אם כן: למה? מתי? איזה סוג צורות? לדוג' מעוגל, שפיצי, מילים וכדו'.
אם לא: למה? חשבת פעם להתחיל לעשות את זה?
אני אשמח מאוד אם תענו ברצינות![]()
אם כן: למה? מתי? איזה סוג צורות? לדוג' מעוגל, שפיצי, מילים וכדו'.
אם לא: למה? חשבת פעם להתחיל לעשות את זה?
אני אשמח מאוד אם תענו ברצינות![]()
בזמן באחרון אני כמעט לא כותב כלום. גם בתקופת הבית הספר לא הייתי מקשקש על הדף.
תן חיוך!!!!אבל כן קורע דפים?
ודרך אגב - אתה מפסיד..
דרך אגב, נזכרתי, שלפעמים (שהיה משעמעם) הייתי מצייר עיגולים (מבניפ לבחוץ). לפעמים פסי רכבת, אבל זה היה די נדיר.
אז ככה: כמעט ולא הייתי קורע דפים בכלל בבית ספר (לא זכור לי מקרים כאלה), אבל היה מושך אותי לדעת מה גורר לכך את האחרים. משום מה לפעמים הייתי מקנא בזה ולפעמים הייתי קורע (בד"כ בבית שהייתי פותר איזה תרגיל ומגלה שטעיתי, אז אחרי שפתרי מחדש בצורה מתוקנת - הייתי קורע אתה הדף עם הטעות). לפעמים (נדיר) הייתי קורע כרטיס של אוטובוס בסוף הנסיעה. שגדלתי, אז בצבא שהיתי חותם על הנשק שהיתי אמרו להיות תרון בשמירה - הייתי מקבל את העתק של הטופס שבו אני חתום על הנשק. שהייתי מסיים את התורנות - אז אחרי היציאה מהבסיס היית קורע את אותו העתק (למה שתהיה ראיה שאני חתום על הנשק?). גם שהייתי יומא לימי עיון בצבא היו נותנים לי צו סיפוח. בגלל שבסוף לא הצטרכתי למסור את אותו צו סיפוח - אז אחרי זמן כמה הייתי קורע את אותו צו סיפוח אחרי שעברו עוד כמה שנים והייתי רוצה לזרוק דפעם מהבנק (שיש בהם פרטים ממש אישיים) - גם הייתי קורע אותם (פרט באזור של הפרטים האישיים). בתקופה יותר מאוחרת כמט לא היו מקרים שהייתי קורע את הדפים (לא שאני כל כך מתעסק איתם).
בגלל שבפורום לא מכירים אותי - אז העזתי לשאול את זה. שאלתי שאלה בגיל די מבוגר מה שעניין אותי בילדות.
תן חיוך!!!!אהבתי את הסקר הזה, אני אשמח אם תעשה עוד בסגנון
תן חיוך!!!!הרב העדיפו להחרים אותו. אני כבר לא מדבר על התגובות שלא לענין. אני מחלתי בכל מקרה.
וכן את הבנים שכתבו שם דברים לא לעניין, לא אותי. מאיפה אני יודע?
תן חיוך!!!!דרך אגב, למה בחרת להתעלם מהסקר שלי?
לפחות את מסכימה שלא צריך להיות נגד הסקר הזה?
בשביל סקר שאפילו לא מסבירים בשביל מה הוא. פרסמו אותו כבר מליון פעם.
בכלאופן, אם את גם ככה לא רוצה לענות על זה - אין סיבה שאני אתחיל להסביר לך את עצמי.
למה לא?
@תן חיוך!!!! עד לאן השיעמום יכול להגיע?!
אצל בנים, למשל, זה ביטול תורה.
מי שלא מכיר אותי מקרוב (אני מדבר על השנים האחרונות האלה) - שלא ידון אותי.
סליחה
הבעיה אצלי, לא אצלך.
יכול להיות שזה נגע בנקודות רגשיות
חוץ מהכתב מראה.. מעניין..תן חיוך!!!!אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד