אז שבוע סביר ובינוני לכולם.
הסבר קטן לכל החדשים - אנמ"צ (אגודת נפגעי מוצ"ש) היתה רצה פעם באופן קבוע, בעיקר בתקופת הטירונות שלי. היום אני קצין (איכשהו, עדיין מעכל את זה) שנזכר בה לעיתים מאוד רחוקות וטורח ליצור אותה לעיתים עוד יותר רחוקות. אז, ברוכים הבאים לתופעת טבע ייחודית שכנראה לא תקרה עוד בזמן הנראה לעין!
כרגיל - חוקים! לא כותבים אם ישנתם מאז מוצ"ש, לשמור על תרבות דיון ולא לשים את כל הביצים בסל אחד מחשש לייחוד.
נקודות למחשבה:
מצולע בעל שמונה צלעות שהגיע מאיזור תימן, הוא מתומן או מתימן?
איך קוראים למשחק קופסא שמגיע בשקית (והאם יש לו משבר קיומי)?
מה קורה אם משלבים סכין יפנית ומפתח שוודי?
אומרים שגם שעון מקולקל צודק פעמיים ביום, כמה פעמים שעון חול מקולקל צודק ביום?
מה הקשר בין הרכבל לכותל לחקלאות באיזור עמק הירדן?
איזו פשרה ניתן למצוא בסוגיית ה"האם צריך לצאת לעוד בחירות או לא"?
וכמובן, איך עבר עליכם השבוע?
תיוגים! (תיוג ניתן לקבל על ידי חתימה על הטפסים במקומות הריקים למטה וכאן, כאן, כאן וכאן. אה, וכאן, כמעט שכחתי. ברכותי! תרמתם הרגע את גופכם למדע אבל לפני זה - לי! עכשיו תתחילו לשטוף כלים בבקשה, לי אין כוח לעשות את זה):
@אביגיל~!@פסידונית@פועל במה@רץ לשום מקום@פוסעת@חוני המעגל פינות@ביחד ננצח@נוצת זהב@חלילית אלט@אוהב אותך ה@קצת ערפל@נפש חיה.@חמדמדה@נער מתבגרר@אחיתופל@הלב והמעין@החיים תותים@סניורה@דרשתי קרבתך@מישהי=)@תכלית הכוסף@שקיעה@חולות@נקודונת.@פיצוחית@פרוט@תמיד בבטחה@פיצית@פיצית!!@רוקדת בגשם@אני מקליד...@שעות של אמת.@לעשות רצונך!@נצח@שיח סוד@סתרי המדרגה@עם הנצח@בזרימה@מתנחלת גאה!@Outdoor light@נצח נצחים@משתלמת@גלים. @הלב והמעין.@האש בוערת@הנסיך מן היערות@עם הנצח@חוני המעגל פינות@ישי ו@משתדלת יותר שאם באמת יש מקום שהוא גיהנום עלי אדמות, זה כנראה באשמתה.
שיהיו מוצ"שים ארוכים ונעימים, עד הפעם הבאה.
הרגת עם המשקית

איזה ישן😅

- לקראת נישואין וזוגיות