שישו ושימחו בשימחת חג!ענת=)

בעזר ה'.

שלום לכולם!

בשבח והודיה לה' יתברך הנני רוצה הודיע לכם על הבשורה הכי שמשחת ומהממת בתבל. סגרתי שרות!

טוב ועכשיו תתכוננו טוב טוב (-זת'ומרת תתאגו שאתם יושבים ותנשמו עמוק.) לשמוע מי הוא זה ואיזה הוא שיזכו להתפאר בנוכותי שנה שלמה!  בפתח-תקוה! אחלה בחלה של מקום! טוב למרות בהתחלה ממש לא רציתי ותכננתי להגיע לשם! (רחלי ומוריה אל תהרגו אותי!)

ובזאת אני רוצה להודות לכל אותם טובות, חמודות וטובות שעזרו לי ותמכו בי לאורך כל הדרך (ואו זה נשמע כמו נאום של בת מצוה או סיום תואר.) והם: מוריה- הקובה המתוקה שלי, מיכלי-שהסמילי שלה עושה לי טוב כל בוקר מחדש, רחלי-שכל מילה שלה נותנת כוחות עצומים! וכל החבה מההנא"ר של אריאל-שתמיד שאלו דאגו וניסו לעזור ככל שאפשר!  וכל אותם רבים שמרוב התרגשו ברחו לי הראש... תודה רבה!!! 

איזה יופי!!!!שובל אור

קבלי ברכת הצלחה חמה מהנהלת הפורום...

וכמובן ממני אישית...

רוצה לשתף אותנו מה בדיוק את הולכת לעשות שם? (סתם ככה, זו אחלה עיר! תסתדרי בה מעולה..)

בכיף.ענת=)
אז כך, אני הולכת להיות שם בבי"ס מורשה ומועדונית שם אחרי צוהרים. וכל החבילה שלי בשילוב עם מדרשה של הרב אילן (הרב של אולפנת רעות שם מי שמכיר) שהיא פועלת 3 פעמים בשבוע. -אוו אני כולי אושר! איזה כיף!!!
נשמע אחלה!שובל אור
המון בהצלחה!
מגניב...אנונימי (פותח)אחרונה

המדרשה של אבא שלי...

אני גרה באולפנא..בכיף תשרצי חופשי בביתי הקט...<אני לא אהיה פה יותר מדי...>

יומדהיםםםםםםםםםם

שירת הים,רחלי ברק

מאיפה את מכירה את פ"ת?

וענתי אני לא אהרוד אותך.. יש משהו במה שאת אומרת על פ"ת...

בצלב"א.

מכירה..שובל אור

יש לי קשרים שם..

זה לא שאני מכירה אותה כמו את כף ידי.. אבל בכל זאת, קלטתי אותה בתור עיר לעניין...

לא..עוזיה
העיר לא בדיוק לעניין.. זה יותר האנשים שחיים בה.. חוצמזה שזו עיר קטנה החמודה טיפה..
זו ההגדרה שלי לעיר הזאת.שובל אור
ובאמת מה שאהבתי בה זה הגודל (כי אני שונאת ערים גדולות וסואנות) וכמובן שאת האנשים.. כי האנשים עושים אותה לעניין...
אף פעם לא ידעתירעות =)

שאני גרה בעיר כ"כ מוערצת..

נחמד לשמוע!

רעותי..מוריונת

תזהרי בקצב הזה של הגילוים..

את עוד עלולה להתרגש..

ענתי -פול מזל טוב וסורי שישבתי לך כ"כ הרבה על העצבים.. (לפחות אני מקוה שזה בסוף השתלם...)

תהני פול בפאתח ותדעי שדלתינו תמיד פתוחה (גם שלי ביתי הקט וגם של הסניף...)

ובקשר לעיר ולגודל שלה,זה באמת האוכלוסיה פה..כי זו עיר גדולה מאוד יחסית ואנחנו נוטות להתעלם מזה באלגנטיות..(וכך לפעמים אתם ממש עלולים למצוא אותנו מטילים בין כפ"ג או כפ"א להד"ג {שעה הליכה..מה לא עושים בשביל הסניף,אה רעות?)נו שוין..לפחות מצליחים למצוא גם כמה יתרונות! (;

חיים ארוכים!בצלב"א...

מזל טוב לך!מייק

דוגרי- אין כמו פאתח! (אבל רק הסניף לא העיר...)

תהני לך ממש!

את מוזמנת תמיד לבקר אצלי בבית...

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך