מסודותיהן של בנות שרות-~אורית~
עבר עריכה על ידי שירת-הים בתאריך כ אייר תשס"ו 13:08

לכל בת שעומדת לעשות שנת שירות יש חששות והיסוסים. ס"ה זה לא דבר יומיומי שפתאום באמצע החיים (או לדעת דעות שונות- תחילת החיים- יעני היציאה לעולם הגדול..) צריך לחיות לפתע עם עוד איזה 6-7 בנות מחורפנות.. ממש באותה דירה, ופתאום צריך לדאוג לבד לכל הדברים.. אין איזה אמא טובה שתעשה את זה.. (ובמקרה של הודיה ושירה-אין רכזת שתדאג להם...) וגם צריך להתחיל לעבוד\להתנדב במשהו חדש.. שבד"כ אין כ"כ ניסיון...

בקיצור- חיים ממש לא פשוטים, אבל מאתגרים.

בשירשור הזה כל אחת מוזמנת לחשוף את אותם פחדים וחששות, וביחד נגלה שאנחנו לא לבד.. כולנו באותה סירה....

אז קדימה!

את בקושי בת 13 מה את מדברת????אנונימי (פותח)

"כולנו באותה סירה..."

חח....חחח...

תגידי גברת תמר-שובל אור

מה את חשה ת'צמך? סליחה על הבוטות, אבל אני כבר לא יכולה להתאפק.....

וד"א- אני מבינה שאת מזדהה עם הצמד חמד הזה שבתמונה שלך... בלונדיניות כמוך, אה?...

(בהזדמנות התגובות האלה יימחקו, בשביל זה אני צריכה קצת זמן..)

אווו...חיכיתי לזה!!!אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי שירת-הים בתאריך כ אייר תשס"ו 13:10

אז ככה:::

נתחיל מהגרוע... (תיאור של בת כלשהי שתעשה איתי שרות..)

1)צמחונית!!!!!!!!!!!!!!!!חסרת חיים!!!אין כמו בשר קניבלים לשלטון!!!

2) מנהלת פורום...!!!!!!!חסרת חיים...!!!כנ"ל...

והמעלה!!!שמחפה על הכל זה ששירלה תעשה שנה הבאה שרות לאומי איתי..ומה יותר טוב מלהיותאיתי בדירה???

<הודיה ברגע של אגו..>

הי הודיה שכחת כמה פרטים......שובל אור

מה חשבת שאני יעלב??

אני יודעת שאת בטוחה שאני מפונקת ושיש לי דרישות ושתאלצו לסבול שנה הבאה משגעונות של 'חסרת חיים' כמוני...

אז לקראת שנה הבאה אני אכין רשימת דרישות, ומי שלא תעמוד בה- תעבור לאושרית... חחחחחחחחח היא כבר מזה מפחדת ממני היא למדה שכל זמן שהיא לא מתנהגת אלי יפה ולא עושה את מבוקשי אני ישרר הולכת להשטנקר לעמינדב....

את פשוט חצופית!!!!אנונימי (פותח)

את עורכת פה דברים על ימין ועל שמאל....

וזה כבר ממש מטומטם....

בקיצ..אני עוברת לפורום אחר..שלפחות בו יש מנהלת נורמליץ..

תודה רבה לך הודיה..שובל אור

כל עוד השירשורים פה לא מביכים אותך ישירות- אין לך בעיה, אה?!

ובאמת תודה לכולכם פה, עשיתם לי עבודה מתישה ואפחד לא מעריך את עבודתי ועוזר לי לעלות את רמת הפורום, אז אני אל סף פרישה. אבל תשמעו ממני בפורום רפואה אלטרנטיבית.. משה הבטיח לי..

לקראת השנה הבאהמשה
תדאגי לעצמך למכשיר שאפשר להיכנס ממנו לאינטרנט - כדי שתוכלי להיכנס לפורומים דרך WAP.
אוי נכון!מוריונת

אימלה!!
מה אני אעשה שנה הבאה בלי מחשב??
אני לא אשרוד..

אני אחפש בית לגור בו שיש בו מחשב!!
רוצים לשמוע קטע הזוי?אבא שלי קנה מדפסת וסורק חדש ושמר לי את הישן כדי ש' כשתלכי לעשות שרות תוכלי לקחת איתך...'

אני אשתגע!!
יומצוין!
 בצלב"א...

(:

חחח לנו בדירה יש מחשב!שובל אור

אבל בלי אינטרנט.... וזה מעולה, הגיע הזמן להיגמל מהדבר הזה...

ואפשר להמשיך לפתח את הנושא של השירשור...

אני פשוט מסתובב עם מחשב נייד בכל מקוםמשה
מחשב לא נוח, כבד, תופס נפח אבל עושה את העבודה בצורה מצויינת.

אולי UMPC יעשה את העבודה בשבילך (סוג חדש של מחשבי-כף-יד שהם למעשה מחשבים רגילים לכל דבר, והמחיר שלהם הוא הרבה פחות מנייד, רק חבל שלא מביאים אותם לארץ)
סתתםםם שירוש...אנונימי (פותח)

לקחתותי קשה מדי...........

ורגע אורית זאת אחותך???

אם כן..אורית חמודה אנחנו בונות עליכם המוןן בקטע של האוכל וכ"ו וכ"ו....אז אל תייבשו אותנו...את פשוט תהיי ה"אמא" שלנו..

חחחח סומכות עלייךךך

אורית זו אחותי, אבל-שובל אור

היא רק בת 12.

והשירשור הזז פתוח לכל שאר האנשים! כולו מוזמנות לרשום את חששותיהן...

(ולקחתי את כולכם פה קשה, כל הברדק שהקמתם כאן גרם לי בין היתר ליום הזיפת שהיה לי היום. אז אנא מכם- ווקשה תשתדלו להבא ותחשבו אם מה שאתם כותבים באמת ראוי והולם.. אחרת המהנהלת המוערצת שלכם (או שלא, אבל מ'כפת לי, אני מודעת לערך עצמי גם בלי שתגידו), תפקיר אתכם לאנחות)

את הנייד שלי קניתי בעצמימשה
עלה כמה אלפים טובים, ושווה כל אגורה (אין לי זכות קיום בלעדיו).

אגב, זה לא הנייד הראשון שלי, אלא השני, אבל מה זה משנה, העיקר שיש למה לשבור את הגב...
ואוו...רחלי ברקאחרונה

זה היה תיאור תמציתי עוצר נשימה....

בצלב"א.

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך