להם מספיק תלמידים לפני הבגרויות...

האופציה שלי היא לעשות את מתמתיקה במועד ב'.. אז איכשהו שתהיה לי מורה פנוייה.

אז תיקחי מישי שעברה את הבגרויות האלה...ברוריה מהגוש
אולי תנסי לעשות עכשיו 3 יחידות ולהשלים אחכ ל4.פילוני
אני למדתי ל3 יחידות בשבועיים. ולא ידעתי כלום לפני...
זה מה שהמנהל שלי אמר לי..אנונימי (פותח)

אבל מה הקטע?? אם ממילא אני צריכה ללמוד ל3 יח' כמו שאני אצטרך ללמוד ל4, אז למה שאני לא אשקיע ישר ב4? נכון ש3 אמור להיות יותר קל, אבל 4 יחידות איכשהו יש לי טיפה מידע, כי ס"ה הייתי בכמה שיעורים במהלך השנה, אפילו שזה רק עבר לי ליד האוזן..

אוף בחיי שאני לא יודעת מה להחליט! והכי גרוע- אני בדיכאון לא נורמלי על זה שנאלצתי להגיע לכזה מצב! שתבינו- תמיד הייתי עם שאיפה להשלים ל5 בסופו של דבר.. ועל זה כבר אין לי אפילו מה לחלום...

אבל 3 יח"ל זה הרבה יותר קל מ-4.תכלת דומה לים

מנסיון.

הייתי ב-4, וירדתי ל-3.  ו-3 הרבה יותר קל, ובשניות קולטים ת'חומר.... <טעמתי מכל שאלון: 01,02,03,04..>.

3 יחידות איזה מעולות, איזה מעולות איזה אחל'ה!!

באיזו כיתה את?הודיה מהדרום
דדבר עים אבא (ה') ;מכאל 2 3
נכון.עינבוש
אגב- סתם כדי שתתעודדי, אבא שלי היה ב- 5 יחידות מתמטיקה וירד ל- 3 כי לא היה לו כח לעבוד, והיום הוא מנכ"ל של חברה ענקית, אז את יכולה להרגע, כי מתמטיקה לא הכי חשובה לחיים...
אני לא ממש יודעת מה הייתי עושה..ו ר ד
אבל אני רק יודעת שפסיכולוגיה ועריכת דין צריך 5..
אני לא אהיה לא זה ולא זה...עינבוש
אני אהיה פסיכולוגית!ו ר ד
עלק.. אני רוצה, אבל אין מצב שבעולם שאני אצליח (או ארצה בכלל להצליח..) 5 יח'..
גמני.. אני בהקצה א', אבל דיי מקרטעת שמה..הודיה מהדרום
גם אני..ו ר ד

ומקרטעת זה לא מילה..

היום החלטתי שאני מתחילה ללמוד (שמענו עליך..) ולקחתי אלגברה הביתה!! (אמאל'ה.. מה הדבר הזה עושה אצלי..?!?!) אבל זה נשאר בחדר לבד.. חחח..

מתמטיקה.רעות =)

אני מכירה מישהי שלמדה עיצוב פנים ועשתה 3 במתמ' ו3 או4 באנגלית. (לא משנה שהיא עזבה אחרי חצי שנה..) ובשביל ללמוד אחיות היא היתה צריכה להשלים רק באנגלית ולא במתמטיקה.

רק שתדעי שחבל להשקיע כ"כ הרבה במתמטיקה, כי אפשר להסתדר במלא מקצועות בלי זה. בד"כ דורשים יותר יחידות אנגלית מאשר מתמטיקה.

תשובהCoeur

ארכיטקטורה ועיצוב פנים צריך 4 לפחות

עו"ד/פסיכולוגיה לא צריך

לפי מה שאני יודעתרעות =)
לעיצוב פנים צריך 3. (אחותי למדה את זה עם 3 במתמטיקה)
לא נכון,ו ר ד
פסיכולוגיה אני יודעת 100% שצריך 5, עו"ד נראה לי גם.. כמעט בטוחה..
תודה לכל המעודדים...אנונימי (פותח)

כנראה שסופית אני עושה 3 יח'.. המון בהצלחה לי...

ואני אצטרך גם להתחיל לפתח חלום חדש על תעסוקה בעתיד.... גם בהצלחה לי..

ממני המדוכאת.. =(

לפי מה שהבנתי פה-ו ר ד
אפשר עיצוב פנים עם 3 יח'..!!
הבעיה הי שזו לא משאת חיי....אנונימי (פותח)

רציתי ללמוד את זה אבל עם ארכיטקטורה....

ולגבי פסיכולוגיה אז גם התחדשו לי דברים שלא ידעתי.. ואני מבואסת.

עוד מקצוע ששכחתי מקודם- במאית ועורכת סרטים, אפשר עם 3 יח'?

נראה לי הגיוני שכן..ו ר ד
אממ.. מה זה ארכיטקטורה?
מה הגיוני שכן?אנונימי (פותח)
ארכיטקוטרה זה אדריכלות.. לתכנן בתים..
הגיוני שכןרעות =)
במאית ועורכת סרטים. (צריך 3 יח"ל מת')
כן..ו ר ד
בהצלחהמכאל 2 3
עדיף לך לרדת ל3 יחידות כי...אנונימי (פותח)

א. כי אם תכשלי ח"ו בבגרות של ה4 יח' אז תצאי בסוף ללא תעודת בגרות כלומר "קרחה מכאן ומכאן". עדיף שקודם כל תהיה לך תעודת בגרות ביד ואחרי זה תשלימי לכמה יח' שתרצי, לעומת שתתעקשי לעשות 4 יח' תכשלי ובסוף לא יהיה לך תעודת בגרות וזה יותר גרוע.

ב. עד כמה שידוע לי נראה  לי ש100 ב3 יח' זה יותר טוב בשיקלול מ60 ב4 יח'.

ג. בכל מקרה שיהיה ב"הצלחה ותעדכני מה עשית.

מישהו אולי מכיראנונימי (פותח)

אתר כזה שאפשר לברר בו כמה יחידות צריך למקצועות שונים? מישו אמר לי שקיים כזה דבר....

ועכשיו אמא שלי התקשרה לכלמיני מכללות ואוניברסיטאות לברר כמה יח' צריך להנדסאי ארכיטקטורה (שזה ממש כמו ארכיטקטורה, רק תואר פחות מכובד- ולדעת אמא שלי אין שום הבדל ברמת הידע, היא למדה ארכיטקטורה ומבינה בזה), ואמרו לה ש3 במת' ו3 באנגלית והשוס הוא שלא צריך פסיכומטרי!!! אבל עדיין אני לא סגורה עלזה שאני אלמד דווקא את זה.. לכן אני לא רוצה לסגור בפני את האפשרויות.

לויודעת.. תנסי בגוגל..ברוריה מהגוש
בעסה נוספת-אנונימי (פותח)אחרונה
לגבי מתמטיקה כבר השלמתי עם העובדה שאני יעשה 3 יח' אבל גם עם כל שאר המקצועות אני בבעיה רצינית.... עכשיו בדיוק היתה לי שיחה עם המנהל והוא אמר לי חלק מהמגנים (שעדיין לא פירסמו אותם לכולם) וזה פשוט על הפנים!! והם בקושי מעלים לי.... בקיצור- נדפקתי עם הלימודים דווקא בשנה האחרונה, אחרי שכל השנים תמיד השקעתי את הנשמה......
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך