אלוהים ודאי מקשיב תמידבארון
התאים לי לכתוב שעכשיו אין מי שיקשיב תמיד ובלה בלה בלה, אבל אין לי כוח לבולשיט הזה.
במקום זה אני אכתוב על החור.
זה חור רגיל, לכולם יש אותו, והוא צריך להתמלא באיזושהי צורה כדי לא להפוך לחור שחור. מהר מאוד הוא הופך לחור שחור, אגב. צריך להיזהר.
כל אחד ממלא את החור בצורה שונה. אוכל, סקס, ידע, שליטה, כאב - הם רק חלק מרשימה בלתי נגמרת של מילויים אפשריים. אני לא יודעת אם יש מילוי נכון. אולי צריך לשאוף למלא את החור בעצמנו, מי יודע איך עושים את זה.
אז החור שלי הוא חור די ממוצע, הוא מתמלא כשהוא פוגש אדם אחר (וחור אחר, כן.) זו לא חייבת להיות פגישה רומנטית, שלא תטעו. מספיקה גם פגישה אקראית עם חבר ישן כדי שהחור ישתוק לכמה זמן והבטן תרגיש מלאה ונוחה.
הבעיה היא שכמו שהוא מתמלא במהירות, ככה הוא גם מתרוקן. זה קורה ברגע. פגשתי, שמחתי, התמלאתי; נפרדתי, ורגע אחר כך עולות הדמעות. הן לא יורדות דרך העיניים, הן סתם יושבות במאחורה של הראש ומחכות שהחור יתמלא שוב. ובדרך כלל לוקח זמן בין מילוי למילוי, אז הן שוקעות מכוח הכבידה וממיסות את הגוף ומגדילות את החור עוד קצת.
זה סרט קבוע. אני פוגשת מישהו אהוב (שוב, לא במובן הרומנטי) בירושלים נניח, ככה זה בדרך כלל, עולה על האוטובוס הביתה ומתיישבת מאחורי הדלת האחורית, רואה אותו או אותה מתרחקים ומתכווצת מבכי. וככל שאני יותר שמחה בפגישה ככה הצריבה חזקה יותר - הפתעה, את לבד.
אז זהו. גם בלילות אני לבד כי הוואטצאפ שותק פתאום והפייסבוק לא מתחדש למרות שאני מרעננת כמה פעמים.
אני אלך לישון עכשיו. ביום ראשון יהיה לי כיף גדול, וגם בשני ובשלישי ואולי גם ברביעי, אם הם יזרמו. בחמישי קצת פחות. בעצם אולי בחמישי אני אשב עם דניאל, זה יהיה נחמד.
אני צריכה לזכור בראשון לקנות לו כבר מתנת גיוס (וסנדלים, אני חייבת סנדלים)
⁦❤️⁩ וואו.פועל במה
כתבת מדויק ממש, הבעת את הבעיה שלי בעצם, הזדהיתי עם כל מילה.
בסוף יהיה בסדר, ובסוף כל מפגש כזה יחכה לך מישהו בבית/בשירות/בעבודה וימלא את החסר(ואני בטוח שאת כבר יודעת את זה)
תודה על זה.
תודה שקראת.בארון
מדויק ויפה. תודה💚אופק.
תודה לךבארון
..יש לי סיכוי
(מרגישה שפלשתי מדי
אז אני אשאל וזה ממש סבבה אם לא תעני

את מאמינה שהחור הזה לעולם יתמלא בדברים רגעיים של אוכל ידע סקס שליטה וכו? או אפילו מכתב מחברה
שעוד שעה תמשיך לבית שלה והלב יישאר בודד בחזרה

אם כן איך את מוכנה לחיות אתזה
זה ככ לא הגיוני לי, שאפילו אם זה אמיתי אני לא מוכנה להאמין בזה
)
..בארון
(הכול בסדר, תודה לך

הוא אף פעם לא יתמלא באופן קבוע, כלומר לא במצב הנוכחי. משהו בי צריך להשתנות כדי לתת לו פרופורציות, ואני צריכה למצוא מקום שיהיה שלי ועוד מישהו להתחלק איתו בחיים שלי, ככה אני חושבת)
ומה יקרה אחרי השינוי?יש לי סיכוי

את מדברת על שינוי בתפיסת חשיבה, צורת הסתכלות כזו או אחרת?

אם כן, כשהחור שלך יתעצב יותר בהתאם למה שתשתני, מה שימלא אותו יהיה אותם דברים רגעיים כמו שיש לך עכשיו?
אני לא יודעת.בארון

לא בחשיבה, בחיים. שינוי חיצוני שיכול לתת מנוחה לנפש (אני בדרך לשם, אני יודעת. הרוב מאחוריי)

כן. אני לא רואה בזה בעיה. הוא לא יהיה חור שחור אלא סתם צורך כמו שאר הצרכים

כל הצרכים שלך הם סתם צרכים?יש לי סיכוי
כןבארוןאחרונה
אני מודה שמפתיע לראות בפורום דתימקפיצים נטושים

את השרשור הנעוץ.

סתם להבין - 'סניף מעלה אדומים' - זה איזהשהו קוד או שכולם פה היו בסניף כזה והתדלשו?

יש בערוץ גם פורומים של דתל"שים, ואפילו פעיליםאנונימי (2)
זה באמת מהנטושים 
ממ.. הגיוני בסה"כמקפיצים נטושים

בעיקר תהיתי איך הפורום הזה נהיה כזה.
סתם השתלטות?

לא מכירה את ההיסטוריה של הפורום הזהאנונימי (2)

הניקית המנהלת של הפורום פעילה כאן בערוץ 7.  מכירה שמנהלת פורום אחר שכן פעיל.  

אחד סגור לא?מקפיצים נטושים
יש פה גם מישהו שכתב שהוא פתח טלגרםמקפיצים נטושים

של סניף מעלה אדומים, אז בעיקר שאלתי בהקשר הזה.

עדיין תוהה...מקפיצים נטושיםאחרונה
יש חיים?אנונימי (פותח)
מישהו עוד חי כאן?אנונימי (פותח)

אני אנחש שלא

אבל התגעגעתי

אני.ruthi
אני פהרצה לאש
לא נכנסת הרבה לערוץ, אבל כן, פה לפעמים
אניאנונימי (3)אחרונה
איך היה לכם?אנונימי (פותח)
אנונימי (פותח)
אנונימי (3)אחרונה
הקמתי קבוצת טלגרםדתלש דוס
אז יש לנו קבוצת טלגרם בארץ ישראאאלחוני המעגל פינותאחרונה
מה עושים בשבתות?אנונימי (פותח)
מישהו חי פה?אנונימי (פותח)
אכןאנונימי (3)
לא מספיקדתלש דוס
סוגשלאנונימי (4)
כו, פה ושםקוד אבל פתוח
ואני זמין בפרטי, אם אשתכנע שאתם נורמלים גם בוואטצאפ.
..?אנונימי (5)
..!אנונימי (4)אחרונה

אולי יעניין אותך