1.משפט שאמרו לך בילדות וחיזק אותך-לא זוכרת משפטים מהילדות, זוכרת שהמורה שלי למתמטיקה אף פעם לא הסכימה לנו להרגיש נחותות כי אנחנו עושות 3 יחידות.
2.חלום ילדות שהתגשם-לסיים בית ספר, ואז גדלתי והבנתי שזה לא כיף וגם טסתי לקוריאה.
3.הלילה מסמל לי את הטיים טו סליפ.
4.שושנים אדומות מזכירות לי? את השיר שושנים אדומות.
5.אקח לי דף, והמילה הראשונה שאכתוב בו תהיה-אחרי השאלה הזאת המילה תהיה אקח.
6.מתנה לא גשמית שהיתי רוצה להעניק למישהו -אומץ (זה אמנם משהו שאני מאחלת לעצמי, אבל גם לכולם).
7.רגע אחד בילדות שהיתי רוצה לחזור אליו-לשחק כדורגל עם חברים מהשכונה או להיות ילדה קטנה ומעריצה שמדברת עם חיילים ומתלהבת.
8.שיר שקשה לי לשמוע-אני לא שומעת שירים שקשה לי לשמוע.
9.במדורה אשרוף את? כל הפחדים שלי משינויים, לפחות את רובם.
10.מגיע לי צל"ש כי? עדיין לא החלטתי לשבת בבית ולא לעשות כלום יותר אף פעם וגם כי היה לי את כל הפוטנציאל לגדול מפונקת אנד איי דידנט.
11.תובנה שיש לי בקשר לפרחים-יפים, בעיקר בשיער.
12.עושה לי טוב לדעת שאוהבים אותי למרות הכל.
13.כשאגדל אהיה-בפנסיה.
14.משהו שהיתי רוצה להקים-בית ספר מקצועי לנערים ונערות דתיים, זה היה יכול להיות הדבר הכי יעיל לי והוא לא קיים באיזור.
15.מילה שיש לי באוצר מילים, ולא כולם משתמשים בה-אייגו (מילת אנחה קוריאנית, בקוריאה משתמשים בה המון).
16.לו היתם יושבים בכיסא המטפל, מה המשפט הראשון שהיתם אומרים למטופל הראשון שלכם? לך למישהו עם סבלנות.
17.איזו חיה אתם אוהבים, ולמה? פעם הכי אהבתי כלבים, היום אני הכי אוהבת חיות שלא חיות איתי בבית ועושות מלא רעש ולכלוך ועצבים כמו הכלב החדש והנורא של אחותי.
18.פרי שאם לא היה קיים, היתם נורא רוצים שיומצא-קיווי.
19.רצון עמוק שלא תוותרו עליו בחיים-להיות צלמת טבע (בבקשה שיהיה לי את האומץ לעשות עם זה משהו)
20.איחול לברווזה עליזה? דונט נואו.
21.חלק מהטקס של יום העצמאות שבו התרגשתם? איזה מהם? אני לא בנאדם של טקסים אבל מארי נחמיאס די ריגשה.
22.אם היתם מקבלים חובה להכניס ירק כלשהו לסלט פירות, איזה ירק היתם מכניסים? אבטיח (מתחכמת לי בכיף).