שלום לכולם! אני עדנה מאגודת עמינדב, למי שיש שאלה בנושא השרות הלאומי, אני אשמח לענות... שיהיה לכולם בהצלחה...
לי יש שאלה!שובל אור
קודם כל שלום..
כבר כתבתי פה שירשור ארוך למדי על מעלליי עם הרכזת (הכותרת-'עדיין לא התחלתי בשרות וכבר יש לי סיכסוך עם הרכזת')
ובקיצר אני רודפת אחריה להיפגש איתה כי היא ביקשה. אז כבר 3 פעמים היא סירבה לתאריכים שהצעתי, ואפילו פעמיים מהם כבר סיכמנו על יום מדוייק ובסוף היא הודיעה שהיא לא יכולה. היום גם קבעתי להיפגש איתה, וכרגיל היא ביקשה ממני לתאם מראש, אבל היא לא עונה לי!!
ואני לא היחידה שמתלוננת עליה, אני יודעת על עוד שתי בנות שסגרו שם שגם להם היא עושה אותם סרטים ולא עושה מספיק מאמצים כדי להיפגש איתן...ובכלל החוות דעת עליה מהבנות שרות שם לא היו נלבבות במיוחד..
השאלה מה עושים עם כזו רכזת.. לא ממש באלי לסבול שנה הבאה..
אה, וגם אותן בנות אמרו שהן שאלו אותה על החופשות והמשכורת, והיא לא הסכימה לענות להן... באמת מה עושים?!
שירת- הים שלום!אנונימי (פותח)

מה??שובל אור
אבויבוי.3יפי
ברוכה הבא !!משה
ואני בכלל לא יודעת באיזה סמינריון אני אמורה להיות.שובל אור
ובכלל- שאלה כללית על סמינריונים:
לפי איך זה הולך- סמינריון לפי תחום עבודה (נגיד חינוך/קומונה), או לפי מיקום גיאוגרפי (נגיד אני עם כל הבנות של הגוש)?
וכמה זמן הסמינריון נמשך? וכמובן אני רוצה גם תאריך..
סמינריון...אנונימי (פותח)
הסמינריון לבנות חינוך בלבד בתאריכים 15.8.06-25.8.06 - נחשב כהתחלת השרות. יהיה כנראה באזור נתניה- עדיין זה לא סופי.
כל שאר הבנות בתחומים השונים יקבלו הודעה בהמשך אם יש להם סמינריון ומתי.
קומונריות- משתתפות בסמינר של התנועה בלבד. (לכל תנועה תאריכים משלה).
בכל אופן- כל מי שצריכה להגיע לסמינריון כלשהו תקבל הזמנה ברורה על המועד והמיקום.
אם אני עושה במועדנית רווחה,שובל אור
לא נראלי...3יפי
נחון...3יפי
גם לי יש שאלה..מוריונת
אם אני קומנרית והעבודת בוקר של היא חינוך מיוחד אז אני צריכה ללכת לעוד סמנריון חוץ משל התנועה??
תודה רבה! (:
יומצוין!
בצלב"א...
תודה רבה! (:מוריונת
*לכולןברוריה מהגוש
חחח... תתפלאי, יש כאלו...3יפי
מה ז'תומרת נירשמת?שובל אוראחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..
סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו