כואב לי המוח ואני מרגישה את העשן באווירריעות.

איפה המרשמלו שלי! אני צריכה מרשמלו שרוף!ריעות.

מגניב אותי שטרה קוראת למרשל מרשמלו וקייט קוראת לו מושריעות.

זה מתגלגל חמוד על הלשון

וואי, עדיין לא אכלתי את הסוכריות ג'לי פירות החמוצה ההיאריעות.

לפני כמה חודשים, נראה לי שבאזור פורים, אימא שלי ואני ישבנו ליד השולחן ופתאום ראינו שיש עליו סוכריה כזו, קטנטנה ויפהפיה. כמובן לא ידענו מאיפה היא הגיעה אז לא אכלנו אותה, מה גם שהיא הייתה אחת ומאוד קשה לחלק מילימטר לשניים, ומאז שתינו עדיין מחפשות כאלו. קיצור בא לי.

בא לי להיות בשלב שאחר כךריעות.

כלומר בא לי כבר להיות במצב שאני מרגישה שאני בתוך מערכת (זוגית. הנה אמרתי את זה בקול). כלומר לא השקט של ההתחלה, אלא השקט של אחר כך.

יש לי מרשמלו צלוי היטב.

איפה זה אמפי שוני?ריעות.

סביר להניח שבתל אביב, נכון? אני צריכה ללכת לבדוק את זה.

לא שזה ישנה משהו. אני לא אהיה שם במוצש כי גם אם יש לי מספיק כסף, אין לי עם מי ללכת. ואני צריכה קודם כל להחזיר כסף שאני חייבת.

הייתי פעם בקונצרט בתל אביב.ריעות.

"קונצרט". כזה של מגמות מוזיקה. לא הייתי במגמת מוזיקה. הייתי בכיתה ט'. אבל מגמת מוזיקה הלכו והמורה שלהן הייתה צריכה שעוד בנות יגיעו אז הציעו לי ולחברות שלי כי אנחנו מסוג הבנות שילכו לקונצרטים והלכנו. זה היה נחמד, אבל פחות ממה שציפיתי.

חשבתי שאבין מה הם מנגנים, שארגיש מבינה. למען האמת בחצי מהזמן השתעממתי.

אבל זה היה בהיכל התרבות או משהו כזה וזה היה קרוב לבימה ואני זוכרת שחשבתי שמגניב, כי קרן בטח הסתובבה כאן מלא. היא הרי מלחינה להצגות של הבימה. אפילו זכתה פעמיים בפרס מלחינת השנה בתיאטרון.

יש כמה דברים שאני רוצה ללמוד.ריעות.

ניקוד, ספרדית, לבשל מדהים. ולתפור. ועיצוב פנים.

אבל אלו דברים זניחים שלא בוערים בי. יש דברים אחרים שבוערים בי, ואני שמחה לחשוב שהם מובילים אותי.

אני לא אוהבת תמונות.ריעות.

לא תמונות שאני מצולמת בהן ולא תמונות שצילמתי. מה נעשה, המצלמה היא לא החברה הכי טובה שלי.

וואו. זה ביטוי מאוד מכאיב.ריעות.

אני צריכה לשאול את אימא איך קוראים לגרף הזה,ריעות.

הוא מאוד מאוד יעיל.

כשהייתי שם זה היה כמו... למה כמו? זה פשוט היה. פשוט מאשיר. כלומר עושה אושר. אבל זה לא היה האושר השלם, הפשוט, הקבוע. זה היה האושר הזה שהוא ריצה מהירה וכיפית במורד הר רק כדי לגלות שכדי להמשיך בדרך צריך לטפס על הר אחר.

התחלתי לטפס על ההר ההוא, ואני חושבת שדי מהר התגלגלתי אחורה.

אבל זה גרם לי להסתכל לצדדים ולראות שיש דרך אחרת, שלא כוללת הרים מטורפים. כן יש גבעות, כמובן, אין דרכים בלי גבעות, אבל אין הרים מטורפים שרגע אחד אתה מטפס עליהם בכאב ויגון וברגע השני אתה דוהר בהם בלי מחשבה.

אני תוהה מה חושבים עליי.ריעות.

אני עדיין זוכרת אותה.ריעות.

זוכרת שרציתי לעזור ולא ידעתי איך. חשבתי שאני יודעת איך, אבל לא ידעתי. הרגשתי צורך להציל את העולם. וזה פשוט התפורר בבת אחת. אני לא יודעת למה. אני כן יודעת. אני פחדתי על עצמי כי ידעתי מה זה עושה לי. ואני בטוחה שהכאבתי לה קצת, אבל זה לא שציפינו שיהיה משהו. אחר כך היה נדמה לי שהכול בסדר. עדיין נדמה לי שהכול בסדר. כאילו. אני כבר שנים לא יודעת מה איתה, אבל יש דשים וכאלה.

לא הייתי כותבת הרבה בפייסבוק,ריעות.

אבל כתבתי מספיק בשביל שיצמחו מזה דברים משמעותיים.

והלוואי שלא היה לי נטספארק. רק בשביל להגיב על הסטורים של י.

בסדר, אנחנו אף פעם לא נהיה חברות טובות או משהו, אבל אני כן חושבת שהחברות שלנו נגדעה מהר מדי ובצורה מוזרה מדי.

הייתי מעיקה אז, לא ידעתי להיות חברה. והיא גדולה ממני בארבע שנים. בתקופה ההיא זה היה משמעותי, אני הייתי עוד ילדה.

אבל עכשיו... שתינו יודעות דברים שלא ידענו אז. ואני בכל זאת אהבתי אותה תקופה ארוכה.

וזה כמו לצפות למשהו שלעולם לא יקרה ואז לגלות שדווקא כן יש דרך, אבל לגלות את זה אחרי שכבר הפסקת לרצות להגיע לשם.

אני לא מתפתה ללכת בדרך הזו, אבל אני כן מסוקרנת ואני כן רוצה לפחות לומר שלום.

אני תוהה מה היא יודעת.

אני לא אראה עכשיו פיורי. לילה מדי.ריעות.

אומנם זה לא הצד של השואה אלא הצד של המלחמה, אבל גם שם יש הרוגים ובלילה זה קצת יותר מדי קשה.

אף על פי שלוגן לרמן הוא. ובכן, דבר שכיף לצפות בו משחק. תצוגת הבעות פנים מרשימה ביותר. והוא לנצח יזכיר לי את צ'ארלי, וצ'ארלי הוא נשמה טהורה שאני אוהבת בכל ליבי.

הייתי שרה אלמלא כאב לי הראש באופן מחפירריעות.

כאילו, מה? הרגשת שיש עשן אז הכרזת שביתה?

שרתי כל היום, דווקא עכשיו זה לא בסדר?!ריעות.

הכי כיף זה לשיר ולדמיין שאת מתקדמת בשלבים של גוט טאלנט ריעות.

מה, סיימון היה מת עליי אם היה פוגש אותי

כן... אבל אני לא הייתי מתה עליו.ריעות.

אולי הייתי מסתדרת איתו, אבל הסתדרתי גם עם הבחורה שהרסה לי את שנות האולפנא, אז נו

איזה צחוקים, קיבלתי ממנה דש היום. אין לי מושג אפילו איפה היא.

היה לי משהו לכתוב. משהו חשובריעות.

אף פעם לא הבנתי את אובססיית עידן עמדיריעות.אחרונה

(נזכרתי)

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי

אולי יעניין אותך