חבר וסיגריותשחר&
למה לא טוב חבר בגיל תיכון?
לפעמים זה נראה הדבר שהכי יציל אותי ויהיה לי משענת בכל הלימודים והלחץ.. בכל החיפוש העצמי..
ולמה לא לעשן?
נראה ככ מרגיע בכל הלחץ והבלבול..
ובכנות מגניב.. משחרר..

אשמח לעזרה, תודה!
עישון זה אסון.מי האיש? הח"ח!

אסור לעשן.
זה שיש שעושים כך זה לא אומר שזה טוב, וזה שהחלטת שזה "מגניב" לא שונה מכמה שזה "מגניב" להיות נהג אופנוע פרוע ומסכן חיים.

המון מעשנים בתיכון ואחר כך מפסיקיםקצוי ארץ

לא כזה נורא בעיני

אפשר להשתחרר ולהרגע בדרכים בריאותמסקמילים

העישון היא דרך ותסמונת לא להתמודד עם מה שאת מרגישה באמת. 

במקום להתמודד עם הלחץ, שאת לא משתלבת...את מנסה לעקוף את הבעיה ולא להתמודד עם הרגשות שמעיקים לך. הסגריות לא יעלמו את התחושות אלא יכהו את הכאב.

המלצה: פני לעסוק בפעילות ספורטיבית שאת מתחברת או עיסוק אחר. זה יעזור לך לשחרר את המתחים ואולי להסתכל על הכל במבט יותר רציונלי. 

בהצלחה!

תודה! בקשר לחבר?שחר&
בשמחה. חבר - אני לא מכירה אותך אז קשה לי לענותמסקמילים

השאלה איך את מגדירה חבר, כמה את בשלה להיות בזוגיות, האם את פועלת מתוך שיקול דעת אמיתי...זו לא שאלה שאני מרגישה בנוח לענות לך על רגל אחת. בטח ובטח שאיני מכירה אותך.

אם שניכם באמת אוהבים אחד את השני, יש לכם כוונות רצינויות זה לזה, אתם פועלים בצורה בריאה ונכונה, מרוממים אחד את השני - אז אין דבר יותר נפלא מלהכיר את בן זוג בגיל צעיר. 

הכרתי יותר מזוג אחד שהכיר בחטיבת הביניים וכיום נשואים באושר. זה יותר תלוי אדם. 

אבל הרוב נפרדים הרבה לפני ..ברוך השם
מרגיע, מגניב, משחרר ו... רעילנעה ונדה

...ביחד ננצח
סיגריות-לדעתי זה פשוט לקצר את החיים שלך מידיעה שזה לא טוב.זה משחרר ומרגיע אולי אבל אפשר למצוא דברים אחרים שלא פוגעים בגוף...
חבר-הרבה פעמים עדיף לא להתחיל עם זה..גם אם זה נראה שהכול טוב ויפה.ברור שזה מאוד עוזר וכו,אבל תכלס אחרי שהקטע של ההתאהבות נגמר זה יותר קשה לתחזק קשר בריא וטוב...
תודה רבה לכולם!שחר&
לחשוב על עתיד טוב, ולא רק מה נראה טוב עכשיוחפץ לעזור
דבר ראשון, את צודקת, באמת אלו דברים שמפתים ונראים כמאוד עוזרים בחיים, ובאמת יש בהם גם משהו שיכול להיות טוב. אבל הטוב הזה הוא מזערי, והוא רק להווה. מולו יש הרבה לא טוב שנמשך לשנים ארוכות.

צריך לזכור שאנחנו לא חיים את הרגע, ולא רק את ההווה, אלא חיים גם את העתיד שלנו. ובהסתכלות רחבה יותר - גם על העתיד, שני הדברים האלה הם לא בריאים.

סיגרייה - זה ידוע שאנשים מתים מזה. זה פשוט לשאוף עשן מלוכלך לריאות וללכלך אותן. ולמרות ששאכטה פה ושאכטה שם אולי לא הורגות, אך כדאי לא להתחיל עם זה, כי אפשר להתמכר בקלות, אבל להיגמל - קשה מאוד (כל זה מבחינת השכל. מבחינת ההלכה - נצטווינו על "ונשמרתם לנפשותיכם", ובמיוחד צריך להזהר מדבר שהרבה חלו או מתו בגללו).

חבר - אמנם לא מתים מזה. אבל כשהרצון הוא להקים בעתיד משפחה, קשר בריא עם מישהו שלא יהיה רק חבר אלא הרבה יותר מזה, אז קשרי חברות עם בני המין השני עכשיו הם מזיקים. משאירים עקבות בנפש, ולרוב גם חב שבור לאורך זמן. תשמרי את עצמך לאחד וליחיד, לזה שיש באמת סיכוי להתחתן איתו, וגם זה רק כשיגיע הזמן, ורק אז תנסי ליצור קשר, וגם הוא למטרת נישאין בלבד ולא למטרת חברות. (גם זה רק מבחינת השכל. אבל מבחינת ההלכה אפשר לעבור בקלות על כמה מצוות מהתורה ומדברי חכמים עם חבר, לדוגמא: נגיעה. הסתכלות. ייחוד. דיבור מיותר. התנהגות פסולה, ועוד).

בהצלחה!
לגבי עישוןאור שמחהאחרונה
מאוד לא מומלץ להרגיע את עצמך ע"י משהו שמזיק לך.
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך