האם ידוע לכם על נשים שיסכימו להיות בקשר עם גרוש+ילד קטן ?kokomono

היי, אני נשוי שנה וחודשיים ולפני כשלושה חודשים נולד בני בכורי. היחסים ביני לבין אשתי לא טובים עוד לפני שנכנסה להריון ויש לי סיבות טובות מאוד להתגרש (גם משפחתי וקרוביי מסכימים עמי) אך אני מתלבט אם עכשיו או לחכות קצת בשביל הילד מכיוון שגרושתי אדם לא עצמאי, הוריה מבוגרים ומחברותיה היא מאוד מרוחקת (אף אחד לא ביקרה אותה כשילדה). כמה זה לא טוב לילד כשהוריו מתגרשים בגיל כזה? האם יש איזה שהוא מצב בזוגיות שיותר קל להתגרש עבור הילדים?

אוסיף על עצמי שאני עובד במקצוע בעל הכנסה גבוהה ואני גבר נאה יחסית, מלומד, רגוע, עצמאי, סקרן, מסורתי, אוהב מפגשים עם חברים, קריאה, סרטים וטיולים, מיני ושומר על הגזרה. כמה זה נורא עבורי להיות גרוש כשיש ילד בן פחות משנה? איך בנות (שלא פוסלות גרושים על הסף) מסתכלות על זה? האם העובדה שאשתי נושאת ברוב רובה של האחריות לכישלון הקשר משפיעה עליכן לטובה? האם זה שחיכיתי ולא ניגשתי לרבנות מהרגע הראשון בו הרחתי משהו מסריח תשפיע על דעתכן?

שבוע טוב!

שבוע טוב לך!אמא וגם
2 נקודות קטנות;
1. זה שאף אחת לא ביקרה את אשתך כשילדה לא בהכרח מראה משהו. לא בכל מקום זה מקובל, ובטח אם זה דורש להגיע מרחוק.
ובאופן כללי זה לא נשמע לי רלוונטי כל כך לעניין...
2. יתכן שהרבה אם לא רוב הגרושים חושבים שהגירושין בעיקר בגלל הצד השני... לרוב האשמה היא של שני הצדדים בערך בשווה.

לדעתי האישית מי שמנסה להאשים את הצד השני רק מוריד לעצמו נקודות.
מצד שני- אין צורך להציג את הדברים ולהכניס לפרטי מה שהיה או לא היה כל אחת פוטנציאלית.
עם מי שתבנה קשר משמעותי, כבר תפרט דברים שיהיו רלוונטיים.

לגבי הגירושין והילד- אין אף גיל שבו זה טוב ונחמד לילד שהוריו מתגרשים.
מהצד השני, אם מה שהיה אפשר לעשות נעשה והמסקנה היא שאין מנוס, אז עדיף לא לגדל ילד ביותר מדי מתחים.
ואם אשתי ישנה אצל ידידים??kokomono

לא הבנתיאמא וגם
באיזה קטע היא ישנה אצלם?
בהחלט יכול להיות שרק צד אחד אשםטרכיאדה

לא אוהבת בכלל את הטענה שאצל כולם זה שווה.

חסר אנשים איומים בעולם שממש קשה לחיות איתם?

בטח יהיו שיסכימו, לא חסר נשים בעולםl666
זה לא מוריד מאחריותך. לא נשמע לי הגיוני שאתה כל כך מושלם והיא כל כך רעה ... והיו בעיות לפני הריון אבל אתה רוצה לברוח דווקא אחרי לידה....
לידת ילד היא טלטלה למשפחהבונים מגדל
זה דבר לא פשוט גם כשהכל בסדר.
שינוי סידרי עולם. לילה ויום. אחריות לא נגמרת. איבוד העצמאות.
ילד ראשון זה בכלל שינוי מטורף.
וזה כשהכל בסדר בין בני הזוג.

תוסיף מצב לא הכי טוב וקיבלת גירושין בקלות.
אבל מה עם הילד?

זה הכי קל לברוח.
לדעתי להתגרש כשהיא במצב כל כך רגיש, ונראה שלך לא אכפת מהבן שלך בכלל צריך להוריד לך הרבה מכל הדברים הטובים שאתה אומר על עצמך
גם הגישה הזאת שהיא תהיה עם הילד ואני אחפש לי אישה חדשה.
לא בדיוק נשמע כמו אדם שכדאי להתחיל איתו מערכת יחסים זוגית, לא?

ומה באמת הגישה שלך לגבי הילד?
לא רוצה לראות אותו? לגדל אותו? לראות איך הוא מתפתח?
לא רוצה לתת לו הכי הרבה שרק אפשר?
אז למה לעזוב אותו עכשיו?

אתה לא מעריך אותה יותר אחרי הלידה? היא עשתה משהו עצום!
גם אם היו בעיות קודם, לא שווה לנסות ליישר את ההדורים?
הרי הריון זה לא רגע. והרבה קשה עם ההורמונים ותסמיני ההריון בתקופה הזאת. והורות משנה את האדם.
לברוח עכשיו?

איך אפשר לענות כל כך יפה ומנומקטרכיאדה

בלי לדעת פרט וחצי מהבן אדם, מי היא אשתו? מה הסיבות שגרמו לו לרצות לעשות את הצעד הקשה הזה?

מאד קשה לשפוט בלי שום מידע!!!

נכוןבונים מגדל
והכל זה לדעתי.
ומההיכרות שלי עם המצב של לידת ילד.
ולדעתי דבר כזה אומר דרשני
וזאת הייתה ההמלצה שלי לחברה גם.
ובעיקר, במצב כזה, ממליצה מאוד על התכנסות פנימה ולא על יציאה החוצה.
גירושין זה צעד מאוד משמעותי שצריך לשקול בכובד ראש, ולעשות רק כשכלו כל הקצין
ולקרוא שאלה כזאת מאבא טרי אומר שהוא פחות מבין את הקטע של אבהות בעיני. וצריך לחשוב על זה טוב טוב.

וברור שרק מה שהוא כתב ידוע לנו.
בהצלחהאו"ר
מאחר ואתה מבקש שנביע דעתנו על סמך המידע שאתה נותן אעלה כמה תהיות:
נשוי שנה וחודשיים והילד בן שלושה חודשים, זאת אומרת שכבר בחודשיים הראשונים הרגשת שעשית טעות? (למה לא להשתמש באמצעי מניעה אם אכפת לך מהילד?!) היה קשה יותר ממה שקשה לכולם בתחילת הנישואים כשמתפקחים מהפנטזיה? ןאז הריון מעלה עוד יותר את הקושי, ולידה..., יש הרבה סיבות שלא יהיה נעים ביניכם גם בלי שתפרט יותר מזה. השאלה היא למה התחתנתם מלכתחילה? ככ מהר זה התפוגג תוך חודשיים? וגם אם פגעה בך קשות האם אין דרך לסלוח? האם פניתם לייעוץ מקצועי, מעבר למשפחה?!
וגם אם באמת אין שום פתרון אחר, ומעדיף לחזור לשוק כשאתה עוד צעיר, זה לא קצת מוגזם להתחיל לחפש מישהי עוד לפני שהתגרשת?!

אני נשואה כבר למעלה מעשור ב"ה לגבר שהיה גרוש עם ילדה קטנה.אמא יקרה לי*

וכמו שאמרו מעליי, לא יודעת מה הנתונים שלכם וכו', אבל צא מנק' הנחה שתמיד יש חשדנות 

למה הבית התפרק. בתור רווקה בדקתי זאת המון ולא מיהרתי לעשות את הצעד הזה.

ב"ה לא מתחרטת בכלל,- זכיתי במפעל הפיס.

אני מגדלת את בתו של בעלי שהייתה אז פעוטה והיום היא נערה מתוקה, אבל זה לא פשוט בכלל.

וצריך המון תעצומות נפש, סבלנות והתייעצות עם אנשי מקצוע.

לבנות בית בפרק ב' זו מורכבות אחרת לגמרי.

וילד להורים גרושים- לא משנה בכלל באיזה שלב- תמיד ישא צלקת כואבת בנפשו, שאין

לה ריפוי.

זה אומר לחוות את כל גידול הילד שלך ברבע משרה (במקרה הטוב) ולא להיות לצידו בכ"כ רגעים חשובים

בחיים.

זה אומר שאולי תמצא מישהי גרושה עם ילד/ים- ואז המורכבות היא פי כמה.

יש גם את הפן הכלכלי של מזונות ומדור- שאתה היום לא רואה מבחוץ, אבל להתגרש זה אף פעם 

לא צעד כלכלי. והרבה פעמים יש עלויות נוספות פרט למזונות כשאתה רוצה לרכוש גם לילד דברים

כשהוא אצלך.

אבל מעל לכל- נישואין הם עבודה. ויש סטטיסטיקה לא מחמיאה לפיה בתים בפרק ב'

מתפרקים ב-% גבוה יותר ולא בכדי: זה באמת מצריך יותר עבודה.

ושוב- אני לא יודעת מה יש ביניכם ועד כמה זה אקוטי. אולי גירושין הם הפתרון, אבל אל תעשה צעד כזה לפני שניסית

למצות את הקיים. לכו לייעוץ טוב ונסו להרים את הקשר.

זה שווה כל אגורה. 

בהצלחה לכם!

גרוש עם תינוק זה לא גרוש עם ילד..שוקולד פרה.
לטפל בתינוק זה הרבה יותר אינטנסיבי מאשר עם ילד עצמאי.
בנוסף, אני מכירה מקרוב מישהו שהוא גרוש+1 ודווקא כשזה ילד אחד זה יותר קשה כי אתה חייב להעסיק אותו כל הזמן. הוא מצריך הרבה יותר צומי.
תינוק זה בכלל הרבה עבודה.
להחליף טיטול, לעבור את הגמילה, צעד ראשון...
מלא לילות בלי שינה בגלל בכי.
אלו דברים שאין לילדים בוגרים יותר וצריך לקחת את זה בחשבון.
לא יודעת כמה רווקות היו מסכימות לטפל בתינוק או להתעורר כמה פעמים בלילה כי הוא בוכה.

** אני התחתנתי כרווקה לגרוש+ כמה ילדים. זה לא קל מבחינת המזונות והסדרי הראייה, אבל יש לי ממש חיבור טוב עם הילדים.
אתה כנראה תצטרך לחפש ספציפית מישהי שטיפול בתינוק לא מרתיע אותה.

זה שהאחריות לתינוק היא עליך זה נכון, אבל בסופו של דבר, בחיים עצמם, היא תידרש לאיזושהי מעורבות. במיוחד שתינוק מצריך הרבה יותר מאוד דברים שגברים לא ככ מבינים בהם.

נקודה נוספת זה העניין שאתה נוטש תינוק קטן.
אותי זה היה מרתיע.
ילד זה משהו אחר,
ברור שהיה פה תהליך,
שהילד החזיק את הזוגיות עד שכבר לא היה אפשר יותר,
אבל לעזוב ככ מהר?

האם הלכתם לייעוץ?
לא כתבת..
נטישת תינוק תרתיע את כל הנורמליותסודית
עכשיו תשקול
בלת"ק ורק מתוך הנתונים שהבאתמודדת כובעים

אדוני, אתה נשוי רק שנה וחודשיים, כאשר מתוכן בחודשיים הראשונים אשתך בטח היתה תחת השפעת הגלולות של סידור המחזור, ומיד אח"כ נכנסה להריון.

בקיצור, את אשתך עדיין לא יצא לך להכיר היטב.

ואם הייתם בקשר של זוגיות לפני החתונה, אז אדרבא תבין שהיא עברה טלטלה.

לפעמים הורמונים מוציאים את השטן מהבנאדם.

ובטח לאחר שינוי כל כך דרסטי מרווקות לחיי נישואין.

מציעה לך לשקול הכל שוב, בנחת, לתת צ'אנס.

שים לב שאתה קורה לה "גרושתי".... רע מאוד עבורך שכבר יש לך את המינוח הזה בתת מודע.

יהיו שיסכימו, יהיו שיעקמו את האףאלעד

אתה לא מתחתן סטטיסטית אלא רק עם אישה מוצלחת אחת,
כך שזה כמעט ולא משנה

ואמנם לא שאלת (רק לכלכת) אבל ארשה לעצמי להתצטרף למקהלה כאן ולחוות דעה שלא מתגרשים כל כך מהר,
והעולם בחוץ לפעמים קר משנדמה. ולכן וודאי שלא נפרדים לפני פניה ליעוץ זוגי

זאת שאלה כללית מדיshaulreznik

גם רווק שנראה כמו דוגמן צמרת ומרוויח כמו מארק צוקרברג, ימצא חן בעיני X בנות ויזכה לכתף קרה אצל Y בנות, ברוח הפתגם על הסיר והמכסה. 

מה שכן, שמעתי שאם מתגרשים לפני שלילד מלאו 3 שנים, הפרידה תצלק אותו פחות.

מה?!תצלק פחות?!?או"ר
בעניינים כאלה כשמשתמע שממליצים להזדרז להתגרש, ולנטוש תינוק בן יומו, רצוי להביא ביסוסים ולא להסתמך על "שמעתי"!
בררת עם פסיכיאטר? שאלת רב? יש לך אסמכתא למחקר מהימן? מתבסס על סטטיסטיקה?!
קבל תיקוןshaulreznik
According to child psychologist Dr. Scott Carroll, if a divorce happens when a child is a baby, it’s likely that trauma of the divorce itself will be nominal. “Probably the only ages where you would say it has no meaningful impact is under two,” he explains.
This is the Age When Children are Most Traumatized by a Divorce
אשתי נכנסה להריון חודשים אחרי החתונהמויזאחרונה
ואז ראיתי אשה שלא הכרתי לפני כן (ברמה מאוד גבוהה) בגדול חשבתי בעיון שנפלתי וזה ... אבל לא העזתי להציג החוצה מה אני חושב ואחרי כן נכנסה שוב להריון כל שזמן מאוד ארוך לא ראיתי אור בקצה המנהרה ואז היא עשתה הפסקה של שנתיים וגילתי שזה רק הורמניים של הריון שלא ידעתי להכיל אותם ולכן היא היתה נראית לי שאין מצב להמשיך בזוגיות תקינה
בילד השלישי שידעתי כבר מה זה עבורה ידעתי לקבל את ההורמונים של הריון ולידה ו.. היה ממש כיף ואפילו קצת נהנתי מהשיגעונות שלה וקיבלתי את האשה שפגשתי בהכרות לפני החתונה
ייעוץ אי זוגי - פריקה והתייעצותדון מנואל

גיל 38, הילדים, העבודות, החיים עשו את שלהם. פה ושם משברים, עלבונות, ריבים הביאו אותנו לכך שאשתי רצתה ללכת לייעוץ זוגי. בישוב שלנו כמובן לא היה כדאי ללכת ליועצים שאחרי זה נפגוש במכולת, בגינה או בבית הכנסת והלכנו לישוב ליד למישהו מומלץ. אשתי יצרה את הקשר הראשוני, ספרה מה שספרה והגענו אליו.

אחרי 3 פגישות איתו הרגשתי משהו לא בנוח בכלל. היועץ המדופלם והמומלץ לא בדיוק יועץ זוגי. הוא יועץ לאשתי איך להיטיב את חייה. ואני בתפקיד חלק מההצגה או מההפקה. בעצם אני צריך לעבוד על דברים שיגרמו לה להרגיש טוב. הפתעות קטנות, עזרות במה שהיא צריכה, להתחשב בה ולדרוש בשלומה. היא צריכה גם למצוא דברים שיגרמו לה להרגיש טוב. ללכת לחוג, לפגוש חברות, לדעת להגיד לי מה היא צריכה.
בכלל הופתעתי לגלות שלא ניתנה לי בשום שלב עד כה אפשרות לומר מה מפריע לי בחיים, בבית, בזוגיות, אולי בעבודה, אולי במשהו אחר. הכל ביחס למה שהיא מרגישה.
זה כמובן לא תהליך משפטי שבו צריך לשמוע שני צדדים ולהחליט מי אשם, אבל אם נוגעים ופותחים ומטפלים, גם לגבר שאולי לא בא עם משא סבל לייעוץ, יש דברים שהוא היה רוצה לפתוח ולומר.
אולי אני לא מבין מה הייעוץ אמור לכלול. כי אני מוצא פער די גדול בין ההמלצות על הבחור לבין איך שאני מרגיש אצלו.

ממליצה לך לכתוב את זה בפורום נשואים טרייםיעל מהדרום
לק"י

הוא יותר פעיל.

בהצלחה!!

לגיטימי לגמרי...ד.אחרונה
ייעוץ אמור לגרום לשני הצדדים להרגיש בנוח.

אם מישהו מרגיש שהייעוץ הזה אינו מדבר גם אליו - אפשר לחפש מישהו אחר.

יתכן שאחרי ששמע בתחילה את אשתך, הבין כאילו הבעיה נמצאת רק בהרגשה שלה - ולא גם בהרגשה שלך.

כמובן, לאידך, שייעוץ טוב אינו אמור להיות זירת טענות הדדיות. זה לא לחפש "מי אשם", אלא איך בונים בטוב יותר את ההדדיות.

אז עצות של הפתעות קטנות, עזרות, התעניינות בשלום השני - הן טובות מאד. אבל זה לא מספיק, כשהן מופנות באופן בולט רק לכיוון אחד.

לגבי להקשיב מה מפריע לך, בחיים, בעבודה וכו' - זה דבר חשוב מאד. אלא שמישהו כזה, לפעמים יתמקד במה שבין בני הזוג, ופחות במה שמעבר לכך.

אני יכול לשלוח לך בפרטי, שם של מישהו (קרוב משפחה) מנוסה מאד, חביב וישר, מייעץ בהירות ובפשטות - ותוכל להתקשר אליו, להסביר מה הבעיה שמצאת בייעוץ הנוכחי - ולשאול אם יש לו רעיון...

מחפשים קהילהאבא פגום

אנחנו הורים ל 7 ילדים גרים היום בשכירות ברמלה, בגרעין התורני ומחפשים להשתקע במקום עם קהילה תורנית אבל לא לוחצת. בגלל שאני עובד בבני ברק, מחפשים מקום שמצד אחד המחירים עדיין שפויים ומצד שני לא רחוק מידי מהעבודה. חשוב לנו קהילה תורנית שמשקיעה בילדים ונוער.

נשמח מאד להמלצות ☺️

ילגים מפרק א וצוואהיל 000

לא מצאתי פורום מתאים מקווה שפה אפשרי

שלום  בעלי נפטר יש לו ילדים קודמים

לנו משותפים

הכל היה בסדר לא ראיתי את זה בא

סעדתי את בעלי בזמן שילדיו קודמו בעבודות

אימא שלהם הילה חכמה הגיע חטפח בו בבית חוליל לגבות טת הילדים מול המשפחה שלא תראה שלא באים

ואני לא יכלתי לעבוד

כי גם לא רציתי בעלי קודם להכל

מבעל חזק שלא היה חולה  אף פעם לא ראיתי אותו שוכב עם חום או משהו דומה לא כדורים כלום

עובד פיזית קשה כל חייו

לא יכולה לפרט הכל

שמר הכל בפנים עד שהגיע למחלה ומהר הלך

ילדיו רצו מידע על כל  דבר

על עורך דין שמטפל אפלו אני ובעלי לא התענינו

לא הבנתי מה ילד שבקושי רואה את אבא שלו מתענין בקצבה

מאשים אותי שאני יודעל אל כל המידע

אין לי תו ירודה לא נותנים מידע  גם לאישה

אבל הם בשלהם

עכשיו הכל מובן הכינו את הקרקע

ילד שכל חייו לא הספיק לו מה שנתן רצה עוד

עגשיו מרגיש שיכול להכניס לי

אני לא בתחרות

הם יושבים מולי ומחלקים  את הבית

החלק שהם לא הבינו שאטאמטית הבית נאשם על שמםץ מי שמדריך אותם מהמשפחה לא מבין ולא אמר להם

הם אמרו לא נוציא אותך מהבית

לא בטוב לב,בהתנשאות

פה שתקתי

שאני רצתי עליו בעלי עבד ואני נלחמתי לקנות אותו כן מפרנבס עיקרי

כי לא היה שעות בבית וכל עול הבית היה עלי עד שהתמוטטתי בעבודה

ועבדתי פחות

לא היה לו עזרה משום צד

המשפחה שלו ידעה על מצבו הקשה

ולא באו לבקר פעם אחת

לא יצאו לקפה או שהבאו אליהם

רק רצו שנפכש במסעדה פעם בחודשים

אבל הוא לא יכח רצו לעשות וי

התנהגו אלי לא מכבד בבית חולים

קראו לי בשמה של,גרושתו

ולא אמרתי כלום

בעלי גוסס והם אבים איתי מולו

שתקתי

אבל הילדים שלו איתם יד ביד

אז גם אני שינתי את גישתי ואהיה בקשר עם משםלתן גם לי יש,ילדים

אימא שלהם השחקנית הראשית פה

הראתה לי שהיא איתי

ותקעה לי סכין בגב חיממה את הילדים שלא מבינים הרבה

על התערבות בכל נישא

לקחה את הפיקוד על משפחת בעלי לא ידעתי שהיא כל יום מדווחת עלי היתה מגיעה כאלו לעזור

ומדווחת הכל לא הבנתי למה המשפחה שלו לא מתיחסת

אלי

אני איתו בכל הטיפול והם  לא מתיחסים אלי רק לגרושתן אפלו קוראים לי בשם שלה

בשבעה היא לא יכלה לראות שברים חברים של בעלי הכל  רצתה לדעץ להתערב

היום הילגים שלו מתנהגים אלי כאלו זהו

הוא מת את כלום

רוצים את חלקם לא  מוותרים על כלום

אני לא גרה בבית ויש להם פה זכות

הכי כאב לי שהם התנתקו מאחים שלהם

ובקשר טוב עם המחה שלא ביקרה את האבא כי הם בדיור כמוהם

לא הבנתי איך אני הרעה פה

מה עושים אין לי עורך דין כל מי שהגעתי אליו לא היה בטוח במצב

חיבת עורך דין שיתן לי בטחון

אין פה מיילוינים אבל יש לי ילדים קטנים ואני לא בריאה מצבי לא ממד טוב נםשי פיזי

מצטערת לשמוע על בעלך ועל המורכבותנעמי28אחרונה

תפני לעורך דין.

לחוק לא אכפת מרגשות ומי מסכסך.

אם מגיע להם, מגיע להם, מה ששלך יהיה שלך בעזרת עורך דין טוב שישיג לך אותם.

פרסום הנסחן120

שלום וברכה,

חשוב לי מאוד לשתף בנס עצום שנעשה לנו.

לביתי הקטנה חולשת שריר בעין הגורמת לפזילה, לאחרונה הפזילה החמירה ונוירולוג מומחה הפנה אותנו לבדיקת הדמיה של המוח בהרדמה.

הילדים הם האוצר הגדול ביותר שלי והתפללתי לבורא עולם שיעזור לי לחזק את הביטחון והאמונה ולהילחם בפחד ובחששות שהרי הכל מאיתו יתברך מאבא מלך העולם.

ב"ה הבדיקה חזרה תקינה וקיבלנו את התוצאות מבלי להמתין את כל זמן ההמתנה המקובל.

"הודו לה'כי טוב כי לעולם חסדו" תודה רבה ריבונו של עולם,

כמה חשובה ויקרה הבריאות , כלום לא מובן מאליו .

בתפילה  לבשורות טובות ישועות וחיזוק הביטחון והאמונה והקשר התמידי לריבונו של עולם והבנה והכרה בכל הטוב שבורא עולם עושה איתנו.

עבודה סמינריונית על ליקויי למידהEva

שלום רב,

שמי חוה.

אני בהחלט מבינה שהפורום הזה לא בנוי לשליחה של שאלוני מחקר, אך אני לא יודעת לאן עוד אפשר לפנות.

אני והשותף שלי לכתיבת עבודה סמינריונית מפצים את השאלון מחקר שלנו כדי לסיים בהצלחה את לימודי התואר הראשון באוניברסיטה הפתוחה.

אנחנו מחפשים אנשים עם ליקויי למידה אשר מתבטאים בדיסלקציה או בדיסגרפיה או בדיסקלקוליה, אשר מילאו להם 18.  

אנחנו צריכים עוד 21 תשובות של אנשים עם ליקויי למידה לשאלון שלנו, אשר בוחן את ההשפעה של לקות למידה על תפיסת מערכות יחסים מקוונות (משפחתיים / חברתיים / תעסוקתיים) שנוצרו ברשתות חברתיות ובדידות חברתית.

האם יש בקרבתכם אנשים שיש להם ליקויי למידה ומעוניינים להשתתף במחקר או שאתם עצמכם עם ליקויי למידה שפירטתי בשורה למעלה?

אולי אתם מכירים מקומות לאן אפשר להפיץ את השאלון שלנו?

אם כן, אנחנו נשמח לכל עזרה אפשרית.

השאלון אנונימי וקל. אנחנו נתנו זמן מענה עליו עד 30 דקות, כך שלא צריך למהר לשום מקום ולהילחץ מהגבלת זמן.

קישור לשאלון: השפעה של לקות למידה על תפיסת מערכות יחסים מקוונות (משפחתיים / חברתיים / תעסוקתיים) שנוצרו ברשתות חברתיות ובדידות חברתית

תודה רבה לכם בכל מקרה.

יום טוב ונעים לכולם.

עוד הרבה ועוד קצת בבת אחתEvaאחרונה

אנחנו צריכים עוד 20 תשובות מאנשים שיש להם לקויות למידה המתבטאות בדיסלקציה, בדיסגרפיה או בדיסקלקוליה!

תעזרו לנו לסיים בהצלחה את תואר ראשון.

תודה רבה. יום טוב.

השבת אבידה - כלבי האסקי סיבירייהודיה מא"י
שני כלבי האסקי סיבירי נמצאו בהר כביר ביום שישי האחרון (חוה"מ פסח)

מי שיש לו רעיון למי הכלבים שייכים שיפנה אלי בבקשה באישי

אמהות לבנים עם אטופיק- יש תקווה לשרוול קצר בקיץ?שיח סוד

עד היום לבש ארוך בקיץ,

מסכן שכל החברים בגן עם קצר מרענן - הוא חם לו עם ארוך.

אבל כשהוא עם קצר בשרוול/במכנס הוא מתחיל לגרד כי זה נגיש…

עם השנים למדנו יותר להתנהל עם האטופיק ועכשיו ההתפרצות במצב סבבה

מפחדת לקנות לו מלאי של קצר ולהתבאס (מה שקרה קיץ אחד שפשוט מלא כסף הלך לחולצות שלא השתמש…)

לא יודעת להגיד כי כל החורף סתיו לבש ארוך

בקיצור, באיזה גיל כבר יכלתם לשים להם קצר בקיץ? אם בכלל…

משהו אחד- במזגנים בקיץ לא כזה חם....יעל מהדרום
לק"י

לילדים שלי היה, אבל לא זוכרת שגירדו הרבה.

ומציעה לך לשאול בפורום הו"ל, שהרבה יותר פעיל.

ואפשר לקפל לו את השרוולים ולבדוק איך זהיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אם העור בסדר והוא לא מגרד, לקנות לו גם קצר.

משפחה תורנית מחפשת יישוב קטן, קהילתיbula

עם קליטה פתוחה ודירות להשכרה

אשמח לרעיונות

באיזה אזור?פתית שלגאחרונה

אולי יעניין אותך