שככה השבעתנונחמיה17

... העלמה מעין גדי לא צעקה, וזה היה מוזר.

כשכל הקהל ממחוז הכפרים המזרחי של ירושלים עמד מסביב לה הוא קיווה כי ישמע את קולה צועק עד השמים עוֹרה כעת מלא כוויות וריאותיה מלאו עשן. לא מספיק החבורות שעשו בה, שהיא נוטפת דם.

העלמה היפה היתה למראה המזעזע ביותר, לפחות ביחס לפעם הראשונה שהגיעה למחוז.

כבר עורה נחרך על המוקד בין להבות אש, בגדיה המרוטים שנתלו עליה בקושי, נשרפים ובקושי נתן לראות את פניה.
היו שכבר חשבו כי נפחה נשמתה, שכן היא לא השמיעה צליל כלל. אבל רוב המחוז וזקני המחוז התבוננו בעלמה. היא חיה, עיניה מלאות דמעות.

מבין הלהבות החלה לומר בבכי רם, כל הקהל שמע.

"אם אהובי המלך"

"אהובי המלך" כך גם קראה למלך לפני כן, "אוהבי אהובי", וצחקו עליה המושל ריצ'ארד וגדודו.
" 'אהובך', ייתכן שאת כביכול משכנעת את עצמך כי יש לך אהבה בו?! את שונאת אותו! 'אוהבך', שונאך שנאת מוות המלך, שנאה שאין כמותה, היית פילגש מזנה, חרפה למלך! אוהבך?!" צחוקו עוד הדהד בכיכר הכפר כבר שבוע וכעת מולו ממש אומרת היא על סף מותה, אותו הביטוי, באותה נימה.

"אם אהובי המלך יבוא לבקר בחוצות המחוז, אם יזכיר את שמי, אם תראו אותו מחפש אחר עלמה, אם יישאל על תל האפר המצטבר בזה המקום-"

"אז אמרו לאהובי, מהעלמה מעין גדי ' אני אוהבת אותו, עד חולי, עד מות, ועד בכלל' "

איש לא הכיר את המלך, ובלב כולם עלתה השאלה, שבסופו של דבר עלתה מגרונו של אחד הזקנים, הזקן שבהם אולי- "מה כל כך אהוב המלך עלייך, מה כל כך אהוב בו? ראי אותך כאן והוא בעיר. לו רק היית מרפה, מה כל כך אהוב, מה כל כך בוער?" המילה "בוער" הובנה היטב.

האש דעכה, איש המוקד לא הערים עוד עצים, עלמה חרוכה ומפוייחת משתנקת עם סחבה שרופה ברובה עליה בצינת הלילה של הכפר נתגלתה מבין הלהבות הדועכות, שערה נשרף כמעט כליל למעט מקומות בודדים של זכר. אך עיניה היו היכר ברור בה לכך שהיא העלמה היפה ביותר שהמלך ראה. והמלך ראה הרבה.

"אהובי" נאנחה בלחש, רק מילה זו יכולה לומר כעת, כשכמעט ואין בריאותיה אף זרזיף אויר דק.

"אהובי" לחשה-אמרה כמה מילים, הזקנים והשורה הקרובה שמעו, אבל המילה החרישית היחידה שהיתה ברורה לכולם היתה "אהובי".

וצנחה מעולפת לארץ.

לאחר שעה קלה הקהל התפזר ובבוקר- לא היתה שם, אולי תחזור עוד כמה זמן שוב פעם, אולי כבר הגיעה לעיר.

תזכורת לקרוא עוד מאה פעם,,,,,,,,
סליחה.. אבל ארוך מידי בשבילי...תן חיוך!!!!

עכשיו קראתי. ולא הבנתי.תן חיוך!!!!

הוא כתב את זה בהשראת שיר השירים - גאולת עם ישראל וכו'נפש חיה.אחרונה
לתייגני להבא. מקסים.נפש חיה.
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך