לאכול מספר מסוים של קלוריות, או לעבור לתזונה בריאה, או לעשות הליכות, כל זה תלוי כח רצון
בסופו של דבר אני רואה את הניתוחים האלו ככישלון של כח רצון לעשות שינוי - שהוא מאד מאד מאד מאד מאדדדד קשה, ולכן מעבר של תהליך רפואי שמונע ממך לעשות דברים. אחרי הניתוח הזה פשוט אי אפשר לאכול דברים
מסוימים, כי זה מאד מאד כואב, אז במקום להגיע למצב שאוכלים אוכל מסוים בגלל כח רצון, יוצרים התניה של כאב במוח וזה גורם רצון לפעול. בסופו של דבר, זה מה שעושים.
נכון, בעולם של אמהות עבודה ובית וכו, מאד מאד קשה לעשות הכל, מאד 'קשה לעשות שינוי תזונתי, מאד קשה למצוא זמן צאת להליכה, אבל זה כח רצון
כי אם כמו שאת אומרת אין לי קייטרינג פרטי, איך לילדות שלי יש? אם אני מכינה להן כל יום\או שבוע אוכל טוב ומזין, למה לעצמי לא?
ואם אני מוצאת זמן כל שבוע שעה וחצי להקדיש לפיזיו של הבת שלי למה אני לא עושה לפחות פעם בשבוע כושר?
וכן הלאה
אז כן, לילדים שלנו אנחנו דואגים יותר
אני חושבת שאם אוהב את עצמי מספיק אשקיע בעצמי מספיק, וזה פונקציה של כח רצון וזמן
ואם אבין שכושר בשבילי חשוב לא פחות מפיזיו לבת שלי אני אעשה את זה
ואם יש לי אכילה רגשית אני צריכה לטפל בזה כמו שאני דואגת לכישורים החברתיים של הבת שלי
אכן גנטיקה זה מאד משפיע, נכון, ולכן ברור לי שגם אחרי שאדאג להכל, לא אהיה מהרזות רזות, ולא יהיה לי גוף מחוטב , הרצון שלי הוא להגיע למצב שאני במשקל בריא, בכושר נורמלי (לעלות מדרגות הביתה בלי להתנשף, לא להרים משקולות) ולסגל לעצמי דרך חיים שבה אלמד לבשל מהר אוכל בריא, להתגבר על פיתויים, ושיהיה לי דרך חיים רגילה, נורמלית
לפני שאגיע למצב של ניתוח חס ושלום אני אקח חודשיים מהעבודה ואבקש מבעלי לנעול אותי בחדר ולהכניס לי מרקים שלוש פעמים ביום. ברצינות. הרי זה מה שעושים לגוף בניתוח, מונעים ממנו בכח את האפשרות לאכול וזה תהליך החלמה שנמשך חודשיים עד שחוזרים לאכול נורמלי. ממש מקווה שאצליח לעבוד על עצמי לפני שאגיע למצב שדורש ניתוח
כל כך כל כך קשה
אבל אני מאמינה שזה אפשרי