אז ככה: עכשיו חזרתי מהסופר, עם ביתי בת השנ וחצי. חניתי את האוטו במקום טוב, יצאתי להביא עגלה שהיתה במרחק של 5 מטרים סה"כ כדי לשים את הקטנה במושב המיועד לכך. בעודי מתקרבת למכונית אומרת לי בחורה ממוצא אתיופי, זאת הבת שלך?? תשאירי לה חלון פתוח! אני מזכירה, 5 מטרים! ובעוד אני שמה אותה בעגלה, אישה שחיכתה לחניה אומרת לי: את יודעת שזה מסוכן? אני: מה מסוכן? להשאיר אותה ככה באוטו. אמרתי לה: לפני רגע חניתי והלכתי להביא עגלה כדי לשים אותה שם. יותר מסוכן לקחת אותה ברגל עם כל המכוניות החונות במציאות שבזמן שאוציא את העגלה היא תברח לי. והיא: ואם האוטו ינעל? חשבת על זה? אני: אם האוטו ינעל אני יחלץ אותה בידיים שלי! הרי זה לא משנה מה אגיד, תמיד יהיה לכם מה לומר!
שוב, זאת לא פעם ראשונה, תמיד כשאני יוצאת עם הילדים אני חוטפת בזיונות ו"עיצות" של "נשמות טובות" איך לטפל בילדיי... תתני לה לשתות... . כדאי שתחזיק את העגלה בצד השני.. יש לה שמש.. ....יש לה גשם..... תקשיבו, נמאס לי מזה לחלוטין!! אין אדם בעולם הזה שדואג לילדים שלי יותר ממני!!! משעמם לכם??? לכו טפלו בנכדים שלכם ותעזבו אותי בשקט!!!! יש מישהי שמזדהה עם דבריי או שאני הקורבן היחיד של התופעה?
כך שהערה שלי לא תתרום שום דבר.