דילמהאוסנת
נתחיל בסיפור -
יום אחד, אמא וילדים הולכים לים. על הים מתרוצצים כלבים, והם מפחידים את הילדים.
לפי החוק, כלבים חייבים להיות קשורים.
אמא יודעת שאם היא תרים קולה בדרישה לקשירת הכלבים, ואף תתקשר ל 106, יתרגזו עליה.
"איזה דוסית... תקשרו את הילדים שלכם, אני אקשור את הכלב שלי" (אל תצחקו, אמרו לנו את זה פעם).
מצד שני - היא צריכה לעמוד על שלה!

האם 'לוותר' ולסבול קצת - בשביל שלאנשים לא תהיה רתיעה מדתיים,
או אולי - לעמוד על שלי.

[תושבי ישובים אולי לא יבינו את הקטע עם הכלב... אבל זה באמת נושא טעון. כלבים. יש אנשים שהם כמו הילדים שלהם, ובד"כ רק דתיים מתלוננים על כלבים משוחררים...]

לילה טוב!
לענ"דשמחה ואמונה
בס"ד

לא איכפת לי ת'כלס מה אומר החוק.. אם זה מפריע ללילדים שלי.. הייתי עומדת על שלי.. ולא איכפת לי מה יחשבו.. כמובן שלא נבוא ונצרח עליהם.. נדבר בנעם.. לא צריך ישר להתקשר.. אנשים יבינו אותנו ויקשרו.. אם ו.. הם לא קושרים אולי באמת הייתי מתקשרת..
לא לוותר!!ii
שיתרגזו! זה לא עניינה.
אני לא כ"כ בטוח שזה מה שיגרום לזה שלחילונים לא תהיה רתיעה מדתיים. אדם שאומר משהו כדוג' "תקשרו את הילדים שלכם, אני אקשור את הכלב שלי" לא יהפוך להיות אוהב דתיים רק בגלל שהיא לא תעיר לו. ההערה אולי תוסיף קצת טינה - אבל זה לא משהו שישנה: הבנאדם צריך "חינוך מחדש". צריך להראות לו את הצדדים האחרים של הדתיים - ולא את הצד ששונא כלבים (איך זה באמת שרק דתיים שונאים כלבים??).

לא להעיר זה התרפסות לדעתי. התרפסות שכל הזמן נמצאת בציבור הדתי לאומי. תמיד אנחנו מוותרים, תמיד אנחנו נכנעים, ואף פעם אנחנו לא אומרים שום דבר על מה שעושים לנו. (בנושא הכספים למוסדות הדתיים, בנושא השבת ובעוד הרבה נושאים אחרים...)
אני לא אומר שצריך להיות כמו החרדים שעל איזה מעצר שורפים את כל ירושלים וחוסמים את כביש 1, אבל בהחלט צריך לדעת "להראות" את את כוחנו ולדעת להשתמש בו.

לדעתי עמידה על שלנו תגרום לכך שאנשים יתחילו לראות בנו משהו יותר "איכותי" שבאמת יכול להנהיג את המדינה על כל מוסדותיה... וע"י זה יתחילו לכבד אותנו.

בכלל - זה דבר שהוא נגד החוק - החוק כולל את כולם וגן אותם - וכמו שהוא ילך למשטרה על כל איזה עבירה על החוק שלנו - אין סיבה שזה יהיה ההפך...
*וגם אותםii
לא צריך להגזיםשלומי20104
לגיתמי לבקש דברים שהם לפי החוק לא ביקשת שום דרישה מוגזמת גם לילדים שלך יש חיים, (כן מפתיע אבל מותר לנו גם לעמוד על שלנו)
אני אולי כותב ככה כי אני גר בישוב אבל אני מודע למצב בערים אני לומד שנתיים בתל אביב דירה מולי היה כלב שנה שעברה שכל פעם קפץ עלנו ולבעלים שלו היה ברור שהוא צריך למשוך אותו ברצועה שלא יקפוץ עלינו וזה לא היה מוזר לו.
(היה לנו שכן שעל השאלה של כמה ילדים ישלך הוא היה עונה 2וכלב...)
אממ... להגיד להם לקשור את הכלבים...חיוכים

אז נכון שבשבילהם הם כמו ילדים בערך [אתם מוזמנים לבא לנחלאות לראות אנשים עם כלבים וחתולים כל הידיים שלהם...  =)]ומצידי שיהיה להם בכיף... אבל מלעשות שיש את הילדים שלך שהם מפחדים ולפי דעתי, מגיע להם קצת יותר מכלבים... אני לא יודעת אם ישר הייתי מבקשת, האמת היא שאני הייתי הולכת על דרך קצת יותר מקורית...
משהו כמו לקחת את הילדים ושהם יצרחו ליד הכלבים שהם מפחדים, או משהו כזה... לבני אדם בדר"כ יש רגשות והם פועלים גם כלפי ילדים ולא רק לכלבים, הם בטח יעשו משהו...=) 

אני חושבתננסיאחרונה
אני חושבת שהייתי מבקשת בנועם-הייתי אומרת שהילדים פוחדים ואם תוכלו בבקשה לקשור את הכלבים.  מהנסיון שלי, כשמאשימים מישהוא שהוא עובר על החוק, מיד הוא מתגונן ועלול להגיד משהוא כמו:  אתם הדתיים, קודם תשמרו על החוק בעצמכם, או משהוא בסגנו.  אם פונים ואומרים שהילדים פוחדים את כאילו מבקשת טובה ואז הצד האנושי שלהם יצא.  ישראלים לא כל כך אוהבים לשמוע דברי מוסר.  אגב כלבים,פעם הייתה לי שכנה עם כלב.  היא סרבה להכניס את הכלב לחדר כשבאו ילדים ופחדו.  הבת שלי שהיתה חברה עם הבת שלה סרבה לרדת לשם.  אי אפשר להבין את זה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך