נכתב ברגע של עצבים:מתו"ש

בס"ד

צרחה מהנשמה

אנשים כותבים הרבה קטעים, לא משנה מה אני אכתוב, יהיה מישהו שכבר עשה את זה לפני, ככה זה כשאתה חי בשנת 2009, הכול מוכר, הכול ידוע, אתה סתם עוד אחד מתוך אינסוף אחרים שיחלוף מהעולם ואף אחד לא יזכור אותך אחרי 20-50 שנה גג...

"כל אדם הוא עולם", חחח, עאלק, משפט שנועד לתת קרן אור לפשוטי העם כמוני, חחח, ה' עם כולם, אוהב את כולם, מחכה שתדברי איתו........אני ממש צוחקת עכשיו, ולא משמחה, אני, מה אני?? אפס!!! למה שהוא שהסתכל אלי בכלל???? למה שהתייחס או יבחין בי?.......... והאמת? אני באמת לא חושבת שהוא מבחין בי, מעלים עין ממני לפחות... יודעים מה? בעצם הפוך, אולי אני המטרה שלו, שעשוע...חחח... לראות אותי שוקעת בחרא מעל הראש...זה לא מצחיק אתכם? באמת לא?? מוזר..כנראה יש לו טעם ייחודי!.

פשוט נחמד וכיף לקרוע את הגרון בצרחה לשמיים "דיייייי" לבכות עד צאת הנשמה ולפרכס במיטה מכאב..חחח... נחמד לעשות את זה כשאת אחת מתוך מיליון שגם עושים את זה..חחחחחחחח...

לצחוק, להמשיך לצחוק, לבכות כבר אין טעם, לצחוק צחוק קר, חזק, שהורג אותך מבפנים...

מה כבר נשאר?? מה באמת חשוב?? כלום!!! הכול היה ועובר...חחחחחחח... הייתי מתאבדת, בכיף, לא אכפת לי, זה לא מה שישבור אחרים, גם ככה הם גם מתקלחים בחרא, זה רק יוסיף עוד קצת, אבל אני כבר מתה, שזה ניראה לי צעד כל כך מטופש, בשביל מה למות עם כל הבפנים כבר מת לי??? (נקרעת מצחוק)

אני לא מסוגלת לכתוב יותר, אם אני ימשיך לתאר את מה שעובר עלי אני באמת התאבד בסוף. ביי.

קהלת.אוסנת
[סתם עלה לי בראש]

אני לא אקדח לך עכשיו, את יודעת מתי הלכתי לישון ושהיה לי הרבה לחשוב...
אבל אחרי שתעזרי לי את, אני אשמח לעזור גם לך.

סיכמנו?

אל תתאבדי לי, כי אני באמת צריכה לשלוח לך מסר.
אני מרחמת!!!נצח לנצח!!!
אין הרבה מילים פשוט נותר לי לרחם לכל מי שחי בעולם הזה
עם אותם רגשות שעולים שם..
החיים האלה ניתנים לשינוי מרגע לרגע והאדם היחיד שאחראי לשינויים האלה..
יאללה בא לך להנות-- תהני..
בא לך לשקוע בבוץ תובעני מגעיל- זכותך..
רק תדעי שאת היחידה שאחראית לבחירות שתעשי בחיים..
אין מישו אחר שיאמר לך.. "קחי את החיים בקלות" כי בואנה..
הוא יכול לומר המון דברים לא רלוונטים..
כל עוד זה לא בא ממך!!!
פשוט צריך לעוות לך את החשיבה מחדש.. ולישר את כיוון החשיבה!
מה נראלך החיים שלנו זה הופעת הבימה של ה'??
הוא לא הבמאי ואנחנו לא השחקנים..(אם זה מוראל.. זה עדיין לא מציאות!)
החיים שלנו זה לא משחק ריגעי..
"ביום שנולדת זה היום שה' החליט שהעולם לא יכול להתקיים בלעדיך!!"
זה לא רק צ'ופר ליומולדת..
זה הרבה מעבר לזה!
למה ה' בחר בך להיות דווקא במשפחה הזאת?
מה התפקיד שלי?
אני ממלאת אותו כצמו שצריך?
ה' מבסווט מתפקודי בעולם?
אני מבינה מה אני עושה פה בכלל?
כל אלא ועוד הרבה הם שאלות שהאדם צריך לשאול תעצמו..
כן כן.. אין קטע בכלל לחיות אם רגשות כאלה..
שה' משחק בנו.. ומניע אותנו על חוטים כרצונו!
עם מחשבה כזאת מה הפלא שרוצים להתאבד??
צריך להבין למה אני כאן!
ורק אח"כ לנסות לחיות תחיים כמו שצריך..

(הייתי ממשיכה לכתוב..
רק יש לי אוטובוס.. עוד שניה בגרות..
אם תרצי.. אולי אני ישעשע אותך בש"א)

מתו"ש- הוצאת לי את המילים מהפה!קוגל ירושלמי

וווואו!!!כתוב מעולה...מתו"ש את מהממת!!!!אל תתאבדי!רוצה להבין
מתו"ש.. את ילדה מדהימה!!שירה כים
וכן.. אין מה לעשות.. אין הרבה אנשים מיוחדים כמוך..
אז תוצאי את כל השטויות  מהראש כי במקרה שלך את פשוט מ-ת-נ-ה  ע-נ-ק-י-ת-!!!! לעולם..
אוהבתותך..
נצח לנצח שיחקת אותהשמחה ואמונה

תקראי קטע אחד או שניים...okey
זה שאת לא רואה את ה' זה לא אומר שהוא לא נראה...
אם תמשיכי להתעצבן ולרצות להתאבד ולבכות וכו' אז באמת אפחד לא יזכור אותך או שבמקרה הטוב יזכרו אות אבל לרעה... אם תיהיי מחוייכת לסביבה, תנסי (ואם את לא מצליחה תמשיכי לנסות) להקרין (ותצליחי בעז"ה...) כמה שיותר טוב וחיבה לאנשים (גם אם זה יבוא ברמה של טובה תחת רעה..), אז סמכי עליי- יזכרו אותך!. (גם אחרי 100 שנה..).
כל אדם הוא באמת עולם... ודגש על ה"כל".. (קחי לדוגמא את אובאמה {סליחה על הדוגמא..} מי היה מאמין שכושי שחור מסריח כמוהו יהיה נשיא, ועוד של ארצות הברית!! ואני בטוח שיש לך יכולות ענקיים, אפילו פי מליון מהכושי פגר {כלשון הרב יוסף בדיחי שליט"א} מסריח {וכו'} הזה.)
תראי, לא שאני מקובל או משו.. אבל פשוט אצלנו נוהגים להגיד "פתח אליהו" (מההקדמות לתיקוני הזוהר... ספר קבלה...) לפני שחרית ומנחה בכל יום... ושם כתוב כך "וכד אנת תסתלק מנהון אשתארו כולהו שמהן כגופא בלא נשמתא" פירוש.. אם הקב"ה באמת יפסיק את ההשגחה הפרטית שלו ממך לרגע אחד את פשוט תמותי... פשוטו כמשמעו.. ולא תצטרכי את העזרה של האקדח זה פשוט יקרה לבד.... וחוצמזה זה שאת חיה ונושמת בארצנו הקדושה זה כבר מעלה... וזה כבר מראה שה' אוהב אותך...
והקב"ה מבחין בך בגלל שאת הבת שלו.. ועל המושג ייסורים של אהבה את שמעת??.. אז נכון.. זה קשה אבל כל ייסורים שיש (לאו דוקא גופניים) צריך לקבל באהבה.. ואם את לא מצליחה- אז לפחות לנסות!! וגם אם את לא מצליחה ומתעצבנת או נעצבת הקב"ה יבין אותך וידע שניסית...(אבל זה לא סיבה להפסיק לנסות!! זה קל מאוד לעזוב הכל, לקלל את כל העולם ואשתו וילדיו, וזהו.. ואם בדיוק בפעם הבאה שתנסי זה יהיה שעת כושר ותצליחי??? אי אפשר לדעת.. ולכן תנסי כל הזמן.. אני יודע שזה קשה אבל אין מה לעשות... אם לא תעשי ככה את רק תענישי את עצמך..{מניסיון עצמי-אישי..}).
חס וחלילה לחשוב שאת המטרת שעשוע של הקב"ה!! אפילו שהמצרים (ימ"ש עד היום..) טבעו הקב"ה אמר למשה: מעשי ידיי טובעים בים ואתם אומרים שירה?!?!?!?! (זה לראיה שה' לא משתעשע אפילו שלגויים יש צרות... קל וחומר שכאשר לבת ישראל קדושה יש צרות הקב"ה צר בצרתך {בכל צרתם לו צר.. תהילים אזור צה בערך..} הוא מתפאר בך ואת לא יודעת כמה!!
 אני לוידע מה איתך אבל לפני שבוע בערך הייתי עם חברים בטיול בצפון ועמדנו שעות בטרמפים ופתאום בבת אחת צעקתי איזה משו לא זוכר מה.. נראלי טאטע או משו כזה... וזה עשה לי הרגשה מאוד טובה... וחוצמזה אני לוידע אם חייב דוקא לצעוק טאטע.. זה גם טוב אבל את יכולה פשוט בתפילת עמידה לדבר איתו!! פשוטו כמשמעו (והוא רוצה לשמוע אותך...) (ועוד פעם.. מניסיון עצמי-אישי, זה מאוד עוזר.. אחרי שאני עושה את זה ברוב הפעמים אני מרגיש הקלה גדולה... ועצה שלי אם את עושה את זה- תעצמי עיניים תנתקי עצמך מכל העולם(וכן, גם מהפלאפון אם יש לך...) וזה יתן לך חיבור יותר גדול...).
אם את לא יודעת אני לומד בישל"צ... ושמיניסט אחד סיפר לי שבשבת הראשונה אחרי הפיגוע הוא היה אצל חבר שלו וצחקו בטירוף כל השבת וזה עזר להם מאוד... תנסי אולי זה יעזור... אצלי זה מאוד עוזר... ושלא תעזי לבכות אני אחרי השירים השקטים (יש לנו בישיבה כל ראש חודש מסיבת ראש חודש {הרקדה} ובסוף יש שירים שקטים.. כולם במעגל מחובקים ושרים..) מרגיש זוועה...
מה כבר נשאר?? המון!! פשוט להתחיל לעשות ולהשתדל ליישם (קחי את זה כעצה..) את מה שכתבתי לך..
מה באמת חשוב?? ראי ראשית המאמר (חח.. מרב שחפרתי זה נהיה מאמר...) יענו, שורות 3-4-5.
זה שהכל עובר אמור להאיץ אותנו לעשות כמה שיותר מצוות...
ואם את תתאבדי זה ישבור אותי.. לשמוע על בת ישראל שמתאבדת בגלל שנמאס לה מהעולם(ככה את נשמעת..) זה מבאס ומעצבן ושובר...
אני לא יודע מה איתך אני משתדל כל הזמן במקלחת לעבור מהברז של ה..(מה שאמרת שאנשים מתקלחים בו..) לברז של המים... ולפעמים זה מצליח!! ושלא תעזי להתאבד!!
משו אחד לסיום...
"כשאתה נשאל לשלומך, אל תרטון ואל תתאונן על צרותיך. אם אתה משיב "רע לי", אזי אומר הבורא, "זהו רע בעיניך? אראה לך מהו רע באמת!" כשאתה נשאל לשלומך, ולמרות צרות או ייסורים, אתה משיב, "טוב", אזי אומר הבורא, "זהו טוב בעיניך? אראה לך מהו טוב באמת!". (רבי נחמן מברסלב)
בהצלחה בעז"ה!!
אני יודעokey
אני יודע שחפרתי ואין מצב שתקראי הכל.. אבל  פשוט הייתי חייב לכתוב את זה.. אז לפחות תקראי קטע או שניים.. 
אוקיי ונצח לנצח, האם יש אפשרות למשפט מסכם?מתו"ש
בס"ד

אני באמת רוצה לקרוא אבל לא מסוגלת עם הבעיות בריכוז הדפוקות האלה
אני לא אכביד עלייך , רק -אח..
אני מקוה שאני לא מכביד עליך בתגובה , אני אשתדל שלא...

נמאס לך לחיות , נשבר לך.
תביני -
יש מי שאוהב אותך.
יש מטרה אליה את צריכה להגיע.
יש אנשים שמוכנים לעזור לך.
יש לך חיים נפלאים.
יש גם פרס למי שמקיים.
יש לך פוטנצאיל אדיר.
יש לך כוחות עצומים.
יש לך עתיד נפלא.
יש לך חיים נצחיים.
יש לך אבא שהוא מלך.
יש לך הכל - רק תבקשי.

ויש לך עוד מלא דברים ובעצם את כל העולם....

הכל תלוי -
בך!!
תלכי עם אבא שלך יד ביד , תבקשי ממנו , תחזרי אליו ,
תתמודדי בקשיים > יצאו לפועל כל הכוחות שכבר יש לך אלא שאת לא
רואה אותם כי את מסתירה אותם!

לא תעשי כך > תמשיכי להישבר וליפול....

"ובחרת בחיים" !!
נכון , יש גם קשיים בעולם הזה בשביל להכין אותך נקיה וזכה
לעולם שכולו טוב , לעולם האמיתי > תתמודדי , תצליחי!!

בשורות טובות.
בהצלחה!!
קצת קשה לסכם..נצח לנצח!!!
מה להוריד.. אמ..
תאכלס! פשוט דברי איתי באישי..

מ ט ו ר פ תאנונימי (פותח)אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך