לפני שנה ילדתי בן מקסים חיכינו להריון מאד עבר עליי הריון לא קל ולידה קשה מאד וגם ההחלמה הייתה עם הרבה סיבוכים ב''ה .
בעלי המקסים היה לצידי כל הזמן הזה , אממה הילד התחיל לגדול ונהיה בכיין מאד (עד היום ) מאד מה לא ניסינו כנראה שהוא פשוט בכיין .
הריבים הגיעו ופשוט לא פוסקים , כל יום יש משהו חדש . וגם המצב של הילד לא מוסיף . לא רציתי הריון וגם מבחינה רפואית והלכתית היה לי אישור למנוע .
בעלי מאד רצה למרות המצב ושכנע אותי ואני לא יודעת איך גם חשבתי שאני לא יכנס ישר שוב וגם אמרתי בליבי טוב אולי עוד ילד יעזור לנו .
אלא שההריון הגיע והבחילות והעייפות ואין לי כח לטפל בילד ובטח שלא להיות בהריון וכל היום לריב איתו .
והוא חושב שאני מתפנקת בבחילות (הריון קודם עד חודש תשיעי הייתי כמעט כל יום מחוברת לזופרן דרך הוריד )
והוא לא מבין למה אני עייפה הרי הקטן ישן 6 שעות בלילה ( כאילו שזה מספיק לי )
מה עושים ? איך משקמים את הזוגיות ? אני מרגישה שהילד (שאני מטורפת עליו כן ?! ) פשוט הרס לי את הזוגיות , את חיי הנישואין , יש ימים שאני פשוט מתפללת שיפול לי לבד ההריון (מתוך תסכול כמובן )
בעלי לא מאמין בייעוץ זוגי ולא מוכן ללכת בשום אופן לאף אחד לא לרב שלו לא לרב שלי , מה עושים במצב כזה ?
יש לו רב שהוא מאד ומחובר אליו , ויש לי את הטלפון שלו חשבתי להתקשר אליו ולדבר איתו על המצב אבל אני מפחדת שאם בעלי יגלה הוא יכעס מאד מלשון המעטה עד כדי גירושים .
יצא ארוך סליחה אני אשמח לעזרה ועצות כי אני לא יודעת כבר איך ממשיכים מכאן .
ואיך המטפלת שלי אמרה? זה הכי טבעי בעולם ובלי יסורי מצפון..